Als je ooit bent aangetrokken door vertigo hanglamp, zal deze nieuwste geavanceerde versie – vertigo nova hanglamp je ook boeien. Laten we deze fascinerende hanglamp op de volgende pagina’s onthullen.

 

Vertigo Nova LED Hanglamp

Het lijdt geen twijfel dat in de afgelopen jaren, petite friture vertigo nova hanglamp is populair in alle Europese landen, omdat het een elegante en chique uitstraling heeft. Bovendien lijkt het gebruik van de ongewone materialen minder op een traditionele hanglamp, maar meer dan op een kunstwerk dat in de lucht hangt.

Het grootste verschil met vertigo hanglamp is de lichtbron, die het gebruik van de lamp heeft omgezet in een ingebouwde led-chip, dus de eerder blootgestelde lamp is een gesloten vorm geworden als een vliegende schotel. De algehele look is veranderd van een elegante Franse dameshoed naar een natuurlijk drijvend eendekroos. Eendenkroop is een kleine plant die groeit op het oppervlak van stilstaand water, die een onregelmatige vorm heeft zoals een cirkel of een ovaal. Wanneer de zomer eraan komt, bedekt het groene eendekroos vaak het hele wateroppervlak. De drijvende eendekroos vormige hanglamp is echter groot, met een diameter van meer dan 1 meter. Gewoon een stuk in de lucht hangen, en het zal de hoofdrol in de kamer zijn.

 

Vertigo Nova Petite Friture

De Franse ontwerper Constance Guisset bracht bijna tien jaar geleden deze interessante vertigo hanglamp reproductie, een klassiek product van Petite Friture. De ontwerper wilde een hanglamp maken voor de grote ruimte en tegelijkertijd de lamp een gevoel van beweging geven. Dus gebruikt ze lijnen om het hele deel te schetsen en te vormen en neemt ze de lichte materialen over. Wanneer u de hanglamp ziet, zult u deze niet omslachtig vinden en zich zeer ontspannen en comfortabel voelen. Deze grote hanglamp is populair omdat hij overeenkomt met de moderne trend – minimalistische stijl. De speciale vorm onthult de esthetische charme van geometrische figuren.

 

Vertigo Nova Lampa

Zowel het ontwerp als de materialen van de vertigo nova led hanglamp tonen het ingenieuze idee van de ontwerper. Het is gemaakt van glasvezel, polyurethaan, glas, staal en aluminium. De lichtgewicht lijnen zijn verkrijgbaar in zwart of wit, rondom de glazen bol die licht uitstraalt. De lamp ziet eruit als een cirkel van het gebogen oppervlak. Het heeft drie maten, vertigo nova 110, vertigo nova 140 en vertigo nova 190. Naarmate de diameter toeneemt, neemt ook de boog van het oppervlak toe. In tegenstelling tot de vorige vertigo hanglamp, wordt de lichtbron van de vertigo nova lamp omsloten door een bol, dus het zal geen reflectie creëren die mensen een sterke duizeligheid geeft, maar de kamer in een gloed laat baden.

 

Vertigo Nova Imitation

Deze grote vertigo nova hanglamp samengesteld door lijnen is ideaal om op te hangen in de woonkamer, eethoek en slaapkamer. Er zijn drie maten beschikbaar voor kamers van verschillende grootte. Wanneer het in de lucht hangt, zullen het licht en de wind de slanke lijnen binnendringen, waardoor de hanglamp als dansen in de lucht wordt en een helder landschap creëert. Het maakt niet uit of het verlicht is of niet, het zal een rustige sfeer geven en een lied van elegantie en mode in uw huis zingen. De ronde vorm maakt de hele ruimte compacter. Het kan alleen of in een cluster van verschillende stukken in verschillende maten worden opgehangen.

 

Vertigo Nova

Er zijn twee kleuren vertigo nova  en ze zullen een ander visueel gevoel geven. De zwart vertigo nova hanglamp zit vol mysterieuze zintuigen. De combinatie van de koele toon en het uiterlijk van de vliegende schotel laat het lijken alsof je door de Melkweg zwerft. Wanneer het wordt verlicht, is er een duidelijk contrast tussen de heldere, volledige lichtbron in het midden en de donkere, holle lijnen eromheen, wat het ontwerp accentueert. De zwart vertigo nova petite friture is perfect voor gebruik in moderne woonkamers en eetgedeeltes, wat niet te ingewikkeld maar elegant is.

Het wit vertigo nova light heeft een zachte ziel omdat wit zuiverheid vertegenwoordigt. De eenvoudige afwerking maakt het mogelijk om gemakkelijk op te gaan in elk interieur. Tegelijkertijd is de hele lamp bedekt in dezelfde kleur zonder extra delen tussen de lichtbron en de lijnen, wat natuurlijk lijkt te zijn geproduceerd en een perfecte visuele impact heeft. De hanglamp in lichte kleur is perfect om samen te stellen met andere donker getinte meubels om een contrast te creëren en het gevoel van lagen te vergroten. Het zal een eeuwige frisheid in de kamer brengen en je humeur verlichten.

 

Vertigo Nova Pendelleuchte

Vertigo nova light heeft een set verlichtingsarmaturen, waaronder hanglamp, wandlamp en vloerlamp. Het is moeilijk om precies de inspiratie van deze roman en grappig ontwerp te vertellen, maar het lijdt geen twijfel dat het een prachtige lamp in elke ruimte is. De mode van minimalistische stijl wordt volledig weerspiegeld in deze serie en geen enkel ontwerp kan zijn geometrische schoonheid opnieuw graveren. Het beschikt ook over een prachtige coördinatie met licht, wat een briljante reflectie op de muur creëert, zoals de bloeiende zonnebloem, waardoor mensen een geweldige visuele ervaring krijgen. Er zal verschil zijn als je deze lamp vanuit verschillende hoeken bekijkt, omdat het geen statisch ontwerp is op een plat oppervlak. Het is een dynamische lamp die de ontwerper wil uitdrukken. Het zit vol energie en blijft in slow motion.

 

Vertigo Nova LED Hanglamp

Over het algemeen staat deze grote vertigo nova hanglamp bovenaan de trend. Zelfs als uw huis niet groot is, kunt u er een hebben om uw huis te versieren. Het kenmerk van lijnen maakt het niet omvangrijk. Bovendien zorgen het gebogen oppervlak en het flexibele materiaal ervoor dat het er zacht uitziet. Als uw huis groot is, aarzel dan niet, want deze hanglamp is oorspronkelijk gemaakt voor een grote ruimte. Het maakt binnenruimte zoals het buitenleven, wat een fris gevoel behoudt. Het licht en de wind zijn zijn speelkameraadjes. Als ze zich verzamelen, zal de lamp dansen en de omgeving laten schijnen. U kunt ervoor kiezen om het over de tafel te hangen. Aan de ene kant, als de lamp de tafel volledig bedekt, projecteert het een regelmatige reflectie op de tafel met licht dat door de lijnen gaat, wat een dynamische decoratie aan de tafel toevoegt. Aan de andere kant kunt u vertigo nova klein ook combineren met grote tafels, zodat het het visuele bereik van mensen uitbreidt en de ruimte compacter maakt.