Bent u op zoek naar kroonluchters replica van hoge kwaliteit? De vp globe kroonluchter, ontworpen door Verner Panton, vangt getrouw de verbeelding en het verlangen van mensen naar het ruimtetijdperk. De vp globe hanglamp combineert perfect kleur, ruimte en stijl en is een zeer populair en representatief kroonluchterontwerp in de hedendaagse tijd.

 

VP Globe – Goud

De goud vp globe hanglamp brengt een gevoel van luxe in je interieur. Hang je hem boven de eettafel, dan zorgt de vp globe voor een nobel gevoel in je eethoek. Wanneer de vp globe hanglamp verlicht is, zorgt het diffuse licht voor een rustige sfeer. Verschillende kleuren aluminium reflectoren en gouden reflectoren reflecteren elkaar in de vp globe lampa, waardoor de niveaus van koude en warme harmonie worden geharmoniseerd, waardoor een visueel gevoel van “ruimtecapsule” ontstaat.

De vp globe messing heeft een unieke vorm en doorbreekt de oude indruk van traditionele verlichting. De verpan vp globe 40cm is niet langer een eenvoudige configuratie van lampenkappen en palen, maar een kunstwerk dat mensen vol fantasie kan maken.

 

VP Globe Hanglamp – Chrome

De verpan vp globe hanger heeft vijf reflectoren en drie hangende metalen kettingen aan de binnenkant, die niet alleen voldoet aan de eisen van de vp globe om verblinding te voorkomen en de lichtkleur te compenseren, maar ook een kristalheldere vorm heeft. De chique glazen lampenkap straalt zacht en warm licht uit in je interieur. Je kunt deze vp globe hanglamp decoreren in je eetkamer, woonkamer, studeerkamer of andere openbare plaatsen.

Controleerbaarheid, transparantie en rijke kleuren zijn de belangrijkste kenmerken van de vp globe reservedele. Als je niet weet hoe je je meubels moet matchen, zal deze verpan vp globe glass ø40 je veel helpen. Het ontwerp is nooit verouderd, zodat u het gemakkelijk kunt matchen.

 

VP Globe Hanglamp – Wit

De vp globe wit geeft mensen een heel puur en praktisch gevoel. De witte bladeren in de lamp lijken op witte wolken en de transparante bolvormige schaal lijkt op een ballon. Mensen kunnen het niet helpen, maar denken aan het beeld van ballonnen die langzaam in de wolken opstijgen, vrij zwevend. Wek het comfort van de menselijke visie en zintuigen.

Door de transparante glazen bol zal de vp globe de beste werkomstandigheden voor het licht bieden en het beste voordeel in de ruimte laten spelen. De vp globe 40 alu hanger laat het geweldige gevoel van Verner Panton zien qua techniek, materialen en mogelijkheden. De vp globe hvid kan een blikvanger zijn, of deze nu individueel of in groepen wordt opgehangen.

 

De vp globe hanglampvol futuristische technologie is een van de beste keuzes voor je binnenverlichting. Homelights verkoopt vp globe lamp, die u een gunstiger prijs kunnen geven onder de premisse van het waarborgen van de productkwaliteit. Indien u interesse heeft in deze unieke vp globe hanglamp, waar wacht u dan nog op? Koop het nu!


U kunt meer informatie vinden over producten en aanbevelingen voor productaankopen op onze website.