Hoe kies je de meest geschikte hanglamp?

De hanglamp thuis wordt over het algemeen geselecteerd op basis van de decoratiestijl. In de verlichtingsmarkt hebben we echter te veel stijlen hanglamp, maar het toepassingsgebied van elke hanglamp is beperkt. Verschillende vormen en maten hanglamp hebben verschillende toepassingen. Dus hoe kies je de meest geschikte hanglamp voor je huis? Let bij het kiezen van een hanglamp op de volgende aspecten.

1.Let op binnenhoogte

Bij het kiezen van een hanglamp modern, moeten we rekening houden met de hoogte van de kamer en het binnenmilieu. De dikte van de geselecteerde hanglamp moet minder zijn dan een derde van de grootste diameter van de hanglamp, en de netto hoogte- en dikteverhouding van de schaduw van een moderne hanglamp moet één op één zijn. Op deze manier kan in de beperkte binnenruimte de meest comfortabele leefomgeving worden gecreëerd door de hanglamp correct te kiezen.

2.Kies een hanglamp van goede kwaliteit

Het kiezen van een goede hanglamp moet eerst de kwaliteit van deze hanglamp overwegen. Als de hanglamp meer decoratief is, hangen de versieringen op de hanglamp af van het feit of de hanglamp een dergelijk gewicht kan dragen. Het glas en kristal op de hanglamp en eventuele decoratieve materialen moeten van hoge kwaliteit zijn.

3.Kies volgens het binnengebied:

Kies bij het kiezen van een hanglamp modern de juiste hanglamp volgens de grootte van de binnenruimte. Als je niet weet wat de meest geschikte hanglamp is, dan is het een goede manier om de hanglamp te kiezen op basis van de vloerhoogte van het huis: de afstand van de grond tot de hanglamp moet minimaal 2,2 meter hoog zijn.

4.Kies een meer energiebesparende hanglamp

Nu zullen de meeste mensen bij het kiezen van een hanglamp rekening houden met het energieverbruik van de hanglamp, wat een zeer verstandige overweging is. Het wordt aanbevolen om spaarlampen te kiezen, die kosteneffectiever zijn. En probeer de hanglamp met gegalvaniseerd materiaal niet te kiezen, omdat de hanglamp modern van dit materiaal gemakkelijk oxideert en het uiterlijk van het product beïnvloedt.

Vertigo Nova Hanglamp

Kies je dus beter voor een hanglamp of een plafondlamp?

Voor- en nadelen van hanglamp en plafondlampen:

De stijlen van hanglamp zijn divers en mooi, waardoor mensen een modieus gevoel krijgen. Het kiezen van het juiste type hanglamp kan de binnenruimte een finishing touch geven en de algehele interieurstijl benadrukken. Maar de prijs van een hanglamp is relatief duur en het schoonmaken is ook lastiger.

De plafondlamp kan direct aan het plafond worden gemonteerd, is eenvoudig te installeren en heeft een eenvoudige en royale vorm. Voor ruimtes met een kleine vloerhoogte kan het gebruik van plafondlampen ruimtegebrek voorkomen en zijn onderhoud en reiniging relatief eenvoudig. De stijl van de plafondlamp is echter relatief eenvoudig in vergelijking met de hanglamp en de waardering en decoratie zijn zwakker.

Het kiezen van een hanglamp of een plafondlamp hangt af van de algemene stijl van het huis en de grootte van de ruimte. Als het plafond van de binnenruimte relatief hoog is en de ruimte relatief groot, is het aan te raden om een hanglamp te kiezen, die er erg stijlvol en mooi uitziet en het effect van decoratie en verfraaiing heeft.

Als de hoogte van de binnenruimte relatief laag is en het oppervlak relatief klein, is het aan te raden om een ​​plafondlamp te kiezen, die een kleine ruimte inneemt en relatief schoon en netjes is. Het zal geen visuele depressie veroorzaken en de ruimte ruimer doen lijken.

Chinese stijl, moderne stijl, eenvoudige stijl kan worden gecombineerd met hanglamp en plafondlampen. De Scandinavische stijl beveelt aan om een ​​hanglamp te kiezen. In de woonkamer wordt over het algemeen gekozen voor een hanglamp hal. Het bovenstaande introduceert kort de selectiemethode van hanglamp, ik hoop dat het u van dienst zal zijn, iedereen zou de beste keuze moeten maken op basis van de werkelijke situatie en persoonlijke smaak.

返信を残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です