Artek hanglamp replica ontwerper:Alvar Aalto

Alvar Aalto

Alvar Aalto is een Finse architect en ontwerper. Zijn werk omvat architectuur, meubels, verlichting, textiel en glaswerk, maar ook beeldhouwkunst en schilderkunst. De populaire Artek hanglamp replica is van Alvar Aalto, de meest populaire zijn Artek A110 hanglamp replica en Artek A330S hanglamp replica. Deze Artek hanglamp replica's van Alvar Aalto belichamen de functionaliteit en bruikbaarheid van verlichtingsarmaturen.

 

Beste Artek hanglamp replica van Alvar Aalto

Hanglamp A110 "handgranate" replica

Artek Aalto Hanglamp A110 Zwart Replica

pendant light A110 “hand grenade”

Deze minimalistisch ogende Artek A110 Hanglamp replica bestaat uit twee cilinders met verschillende diameters, als een bom met een handvat, daarom wordt de Aalto hanglamp A110 ook wel een "handgranate" genoemd. De Artek hanglamp replica bestaat uit een gelakte stalen lampenkap en binnenring om je interieur van warm, warm licht te voorzien. Het licht van de Artek Alvar Aalto A110 voelt niet hard aan omdat de geperforeerde binnenring van de Artek handgranate A110 hanglamp replica een halo-effect creëert rond de Artek handgranate A110 hanglamp, waardoor verblinding wordt verminderd. De Aalto hanglamp A110 replica is ontworpen door Alvar Aalto voor het merk Artek.

 

Aalto Hanglamp A110 Wit Replica

Artek Aalto pendant lamp A110

Artek A110 hanglamp replica is verkrijgbaar in twee kleuren, het is de meest klassieke zwart-witte kleur, de twee kleuren zijn erg sterk in het interieur, A110 hanglamp wit replica kan in de woonkamer, eetkamer en zelfs keuken van uw huis worden geïnstalleerd . U kunt meerdere Aalto hanglamp A110 wit replica om boven uw kookeiland te installeren, de hanglamp A110 "handgranate" replica zal u zeker bevallen. Naast installatie in huis kan Artek handgranate A110 hanglamp ook geplaatst worden in restaurants, bars, elke denkbare ruimte, Artek Alvar Aalto A110 kan zijn rol spelen!

 

A330S Hanglamp replica van Alvar Aalto

Artek Hanglamp A330S Golden Bell replica

Pendant Light A330S “Golden Bell“

De A330S hanglamp replica heeft de kwaliteit van een sculpturaal kunstwerk. Installeer de A330S hanglamp van Artek binnenshuis. Of het nu open of gesloten is, de A330s hanglamp golden bell replica geeft mensen een gevoel van elegantie, rust en visueel genot. Artek A330S hanglamp van Alvar Aalto De uitgeholde rand straalt zacht licht uit, mensen zullen de lichtbron van de A330S hanglamp replica niet direct zien, waardoor het genereren van verblindend licht wordt voorkomen. Gouden Artek hanglamp A330S replia  is de meest populaire kleur, omdat het uiterlijk van Artek hanglamp A330S "golden bell" replica een opvallende verschijning kan zijn in het interieur, en het is zeer geschikt voor elk kleurmeubel, net als een echte gouden bel , elegant en leuk.

 

A330S Artek Hanglamp Replica Chrome

Artek A330S pendant light by Alvar Aalto

De elegante Artek hanglamp replica A330S "gouden bel" is gemaakt van een enkel stuk messing of staal, ontworpen door Aino en Alvar Aalto in 1937. De hanglamp A330s golden bell replica belichaamt Alvar Aalto's kenmerkende gestroomlijnde esthetiek, terwijl de A330S hanglamp replica van Artek zorgt voor licht dat zowel warm als karakteristiek diffuus is. De Artek A330S hanglamp replica heeft vier kleuren om uit te kiezen, namelijk goud, zilver, wit en zwart. De klassieke Artek hanglamp A330S replica is een van de premium keuzes voor je binnenverlichting.

 

A330S Hanglamp Wit Replica

A330S pendant by Artek

A330S hanglamp wit replica met witte meubeltafel en stoelen geeft mensen een puur visueel effect. Als je een minimalistisch interieur wilt bouwen, dan is de A330S hanglamp replica van Artek misschien wel je beste keuze. Het uiterlijk van Artek hanglamp A330S replica is als een bel, hierdoor heb je voldoende verlichting, de holte van de buitenste lampenkap vergroot de diffusie, zodat het licht van de A330S hanglamp replica niet verblindt.

 

Artek A330S Hanglamp Replica Zwart

A330S pendant by Artek

De matzwarte afwerking lijkt een mysterieuze textuur toe te voegen aan de Artek Aalto hanglamp A330S replica. Artek hanglamp A330S replice boven uw bureau, boven uw werkbank, om een rigoureuze uitstraling aan het werkgebied te geven.

Als je op zoek bent naar een bijpassende lamp voor je interieur, probeer dan deze Artek verlichting van Alvar Aalto, Artek hanglamp A110 "handgranate" replica en Artek hanglamp A330S "golden bell" replica je zult niet teleurgesteld zijn.