2021 트렌디 한 현기증 노바 펜던트 빛 - 공기에 춤 오리 위드

혹시 매료된 적이 있다면 Vertigo Suspension Replica이 최신 고급 버전 - Vertigo Nova Suspension 또한 당신을 사로 잡습니다. 다음 페이지에서 이 매혹적인 펜던트 램프를 공개해 보겠습니다.


Suspension Vertigo Nova LED

Vertigo Nova Hanglamp
현기증 펜던트 램프
Vertigo Hanglamp

지난 몇 년 동안, 몸집이 작은 프리추어 현기증 노바 펜던트는 우아하고 세련된 외관을 가지고 있기 때문에 유럽 국가 전역에서 인기가 있다 의심의 여지가 없다. 게다가, 드문 재료를 사용하면 전통적인 펜던트 램프처럼 보이지만 공중에 매달려있는 예술 작품보다 더 많이 보입니다.

가장 큰 차이점은 현기증 펜던트 램프 복제 전구의 사용을 내장 된 LED 칩으로 변환 한 광원이므로 이전에 노출된 전구는 비행 접시와 같은 닫힌 모양이되었습니다. 우아한 프렌치 레이디스 햇에서 자연스러운 떠다니는 오리위드로 변신했습니다. 덕위드는 원이나 타원형과 같은 불규칙한 모양을 가지고 있는 여전히 물 표면에서 자라는 작은 식물입니다. 여름이 오면 녹색 오리위드가 종종 수면 전체를 덮습니다. 그러나, 부동 오리 위 모양의 펜던트 램프는 1 미터 이상의 직경을 가지고 큰. 그냥 공중에 한 조각을 매달려, 그것은 방에서 주도적 인 역할이 될 것입니다.


Vertigo Nova Petite Friture

Vertigo Nova Hanglamp

프랑스 디자이너 콘스탄스 기셋(Constance Guisset)은 거의 10년 전에 이 흥미로운 재현 서스펜션 현기증을 가져왔는데, 이는 쁘띠 프리투르의 클래식 한 제품입니다. 디자이너는 큰 방에 펜던트 램프를 만들고 램프에 동시에 동작감을 주고 싶었습니다. 그래서 그녀는 라인을 사용하여 전체 부분을 윤곽을 이루고 형성하며 가벼운 재료를 채택합니다. 펜던트 램프를 볼 때, 당신은 성가신 생각하지 않습니다 매우 편안하고 편안한 느낌. 미니멀한 스타일 - 이 큰 펜던트 램프는 현대적인 트렌드에 해당하기 때문에 인기가있다. 특수 한 모양은 기하학의 미적 매력을 간략하게 설명합니다.


Vertigo Nova Lampa

VERTIGO NOVA HANGLAMP

Zowel het ontwerp als de materialen van de vertigo nova led pendant lamp tonen het ingenieuze idee van de ontwerper. Het is gemaakt van glasvezel, polyurethaan, glas, staal en aluminium. De lichtgewicht lijnen zijn verkrijgbaar in zwart of wit, rondom de glazen bol die licht uitstraalt. De lamp ziet eruit als een cirkel van het gebogen oppervlak. Het heeft drie maten, vertigo nova 110, vertigo nova 140vertigo nova 190. Naarmate de diameter toeneemt, neemt ook de boog van het oppervlak toe. In tegenstelling tot de vorige suspension vertigo replica, wordt de lichtbron van de vertigo nova lamp omsloten door een bol, dus het zal geen reflectie creëren die mensen een sterke duizeligheid geeft, maar de kamer in een gloed laat baden.


Vertigo Nova Imitation

Deze grote vertigo nova hanglamp samengesteld door lijnen is ideaal om op te hangen in de woonkamer, eethoek en slaapkamer. Er zijn drie maten beschikbaar voor kamers van verschillende grootte. Wanneer het in de lucht hangt, zullen het licht en de wind de slanke lijnen binnendringen, waardoor de hanglamp als dansen in de lucht wordt en een helder landschap creëert. Het maakt niet uit of het verlicht is of niet, het zal een rustige sfeer geven en een lied van elegantie en mode in uw huis zingen. De ronde vorm maakt de hele ruimte compacter. Het kan alleen of in een cluster van verschillende stukken in verschillende maten worden opgehangen.

