Multi-lite pendant light was first drawn in 1972, and the design using multiple elements reflects designer Louis Weisdorf’s passion for diversity. Designer Louis Weisdorf has always been interested in how to protect the eyes from direct light from any angle.

 

Gubi multi lite pendel has a rotating outer lampshade, surrounded by a metal ring on the outermost surface, and two cylindrical shapes form the main body of the lamp, which ultimately constitutes such an iconic design with multiple uses.

 

Multi-Lite Hanglamp Blauw

Kunstmatige aanpasbaarheid en variabiliteit van licht maken multi lite replica als een Rubik’s Cube in de ruimte, die licht vanuit verschillende hoeken kan aanpassen, waardoor het een “veelzijdige lichtbron” is die in de ruimte niet kan worden genegeerd.

 

Het gebruik van gubi multi lite replica als hoofdkleur is heel bijzonder. Niet alleen het uiterlijk is bijzonder, maar ook de kleur springt meer in het oog. U kunt ervoor kiezen om deze in de lobby of badkamer te plaatsen met dezelfde kleur meubelen. meubelen in dezelfde kleur vullen elkaar aan.

 

Multi-Lite Hanglamp Koper

Koperkleurig multi-lite pendel fra gubi is zeer oogverblindend en luxe. Door het speciale ontwerp kan de gubi multi-lite all brass handmatig de hoek van het licht aanpassen, zodat deze zijn eigen rol kan spelen, ongeacht waar deze in de kamer is geïnstalleerd. Het kan u voorzien van lichtbronnen vanuit verschillende hoeken, of de vorm van de lampenkap aanpassen aan uw behoeften en stemming. U kunt het uiterlijk naar believen veranderen. Er zijn veel gubi multi lite pendel stor binnenshuis geïnstalleerd, die elk een ander vorm. , Zeer veranderlijk.

 

Multi-Lite Hanglamp Wit

Het lichtgekleurde meubilair is gecombineerd met een witte gubi multi-lite pendant light om een ​​strak visueel effect binnenshuis te creëren. Verschillende vormen kunnen worden gecombineerd met verschillende scènes, en verschillende verschijningsvormen kunnen ook verschillende lichthoeken en helderheid creëren, die aan al uw verlichtingsbehoeften kunnen voldoen. Of het nu gaat om hoek of helderheid, het kan worden aangepast aan uw voorkeuren.

 

Multi-Lite Hanglamp Zilver

Multi lite replica heeft een onvergetelijk design: twee cilinders zijn omgeven door twee kwartsferische metalen deksels. Door de buitenkap te draaien, verandert het uiterlijk en de lichtrichting van de kroonluchter dienovereenkomstig. Gubi multi lite chrome heeft een gladde metalen uitstraling en de gladde halfronde vorm past bij het gevoel van metaal, wat meer kenmerkend is voor moderne lampen. Dezelfde zilveren Multi-Lite hanglamp is ook nog eens heel veelzijdig inzetbaar.
Wanneer de zilveren Multi-Lite hanglamp is ingeschakeld, straalt het midden van de lamp een helder licht uit. Met zijn zilveren metalen omhulsel kan het betere verlichting bieden en het visuele effect ziet er helderder uit, wat de helderheid van de kamer goed kan verbeteren.

 

Multi-Lite Hanglamp Zwart

Gubi multi lite pendant is een veel voorkomende kleur, deze kan zeer goed worden geïntegreerd in elke binnenscène. De halfronde buitenste lampenkap kan naar believen worden veranderd en de cirkel kan op het bovenste uiteinde van de lamp worden geplaatst, zodat deze op een paddenstoel lijkt. Je kunt de cirkel ook onder de lamp plaatsen, zodat het lijkt op een schattige potplant. Of zet de ronde lampenkappen apart, zodat het lijkt op een klein lieveheersbeestje dat met gespreide vleugels vliegt. De decoratie en bruikbaarheid van de gubi multi lite pendant zijn erg hoog.

 

Als je een praktische en bijzondere lamp in je huis wilt plaatsen, dan moet gubi multi lite lamp een van je beste keuzes zijn. De vorm van de buitenste lampenkap kan worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren. Verschillende lampenkaphoeken kunnen ook verschillende lichtomstandigheden bieden. Multi lite pendant is een decoratieve en praktische lamp.

 


Nu kun je het voor de beste prijs kopen op de HOME-website, en we zullen je producten en diensten van de beste kwaliteit bieden. Als u meer productdetails wilt weten, klik dan om de pagina met productdetails te openen.