Design in industriële stijl is de laatste jaren een populaire trend in interieurdesign en erg populair. De beste industriele hanglamp kunnen niet alleen een goede decoratieve rol spelen, maar ook voldoen aan de behoeften van verschillende interieurontwerpen. Vervolgens laten we je kennismaken met de beste industriele hanglamp van homelights.

Wireflow Industriele Hanglamp

Wireflow industriële hanglampen zijn veelzijdig en kunnen in verschillende interieurontwerpen worden gebruikt. Wireflow industriele hanglamp zwart is zeer aanpasbaar, verkrijgbaar in verschillende vormen en kan worden gepersonaliseerd volgens de grootte van uw ruimte. Warm licht is vooral geschikt voor installatie boven de eettafel.

Aplomb Industriele Hanglamp

In onze indruk zijn de kleuren van de industriële hanglamp voornamelijk zwart ijzer, elegant messing of modern grijs. Tegenwoordig vallen licht-industriële ontwerpen op en zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een tijdloos strak en eenvoudig ontwerp, de aplomb Industriele hanglamp collectie is populair sinds de lancering.

Verwante lezing: De Tijdloze Aplomb Hanglamp Serie

Diamond Cage Industriele Hanglamp

Diamond cage industriele hanglamp gives people a calm and neat feeling. Diamond cage industriele hanglamp black hollow design looks more light, playful, and simple but not monotonous. Whether hanging individually or in combination, the diamond cage industriele hanglamp rose gold can become the visual center of gravity in the space.

Beat Industriele Hanglamp

Beat industriele hanglamp heeft een vloeiend lijnenspel. De verschillende vormen zijn ontworpen met een unieke helderheid en zorgen voor een warm en comfortabel diffuus licht. De beat industriele hanglamp kan een stijlvolle en industriële uitstraling aan je huis geven met de perfecte combinatie van zwart en goud of wit en goud.

Sky Garden Industriele Hanglamp

Sky garden Industriele hanglamp is ideaal voor woonkamer en keuken. De sky garden Industriele hanglamp is gemaakt van glas aan de buitenkant en hoogwaardig gips aan de binnenkant. Als je omhoog kijkt naar de sky garden Industriele hanglamp in het wit, is het delicate gipspatroon als een prachtige tuin en zal je in een goed humeur brengen.

Verwante lezing: Prachtige replica van Sky Garden Hanglamp

Spokes Industriële Hanglamp

Spokes industriële hanglamp geeft een lichte en stijlvolle uitstraling. Wanneer je de spokes industriele hanglamp zwart oplicht, lijkt het licht door een magisch geometrisch raster te gaan, waardoor een caleidoscoop van prachtige patronen ontstaat. De spokes industriele hanglamp is niet alleen geschikt om aan ronde eettafel te hangen, maar ook zeer geschikt om in combinatie aan lange eettafel te hangen.

Verwante lezing: Wij bieden u hoogwaardige foscarini spokes replica

Aim Industriële Hanglamp

Aim industriele hanglamp is een licht industrieel design. Eenvoudig ontwerp kan een multifunctionele rol spelen. Aim industriële hanglamp zwart kan worden aangepast voor kabellengte en kaporiëntatie voor gerichte verlichting. U kunt ook de installatielocatie bepalen op basis van de grootte van de ruimte om een persoonlijk ontwerp te bereiken. De dimbare versie van de laatst ontworpen aim industriele hanglamp is erg populair.

Verwante lezing: De Beste Aim Hanglamp Voor Interieurdecoratie

Multi-Lite Industriële Hanglamp

Multi-Lite industriele hanglampen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder zwart, wit, zilver, blauw en koper. Een bijzonder kenmerk van het ontwerp van de Multi-Lite industriele hanglamp is de beweegbare halve bol. U kunt de vorm en het licht van de Multi-Lite industriele hanglamp ontwerpen door de twee helften van de lampenkap te draaien om de richting van het diffuse licht te bepalen. Dit is een uniek en speels ontwerp.

Verwante lezing: De Meest Flexibele Lamp:gubi multi lite replica

IC Industriële Hanglamp

De IC industriele hanglamp wordt opgehangen aan een slanke messing staaf, waardoor een zwevend gevoel ontstaat. De IC industriële hanglamp is samengesteld uit mondgeblazen opaalglas dat contrasteert met de grijze wanden en bank waardoor deze prachtige kroonluchter direct opvalt. De IC industriele hanglamp is perfect om zowel in de woonkamer als boven de eettafel te hangen om een warme sfeer te creëren.

Verwante lezing: Haal de beste flos ic lamp replica voor uw huis

Diamond Industriële Hanglamp

Diamond industriele hanglamp goud geeft een verrassend industrieel gevoel aan het interieur. Zachte lichten komen uit de draadkooi en creëren een gevoel van comfort en warmte. Het zou mooi zijn als de diamond industriele hanglamp boven de eettafel, boven de keuken of op de bank in de hal zou staan.

Bovenstaande is de beste industriële hanglamp voor jou. U kunt ook meer te weten komen over industriële hanglampen op de homelights-website. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via e-mail.