Duitse Lukas Bazle herdefinieert dagelijkse benodigdheden – Méduse licht met functionaliteit en plezier. Wat Méduse-licht betreft, haalde hij zijn inspiratie uit het zeer speciale materiaal van honingraatluiken.
Lukas Bazle is een jonge productontwerper uit Berlijn die vaak indrukwekkende ontwerpen maakt en innovatieve oplossingen aandraagt. Zijn observatie van alledaagse voorwerpen deed hem nadenken over de manier waarop we omgaan met alledaagse voorwerpen. Zijn doel is niet alleen om een ​​item leuk te maken, maar om ervoor te zorgen dat het item een ​​hoog functionaliteitsniveau heeft en tegelijkertijd de eigen waarde van het item te vergroten.

 

Lukas Bazle

Lukas Bazle is een ontwerper werkzaam op het gebied van product- en interieurdesign. In zijn werk is het zijn doel om functionaliteit te combineren met plezier. Om onafhankelijke productiegerelateerde resultaten te verkrijgen, gaat hij het liefst direct aan de slag met materialen en modellen en integreert hij vervolgens CAD- en digitale visualisatietools. Na zijn afstuderen aan HfG Schwäbisch Gmünd in 2018, werkt hij momenteel in Mykilos en als freelancer in Berlijn. Een van zijn meest klassieke voorbeelden is Méduse lamp.

 

Lukas Bazle herdefinieert alledaagse voorwerpen op zijn praktische en speelse manier. Hij creëerde geweldige ontwerpen, bracht een nieuwe manier om één ding te presenteren en voegde waarde toe aan die dingen die niet zouden zijn opgemerkt. Het zijn zijn unieke ideeën en talenten die hem de kans gaven om unieke dingen te ervaren.
Hij experimenteerde met honingraatluiken, een bijzonder materiaal, en kwam op het idee om er verstelbare lampenkappen van te maken. Naast het functionele gebruik om de richting en helderheid van het licht aan te passen, genereren honingraten ook dynamische beweging. Zo is er Méduse light and made by lukas bazle dit product.

 

Drie vormen van Meduse hanglamp

Er zijn veel lampen die de helderheid kunnen veranderen, maar heb je er een gezien die van vorm kan veranderen? Méduse light lukas basel is een soort verlichting die de verschijningsvorm naar believen kan veranderen. Het buitenmateriaal van de Méduse pendant is parapluvormig, lampe de meduse is in eerste instantie als een paraplu die aan het plafond hangt. Het buitenmateriaal van Méduse lamp heeft veel plooien, net als een plooirok, het materiaal is licht en makkelijk te plaatsen.
De Meduse lamp lukas bazle kan van uiterlijk veranderen door het touw in het midden van de lamp voorzichtig naar beneden te trekken. De Méduse lamp by lukas bazle kan van de vorm van een paraplu veranderen in een cilindrische vorm en vervolgens in een omgekeerde kegelvorm. De Meduse lamp kopen met een ander uiterlijk kan inspelen op de veranderingen van verschillende meubelstijlen, en je kunt de Méduse lamp lukas bazle veranderen in wat je wilt.

 

Ook de vorm van de lamp Méduse kan de intensiteit van het licht beïnvloeden. Wanneer u laat op moet blijven om te werken, kunt u de Meduse light in een omgekeerde kegelvorm veranderen om het licht zachter te maken en u te helpen uw werkefficiëntie te verbeteren. Tijdens het diner kun je de light Méduse ook in een cilindrische vorm verstellen.De flos Méduse zal een feller licht uitstralen om je humeur te ontspannen en het eten er lekkerder uit te laten zien. De parapluvorm van de light Méduse is zeer decoratief en zal uw levenskwaliteit zeker nog verder verhogen.

 

Méduse pendant is ongetwijfeld het beste voorbeeld van de combinatie van plezier en functionaliteit. Het uiterlijk van Méduse light is schoon en netjes, en het uiterlijk kan naar believen worden veranderd. Elke vorm is zeer decoratief en kan in elke ruimte binnenshuis worden gedecoreerd. Het unieke van de Meduse lamp kopen laat ons meer mogelijkheden zien voor design.
Een interessante lamp kan een saai huis en liefdesleven redden Begin met het kiezen van een geschikte lamp.