Lampe Gras is ontworpen door ontwerper Bernard-Albin Gras. Dit soort lamp werd oorspronkelijk gebruikt in een kantoor- of industriële omgeving en werd later geleidelijk een soort tuimellamp die steeds populairder werd in huis en commerciële ruimte. Gras lampen heeft vloerlampen, tafellampen, wandlampen, kroonluchters en andere vormen en ook het kleuraanbod is zeer divers. Gras lamper op de HOME-website is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, die perfect aan al uw behoeften kunnen voldoen.

 

Bernard-Albin Gras

Bernard-Albin Gras (1886-1943) was een Franse ontwerper die zijn carrière als ingenieur begon. Gras is een van de leidende figuren in modern Europees design.Zijn bekendste werk is ongetwijfeld de lampenserie Lampe Gras, die een grote impact heeft op het functionele design van de 20e eeuw.

 

Lampe Gras 304 wandlamp

Lampe Gras 304 is een multifunctionele lamp die kan worden vastgemaakt aan het plafond of de muur. Lampe Gras 304 replica is uitgerust met verstelbare armen en ronde lampenkappen en maakt deel uit van de iconische Lampe Gras-serie, ontworpen door Bernard-Albin Gras en opnieuw gelanceerd door DCW-edities. Lampe Gras Wall replica is zeer geschikt om te gebruiken als een kleine ruimtelamp, die op uw bed, gang of voor een spiegel kan worden geïnstalleerd.

 

Lampe Gras 222 wandlamp

De Lampe Gras 222 wandlamp is een lid van de iconische Lampe Gras serie. Lampe Gras 222 replica is gemaakt van stevig en stijlvol staal. De lamphouder van Lampe Gras is een verstelbare lamparm en een ronde lampenkap. De ronde lampenkap maakt lampe Gras wall light zeer geconcentreerd Het licht kan u een zeer geconcentreerde verlichting geven. Lampe Gras wall lamp replica kan afzonderlijk of in combinatie worden geïnstalleerd. Hoe u het ook gebruikt, u kunt goede resultaten behalen.

 

Lampe Gras 210 wandlamp

Lampe Gras heeft een breed scala aan kleuropties en maatopties. Het ontwerp van Lampe Gras is heel eenvoudig. Lampe Gras heeft geen overdreven mooie uitstraling. Lampa Gras wordt alleen gemaakt van eenvoudige lamphouders en lampenkappen. De uiterlijke kleur wordt ook gedomineerd door een enkele kleur.
Heb je thuis geen multifunctionele lamp, of wil je een multifunctionele lamp kopen, dan kun je net zo goed een kijkje nemen bij deze Lampe Gras. Lampe Gras 210 replica is zeer geschikt om op uw bed te installeren en als bedlamp te gebruiken. Wanneer u op bed een boek leest of met uw mobiele telefoon speelt, kan Gras lamp vintage u precies de juiste hoeveelheid licht geven en creëren een comfortabele rustomgeving voor u.

 

Lampe Gras 214 wandlamp

Voor de lampen die thuis worden gebruikt, zijn de belangrijkste voorwaarden twee: verlichting en uitstraling design. Deze lampe de Gras heeft twee kernelementen als lamp.
Het unieke van lampe Gras 214 replica is dat de lamparm op en neer beweegt en dat de verbindingen van de lampenkap kunnen worden aangepast aan verschillende lichthoeken, die kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het verdraaien van de draden binnenin. Lampe Gras kopia is niet alleen erg praktisch, maar de eenvoudige uitstraling laat zich goed integreren met alle meubels.

 

Lampe Gras 302 Plafondlamp

De Lampe Gras serie is van oorsprong een lamp geschikt voor kantoor en industriële omgevingen. Lampe Gras valt op door zijn eenvoudige, robuuste en zeer ergonomische ontwerp. Er zijn geen schroeven of lasverbindingen in de basisvorm. Later, vanwege zijn praktische prestaties, werd het uitgebreid voor gebruik in het dagelijks leven.
Het kenmerk van Lampe Gras ligt in het gedetailleerde ontwerp van de lamparm, lamppaal, beugel en voet, die deze kenmerken van eenvoud, bruikbaarheid en multifunctionaliteit volledig weerspiegelen. Wil je flexibel licht toevoegen aan je binnen- of buitenruimte, dan moet Gras light een goede keuze zijn.

 

Lampe Gras 304 L wandlamp

Lampe Gras is een zeer veelzijdige lamp. Lampe gras kopi kan niet alleen een rol spelen in het interieur, maar komt ook goed van pas bij andere gelegenheden. Een lampe Gras 304 L, de armscharnieren van de lamp kunnen worden versteld, waardoor je meerdere hoeken van lichtbronnen kunt krijgen. Als u zich voorbereidt op een tentoonstelling, zal het geconcentreerde licht van lampe Gras 304 replica ervoor zorgen dat mensen zich op uw prachtige tentoonstellingen concentreren.

 

Bovenstaande is de introductie van enkele afmetingen van lampe Gras replica. Er zijn meer maten en meer kleuren van lampe Gras light waaruit u kunt kiezen op de detailpagina van de HOME-website. HOME zal u zeker producten leveren waar u tevreden over bent.