Vertigo Nova Hanglamp

Vertigo Nova Replica

Vertigo Nova Hanglamp

Er zijn twee kleuren vertigo nova replica en ze zullen een ander visueel gevoel geven. De zwarte vertigo nova hanglamp zit vol mysterieuze zintuigen. De combinatie van de koele toon en het uiterlijk van de vliegende schotel laat het lijken alsof je door de Melkweg zwerft. Wanneer het wordt verlicht, is er een duidelijk contrast tussen de heldere, volledige lichtbron in het midden en de donkere, holle lijnen eromheen, wat het ontwerp accentueert. De zwarte vertigo nova petite friture is perfect voor gebruik in moderne woonkamers en eetgedeeltes, wat niet te ingewikkeld maar elegant is.


Het witte vertigo nova light heeft een zachte ziel omdat wit zuiverheid vertegenwoordigt. De eenvoudige afwerking maakt het mogelijk om gemakkelijk op te gaan in elk interieur. Tegelijkertijd is de hele lamp bedekt in dezelfde kleur zonder extra delen tussen de lichtbron en de lijnen, wat natuurlijk lijkt te zijn geproduceerd en een perfecte visuele impact heeft. De hanglamp in lichte kleur is perfect om samen te stellen met andere donker getinte meubels om een contrast te creëren en het gevoel van lagen te vergroten. Het zal een eeuwige frisheid in de kamer brengen en je humeur verlichten.


Vertigo Nova Pendelleuchte

VERTIGO NOVA HANGLAMP

Luminaire vertigo nova heeft een set verlichtingsarmaturen, waaronder hanglamp, wandlamp en vloerlamp. Het is moeilijk om precies de inspiratie van deze roman en grappig ontwerp te vertellen, maar het lijdt geen twijfel dat het een prachtige lamp in elke ruimte is. De mode van minimalistische stijl wordt volledig weerspiegeld in deze serie en geen enkel ontwerp kan zijn geometrische schoonheid opnieuw graveren. Het beschikt ook over een prachtige coördinatie met licht, wat een briljante reflectie op de muur creëert, zoals de bloeiende zonnebloem, waardoor mensen een geweldige visuele ervaring krijgen. Er zal verschil zijn als je deze lamp vanuit verschillende hoeken bekijkt, omdat het geen statisch ontwerp is op een plat oppervlak. Het is een dynamische lamp die de ontwerper wil uitdrukken. Het zit vol energie en blijft in slow motion.


Vertigo Nova LED Hanglamp Replica

Vertigo Nova Hanglamp

Over het algemeen staat deze grote Vertigo Nova hanglamp replica bovenaan de trend. Zelfs als uw huis niet groot is, kunt u er een hebben om uw huis te versieren. Het kenmerk van lijnen maakt het niet omvangrijk. Bovendien zorgen het gebogen oppervlak en het flexibele materiaal ervoor dat het er zacht uitziet. Als uw huis groot is, aarzel dan niet, want deze hanglamp is oorspronkelijk gemaakt voor een grote ruimte. Het maakt binnenruimte zoals het buitenleven, wat een fris gevoel behoudt. Het licht en de wind zijn zijn speelkameraadjes. Als ze zich verzamelen, zal de lamp dansen en de omgeving laten schijnen. U kunt ervoor kiezen om het over de tafel te hangen. Aan de ene kant, als de lamp de tafel volledig bedekt, projecteert het een regelmatige reflectie op de tafel met licht dat door de lijnen gaat, wat een dynamische decoratie aan de tafel toevoegt. Aan de andere kant kunt u vertigo nova small ook combineren met grote tafels, zodat het het visuele bereik van mensen uitbreidt en de ruimte compacter maakt.

Vertigo Nova Hanglamp
Vertigo Nova Hanglamp

답장을 남겨주세요

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다