De gids voor het kopen van een tafellamp

In het holst van de nacht kan een kleine tafellamp je een rustige en heldere studie geven, terwijl je in een werkomgeving werkt, zonder slapende huisgenoten of familieleden te storen.Het is inderdaad een goed ontwerp. Of het nu een slaapkamer, een studeerkamer of een kantoor is, tafellampen zijn zeer nuttige verlichtingsinstrumenten. Het hebben van een tafellamp zal ons leven gemakkelijker maken, en bij gebruik van een tafellamp zal het licht meer geconcentreerd zijn en niet gemakkelijk om anderen te storen.Het kan gezegd worden dat het een must-have is voor een thuiskantoor.

Er zijn veel soorten tafellamp en tafellamp kunnen worden onderverdeeld in vele soorten, afhankelijk van verschillende materialen, stijlen en toepassingen. Dus hoe zit het met de tafellamp? Wat zijn de stijlen van tafellamp? Laten we hierna samen kijken.

Soorten tafellamp

Tafellamp is een soort huishoudelijk apparaat dat wordt gebruikt voor verlichting in het leven van mensen. Tafellamp werkingsprincipe van de bureaulamp is voornamelijk om het licht in een klein gebied te concentreren, wat handig is voor mensen om te werken en studeren. Over het algemeen zijn de lampen die in bureaulampen worden gebruikt gloeilampen of spaarlampen, en sommige bureaulampen hebben noodfuncties, die worden gebruikt voor noodverlichting als er geen elektriciteit is.

Naast functionele tafellamp zijn er decoratieve tafellamp. De decoratieve tafellamp heeft de waarde van de tafellamp zelf ver overtroffen en de tafellamp is een zeldzaam kunstwerk geworden. Onder het concept van lichte decoratie en zware decoratie is de decoratieve functie van de tafellamp duidelijker.

Tafellamp worden ingedeeld op basis van hun functies: leestafellamp en decoratieve tafellamp.

Leestafellamp: Het lamphuis heeft een eenvoudig en licht uiterlijk. Het verwijst naar een tafellamp die speciaal wordt gebruikt voor werk, lezen en schrijven. Dit soort tafellamp kan over het algemeen de hoogte van de lamppaal, de richting van het licht en de helderheid aanpassen , en de leestafellamp wordt voornamelijk gebruikt voor verlichting en lezen.

Decoratieve tafellamp: luxe uitstraling, diverse materialen en stijlen, verscheidenheid aan stijlen, gebruikt om het ruimte-effect te verfraaien, de decoratieve functie van de decoratieve tafellamp is net zo belangrijk als de verlichtingsfunctie.

Tafellamp worden ingedeeld naar materiaal: metalen tafellamp, acryl tafellamp, tafellamp glas, kristallen tafellamp, houten tafellamp en keramische tafellamp.

De aankoop- en decoratievaardigheden van tafellamp

Het hele verlichtingsontwerp van de woonkamer, de combinatie van lampen en lantaarns, moet proberen de omtrek, gelaagdheid en ruimte van de woonkamer te weerspiegelen, wat het driedimensionale gevoel en de kenmerken van het meubilair kan benadrukken. Deze effecten kunnen worden bereikt door lichtmethoden, lichtbronnen en soorten lampen.

Wat betreft de aankoop van tafellamp in de woonkamer, moet men proberen om tafellamp met zichtbare lichtbronnen te vermijden, omdat dergelijke tafellamp gevoelig zijn voor verblinding en mensen ongemakkelijk maken. De tafellamp kan worden gecombineerd met de vloerlamp, die geschikt is voor activiteiten die concentratie vereisen, zoals lezen. De tafellamp en de vloerlamp werken met elkaar samen om verschillende lichtwisselingen te creëren.

Het kiezen van een tafellamp met een warme lichtbron van 2700K-4300K ​​geeft mensen een warme sfeer in de kamer en benadrukt de warmte van thuis.

Table lamp Floor lamp matching

Bij gebruik van een decoratieve tafellamp in de woonkamer moet je letten op de gelijkmatige helderheid van de boven- en onderruimte. Als het helderheidsverschil tussen het plafond en de activiteitsruimte eronder te groot is, zal de woonkamer donker en ongemakkelijk. Voor kamers met een vloerhoogte van minder dan 2,6 meter is het niet aan te raden om prachtige meerkoppige woonkamerdecoratietafellamp te gebruiken, die mensen gemakkelijk een zwaar en depressief gevoel kunnen geven, alsof de ruimte vol is geworden. Bovendien, als je bij het kiezen van de hoofdlamp de lampenkap naar boven kunt richten en het licht naar het plafond schijnt, zal het gereflecteerde licht ervoor zorgen dat mensen zich zachter en meer ontspannen voelen.

Het installeren van een decoratieve tafellamp in de woonkamer thuis kan niet alleen een rol spelen bij de verlichting, maar ook een zeer goed decoratief effect bereiken. Het kiezen van een tafellamp modern die bij je past, maakt ons huis mooier.

답장을 남겨주세요

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다