Beste hanglamp

Hanglamp A110 "handgranaat"

Hanglamp A110 Zwart

Deze minimalistisch ogende A110 hanglampbestaat uit twee cilinders met verschillende diameters, als een bom met een handvat, daarom wordt de Hanglamp A110 ook wel een "handgranaat" genoemd. De hanglamp bestaat uit een gelakte stalen lampenkap en binnenring om je interieur van warm, warm licht te voorzien. Het licht van de A110 voelt niet hard aan doordat de geperforeerde binnenring van de handgranaat A110 hanglamp creëert een halo-effect rond de handgranaat A110 hanglamp, waardoor verblinding wordt verminderd.

 

Hanglamp A110 Wit


A110 hanglamp is verkrijgbaar in twee kleuren, het is de meest klassieke kleur zwart en wit, de twee kleuren zijn erg sterk in het interieur, A110 hanglamp wit kan in de woonkamer worden geïnstalleerd , eetkamer en zelfs keuken van uw huis. U kunt meerdere hanglampen A110 wit boven uw keukeneiland plaatsen, de hanglamp A110 "handgranaat" zal u zeker bevallen . Naast plaatsing in huis kan de handgranaat A110 hanglamp ook worden geplaatst in restaurants, bars, elke denkbare ruimte, de A110 kan zijn rol spelen!

 

A330S Hanglamp

Hanglamp A330S Golden Bell

De A330S hanglamp heeft de kwaliteit van een sculpturaal kunstwerk. Installeer de A330S hanglamp binnenshuis. Of het nu open of gesloten is, de A330s hanglamp golden bellgeeft mensen een gevoel van elegantie, rust en visueel genot. A330S hanglamp De uitgeholde rand straalt zacht licht uit, mensen zullen de lichtbron van de A330S hanglamp niet direct zien, waardoor verblindend licht wordt vermeden. gouden hanglamp A330S is de meest populaire kleur vanwege de uitstraling van hanglamp A330S gouden bel kan een opvallende verschijning zijn in het interieur en is zeer geschikt voor meubels in elke kleur, net als een echte gouden bel, elegant en mooi.

 

A330S Hanglamp Chroom

De elegantehanglamp A330S "golden bell" is gemaakt uit één stuk messing of staal, ontworpen in 1937. De gouden bel van de hanglamp A330 belichaamt  kenmerkende gestroomlijnde esthetiek, terwijl de A330S hanglamp van zorgt voor licht dat zowel warm als karakteristiek diffuus is. De A330S hanglamp heeft vier kleuren om uit te kiezen, namelijk goud, zilver, wit en zwart. De klassieke hanglamp A330S is een van de beste keuzes voor uw binnenverlichting.

 

A330S Hanglamp Wit


A330S hanglamp wit met witte meubels tafel en stoelen geeft mensen een puur visueel effect. Wil je een minimalistisch interieur bouwen, dan is de A330S hanglamp van wellicht uw beste keuze. Het uiterlijk van hanglamp A330S is als een bel, hierdoor heb je voldoende verlichting, de holte van de buitenste lampenkap vergroot de diffusie, waardoor het licht van de A330S hanglamp niet verblindt.

 

A330S Hanglamp Zwart

De matzwarte afwerking lijkt een mysterieuze textuur toe te voegen aan de hanglamp A330S . hanglamp A330S boven uw bureau, boven uw werkbank, om de werkruimte een strakke uitstraling te geven.

Als je op zoek bent naar een bijpassende lamp voor je interieur, probeer dan deze verlichting, hanglamp A110 "handgranaat" en hanglamp A330S "golden bell"  u zult niet teleurgesteld zijn.