Alessandro Mendini

Alessandro Mendini, een in Milaan geboren architect, ontwerper, kunstenaar en criticus, was een van de theoretici en promotors van de Italiaanse designrevival. Alessandro Mendini is redacteur van de tijdschriften Casabella, Modo en Domus. Hij werkt samen met tal van internationale bedrijven om objecten, meubels, ruimtes, schilderijen, architectuur te produceren.

Artemide edge lamp is een van de meesterwerken van Alessandro Mendini. De Artemide edge lamp collectie heeft twee stijlen om uit te kiezen. De ene is de Artemide edge hanglamp en de andere is de Artemide edge wall/ceiling lamp, deze elegante Alessandro Mendini lampe is een hit met zijn minimalistische designlook.

 

Artemide Edge Lamp Van Alessandro Mendini

Artemide Edge Hanglamp

Artemide edge hanglamp is geschikt voor woonkamer, eetkamer en kamer. Artemide edge lamp wordt gecombineerd met lichtgekleurde meubels om een strak en minimalistisch interieur te creëren. De edge hanglamp ontworpen door Alessandro Mendini is een kubus waarvan één hoek ontbreekt. Het ontbrekende hoekje is het meest bijzondere onderdeel van de Alessandro Mendini edge lamp. De Artemide edge 30 hanglamp van Alessandro Mendini is als een bijzondere geometrische vorm zonder al te veel decoratie, maar wanneer je de Artemide edge 30 hanglamp binnenshuis plaatst, zal het zeker een fleurig accessoire worden.

 

Artemide Edge Wandlamp / Edge Plafondlamp

De Artemide edge wandlamp kan ook gebruikt worden als plafondlamp. Installeer Artemide edge 30 plafondlamp binnenshuis, Artemide edge lamp zal de verlichtingsfunctie realiseren en het binnenmilieu verfraaien. Artemide edge plafondlamp is een sfeervolle lamp die aan het plafond of de wand van een kamer wordt bevestigd. Installeer de Artemide edge plafondlamp binnenshuis en maak indruk op uw gasten.

Het meest bijzondere aan Artemide edge wand plafondlamp van Alessandro Mendini is dat als u deze Artemide edge wandlamp aan de wand of het plafond monteert deze er zeer interessant uitziet alsof deze in uw interieur is ingebed. Edge wand of plafondlamp Artemide heeft een puur witte uitstraling, en het ontwerp is heel eenvoudig en mooi. Als je een eenvoudig en bijzonder interieur wilt creëren, mag je deze wandlamp Artemide edge niet missen.

Artemide edge lamp van Alessandro Mendini, een leuke en bijzondere lamp die perfect past in je interieur.