Speciale Heracleum Kroonluchter

De meest populaire heracleum led kroonluchter is geïnspireerd op de heracleum plant, de heracleum led kroonluchter ziet eruit als een prachtige plant en een dansende vuurvlieg.

Heracleum Kroonluchter

Heracleum The Big O Kroonluchter

Heracleum the big O kroonluchter heeft net als zijn naam een O vormige uitstraling. De lichtbronnen als vuurvliegjes zijn verdeeld over de takken van heracleum the big O led kroonluchter, als stralende sterren, het lijkt alsof ze kunnen dansen met een zacht briesje. Heeft u een grote woonkamer, overweeg dan om een heracleum big O led kroonluchter in uw huis te plaatsen. Het grote formaat heracleum kroonluchter is meer geschikt voor installatie in de lobby en woonkamer. Heracleum kroonluchter zal zeker indruk maken op de gasten die hem zien.

 

Heracleum II LED Kroonluchter

Heracleum kroonluchter ii is de meest voorkomende stijl in de heracleum kroonluchter serie lampen. De heracleum ii led kroonluchter is verkrijgbaar in drie maten om aan de verschillende behoeften van elke locatie te voldoen. Ook is het een goede keuze om een heracleum ii led kroonluchter te installeren in een kamer, eetkamer of eetkamer.

De strooilichtbronnen van heracleum ii led kroonluchter zijn als vuurvliegjes die een klein beetje sterrenlicht uitstralen, het licht is niet verblindend, maar zacht en romantisch. Heracleum lamp maakt gebruik van lichtgewicht materialen voor eenvoudige installatie. De heracleum ii hanglamp is een zeer waardevolle aankoop. Je koopt niet alleen een lamp, je koopt ook een kunstwerk.

 

Heracleum III Linear

De heracleum iii linear lamp heeft een lineair uiterlijk, als een tak vol bloemen. Deze heracleum kroonluchter is verkrijgbaar in drie kleuren waaruit mensen kunnen kiezen. Net als de andere leden van de heracleum kroonluchter familie, produceert ook de heracleum iii linear lamp een warme gloed.

De heracleum iii linear lamp lijkt echter erg op de heracleum endless lamp, maar als je goed kijkt, zul je zien dat de uiteinden van de heracleum iii linear hanglamp zachtjes naar boven vegen, waardoor deze heracleum kroonluchter ideaal is om op lange oppervlakken te hangen. . Zoals een eettafel of een keukeneiland, het lichteffect van de heracleum iii linear hanglamp zal u niet teleurstellen.

 

Heracleum Endless Linear Hanglamp

Het ontwerp van de heracleum endless linear hanglamp is een lange staaf. In tegenstelling tot de heracleum iii linear lamp, heeft het ene uiteinde van de heracleum endless hanglamp een iets naar boven gekantelde tak, maar het andere uiteinde niet. Hierdoor kan de heracleum endless kroonluchter oneindig veel beter zijn. verbonden om een lichtgang te vormen zoals de Melkweg.

Heracleum endless lamp is perfect voor barbalies en eettafels. Gebruik heracleum kroonluchter op de bar, en je kunt de heldere Melkweg zien als je omhoog kijkt, oogverblindend en romantisch. Ook deze heracleum kroonluchter kan je een romantisch en warm gevoel geven.

Om een comfortabel binnenklimaat te creëren, is een warme en romantische verlichting altijd onmisbaar. Heracleum kroonluchter is zo'n verlichting die aan verschillende wensen voldoet. Bent u op zoek naar een mooie lamp voor in huis, dan is de heracleum kroonluchter wellicht een goede keuze.