Veel mensen denken dat het interieur design van verlichting slechts het selecteren en installeren van lampen is, en dat het niet ingewikkeld is. Met de voortdurende verbetering van de levensstandaard van mensen, het gezondheidsbewustzijn en het esthetische vermogen van mensen worden echter steeds hoger, gaandeweg realiseren mensen zich dat interieur design over verlichting zeer verfijnd en een kunst is.

Voor interieur stijlen vereist het naast het beheersen van lampen, lichtbronnen en elektrische kennis ook een hoog artistiek esthetisch vermogen en gereedschap praktisch vermogen. Hier zijn enkele interieuradvies om u te helpen bij het creëren van een perfect interieur.

 

Principes die moeten worden gevolgd voor het verlichting's interieur design

1.Veiligheid

De plek waar verlichting staat is een veel voorkomende plek waar mensen zich binnenshuis verplaatsen, dus veiligheid staat voorop. Daarom moet het interieur ontwerp van verlichting absoluut veilig en betrouwbaar zijn en moeten strikte veiligheidsmaatregelen worden genomen, zoals anti-elektrische schokken en anti-kortsluiting.

 

2.Redelijk

Verlichting is niet hoe meer hoe beter, de sleutel is om wetenschappelijk en redelijk te zijn. verlichting's interieur ontwerp is een methode om tegemoet te komen aan de visuele en esthetische behoeften van mensen en om de gebruikswaarde en waarderingswaarde van de binnenruimte te maximaliseren. Verlichting instellen op belangrijke plekken is de juiste manier.

 

3.Focus op functie

Het verlichting interieur design moet voldoen aan de functionele eisen, verschillende interieur stijlen en verlichting selecteren volgens verschillende ruimtes en verschillende objecten, en zorgen voor de juiste helderheid. De hoofdverlichting en hulpverlichting werken met elkaar samen om het beste effect te bereiken.

 

verlichting interieuradvies voor binnen

1.interieur woonkamer

verlichting woonkamer maakt geen gebruik van te sterke lampen en duizelingwekkende lampen. Gebruik de verlichting plafondlamp om de ruimte zoveel mogelijk te verlichten. De hoofdwand kan ook verlicht worden met een verlichting woonkamer wandlamp. Plaats geen directe verlichting woonkamer direct boven de bank, om mensen een comfortabel gevoel te geven.

Verwante lezing : De heetste verlichting woonkamer tips

 

2.verlichting keuken

Wat betreft keukenverlichting moeten basis verlichting boven kookeiland, keukenkastverlichting en verlichting boven keukenblad gegarandeerd zijn. Om een lichtbron met een goede kleurweergave te gebruiken, stel je verlichting keuken in op de belangrijkste plekken, zoals het wastafelgedeelte en het kookgedeelte. verlichting onder keukenkastjes is ook essentieel.

Verwante lezing : Vijf minuten begrijpen Verlichtende Keuken!

Wat betreft de eettafel is het aan te raden om warme kleurverlichting te gebruiken met een goede kleurweergave, waardoor het eten er heerlijk uitziet. Als er meer verlichting plafonds op de eettafel worden gebruikt, moet het verlichting plafond ongeveer 60~80cm hoger zijn dan het tafelblad. Bij onvoldoende licht kan deze samen met de downlight gebruikt worden.

Als je de voorkeur geeft aan eettafel-hanglampen, raad ik je aan om te lezen:

Waarom raad ik het gebruik van een hanglamp eettafel sterk aan?

 

3.Slaapkamer

Het gebruik van duizelingwekkend licht in de slaapkamer kan de slaap verstoren. Indirecte verlichting, schaduwrijke verlichting slaapkamer en warm geel licht zijn aan te raden. Creëer een nuchtere, zachte sfeer. Aan het hoofdeinde van het bed is het handiger om een slaapkamer tafellamp of een slaapkamer wandlamp te gebruiken als extra verlichting, en het is handiger om een bedschakelaar of een afstandsbedieningsschakelaar te gebruiken.

Verwante lezing :

Deze tips voor het kiezen van slaapkamer lamp zorgen voor een ideale woning

 

4.verlichting badkamer

Het is aan te raden om een verlichting badkamer te gebruiken met een zacht diffuus licht dat de huidskleur op natuurlijke wijze kan laten zien. De verlichting badkamer met een kleurtemperatuur van 3000K is zeer geschikt voor gebruik in de badkamer en heeft een goede kleurweergave voor het gezicht. Het kan een gevoel van reinheid naar voren brengen en mensen laten ontspannen. Let bij het kiezen van verlichting op de waterdichtheid van verlichting badkamer.

Lees verder : Het beste Suggesties voor het kopen van badkamer verlichting

 

For more interieuradvies and quality products, our website will show you, welcome to browse and select.