De status van lampen in de interieurdecoratie is erg belangrijk. Naast het creëren van een artistieke sfeer, zal de verlichting van verschillende lampen mensen ook een ander thuisgevoel geven. Goede verlichting kan de kwaliteit van het interieur snel verbeteren. De ic lamp serie heeft verschillende stijlen ic vloerlamp , ic hanglamp , ic t1 groot tafellamp, ic t1 hoge tafellamp en ic wandlamp, allemaal klassiekers.

Deze groep werken bevat de conceptuele inspiratie van eenvoudige stijl en geometrische symbolen. IC lamp is zeer herkenbaar: de extreem dunne messing beugel in combinatie met de witte bolvormige lampenkap heeft de minimalistische esthetiek tot het uiterste gebracht.

 

IC Hanglamp

ic lamp is gebaseerd op het ontwerpconcept van het verstrijken van de tijd. IC lamp is als het toevoegen van een kleine en schattige cirkel aan de capabele lijnen. IC lamp zijn als ronddraaiende sterren, die een tijdloze en elegante halo uitstralen en elegant en charmant diffuus licht in de ruimte presenteren. De eenvoudige en elegante uitstraling van ic lamp is onvergetelijk. Installeer ic lamp in je kamer, zelfs als je de lichten niet aandoet, ic lamp zijn de beste interieur decoraties. De klassieke gestroomlijnde vorm en het nobele en eenvoudige ontwerp van ic lights suspension zetten de aristocratische sfeer van het merk voort.

 

IC Wandlamp

ic w1 lamp is diffuus licht dat wordt geleverd door een opalen lichtbol, ​​ondersteund door een geometrisch gevormd messing frame. ic lamp belichaamt het spel van de ontwerper met reflecterend metaal en geometrische ruimte, en belichaamt de kenmerken van eenvoud maar vol sculpturaal gevoel. Het eenvoudige maar bijzondere ontwerp stelt ic wandlamp in staat om aan de behoeften van verschillende interieurs te voldoen. IC wandlamp  zijn verkrijgbaar in twee maten waaruit u kunt kiezen Of het nu gaat om een ​​enkele installatie of meerdere gecombineerde installaties, ic lamp kunnen een zeer goede rol spelen door u te voorzien van zachte verlichting en verfraaiing van de binnenruimte.

 

IC Tafellamp  

Het zogenaamde “Bright is a lamp, dark is a work of art” verwijst naar ic lamp . De combinatie van bollen en lijnen is altijd onweerstaanbaar. IC tafellamp neemt de minimalistische esthetiek tot het uiterste, zelfs met gedurfde kleuren meubels of huisstijl kan het er perfect in worden geïntegreerd. IC t1 lage tafellamp is samengesteld uit een dunne stalen voet.De voet draagt ​​de opalen bol lampenkap om een ​​mooie combinatie te vormen.De tafellamp kan gedraaid en gebogen worden in een bepaalde hoek. IC t1 lage tafellamp is een bureaulamp met zacht licht, die kan worden aangepast door de dimmer op het stroomsnoer.

 

IC Vloerlamp  

De ic lamp is een uitgebalanceerde case study. Michael Anastassiades bekeek de videoclip van het contact met de jongleur en werd geïnspireerd door de vaardigheid om de bol rond het lichaam van de jongleur te draaien en te bewegen. Zijn uitgangspunt was om het moment vast te leggen waarop de bol leek te bevriezen op de rand van de armen en vingers van de jongleur, en de ic vloerlamp was geboren. De  ic lamp  products combineert de verkenning van licht met gedurfde experimenten in vorm, materiaal en LED-technologie, waardoor de elegante en beknopte stijl tot het uiterste wordt gebracht.

 

Er is nu een van de beste kanalen om  ic lamp . De HOME-website zal u voorzien van ic lights van hoge kwaliteit. Als uw interieur te weinig licht heeft, dan moet ic lamp een goede keuze voor u zijn.