De vertigo lamp is voornamelijk gemaakt van staal, glas en metaal. Van een afstand ziet het eruit als een dameshoed die in de lucht hangt. De vertigo light heeft meer gevoel voor design dan de traditionele vertigo pendant lamp copper – small, en vertigo is nu een bezigheid van mensen.

De vertigo hanglamp kan uw ruimte verlichten, en de vertigo lamp copper zorgt voor verlichting. Aan de andere kant wordt de vertigo pendant lamp een unieke vertigo hanglamp en helpt de vertigo lamp je om een ​​unieke ruimte te creëren.

Er zijn vele maten hanglamp vertigo and vertigo lamp small waaruit u kunt kiezen U kunt de juiste vertigo lamp kiezen op basis van uw behoeften. Klik gewoon op de website om uw favoriete vertigo lamp large mee naar huis te nemen.

 

Vertigo Lamp - Dia 80 cm

Dit is de kleinste lampada vertigo binnenin De kleinste lampadario vertigo lamp kan mensen helpen prachtige en compacte binnenruimtes te creëren, en vertigo hanglamp ophangen in de binnenruimte neemt niet veel ruimte in beslag.

Deze vertigo hanglamp is voor de meeste mensen de ideale keuze. De kleine en prachtige vertigo lamp zwart kan een warme en charmante sfeer voor u creëren. De vertigo lamp kan ook naast de eettafel worden geplaatst, en de vertigo pendant lamp zorgt ervoor dat uw vrolijke en comfortabele eetstemming behouden blijft.

De vertigo lampe kan u helpen nauwkeurig te verlichten, en de vertigo lamp kan u verlichten waar u deze het meest nodig heeft. Deze vertigo lamp kan een ideale keuze zijn voor uw slaapkamer.

 

Vertigo Hanglamp - Dia 100 cm

Dit formaat is de op een na kleinste lampe vertigo lamp pas cher in de kroonluchter serie. De lampe vertigo lamp kan de verlichtingsruimte vergroten, waardoor je nog meer kunt genieten van de lichtsfeer. De vertigo lampe is erg licht, dus aan het plafond hangen zal geen zwaar gevoel geven. De vertigo lampe zorgt ervoor dat mensen zich heel licht en levendig voelen.

U kunt verschillende kleuren vertigo pendelleuchte kiezen om uw binnenruimte verder te verfraaien. Verschillende kleuren vertigo hanglamp kunnen worden gecombineerd met verschillende binnenruimtes. De kleur van de vertigo lampa interior geeft je meer keuzemogelijkheden, waardoor je de vertigo lamp kunt om een ​​heldere en levendige stijl te creëren.

 

Vertigo Lamp - Dia 120 cm

Terwijl de vertigo lamp voor u de Franse retro en romantische sfeer behoudt, toont de vertigo lamp u ook de charme van moderne verlichting.De vertigo leuchte kan u niet alleen een heldere lichtsfeer geven, maar ook een sieraad worden van uw binnenruimte.

De vertigo lampe diy van dit formaat kan in de woonkamer geplaatst worden en de vertigo pendant light revit zal een diepe indruk achterlaten bij uw gasten De vertigo pendant kan een uniek landschap in uw interieur worden.

De vertigo hanglamp is door zijn bijzondere uitstraling door veel mensen verwelkomd. De vertigo hanglamp groot is altijd al een populair product geweest sinds het ontworpen is. Ik denk dat je gasten ook zo’n vertigo lamp designer willen hebben als ze deze nordic vertigo lamp zien.

 

Hanglamp Vertigo - Dia 140 cm

Deze suspension vertigo is voor veel mensen een ideale keuze geworden. Het unieke uiterlijk van de lampe vertigo heeft de aandacht van veel mensen getrokken. De lustre vertigo van dit formaat vertigo lamp 140 is een goede keuze als buitenvertigo lamp. De vertigo lamp kan perfect in elke omgeving worden geïntegreerd om te maximaliseren de verlichtingsruimte.

Tegelijkertijd kan de vertigo lamp goedkoop ook een elegant retro gevoel voor u creëren. De vertigo lampe ziet eruit als een dameshoed, maar het eenvoudige ontwerp van de vertigo lamp kan unieke kleuren toevoegen aan uw ruimte.

 

Vertigo Lampe - Dia 170 cm

De lampe vertigo is voornamelijk gemaakt van staal, glasvezel en polyurethaan.Hoewel dit formaat groter is, is de lampe vertigo moins cher erg licht en geeft mensen geen benauwend gevoel.De lampe vertigo matiere van dit formaat kan in een grotere ruimte worden geplaatst, zoals een hotellobby.

De vertigo lampe alternative heeft een magisch effect in de decoratie en tegelijkertijd heeft de lampe vertigo a faire soi meme een verscheidenheid aan kleuren waaruit u kunt kiezen vertigo lampa, zoals zwart vertigo lampe, roze vertigo lampadario, roodbruin vertigo hanglamp en wit.

 

Vertigo Lamp - Dia 200 cm

Dit is de maximale afmeting van de kroonluchter. Deze vertigo hanglamp kan je de charme van de vertigo lamp zo goed mogelijk laten voelen, en elk detail van de vertigo lamp is vergroot. De vertigo lamp zal trillen met de wind, waardoor een ondeugende en charmante sfeer ontstaat voor u.

De grootste vertigo light is geschikter om in de buitenruimte te plaatsen. De vertigo lampa large kan alle ruimtes verlichten. Tegelijkertijd kan de vertigo lamp ook een opvallende decoratie worden. De vertigo light is een simpele en unieke decoratie.

Deze vertigo light is voor veel mensen een ideale keuze. Bent u ook geïnteresseerd, koop deze dan zo snel mogelijk en maak van de vertigo hanglamp de perfecte decoratie voor uw interieur.