De status van lampen in de interieurdecoratie is erg belangrijk. Naast het creëren van een artistieke sfeer, zal de verlichting van verschillende lampen mensen ook een ander thuisgevoel geven. Goede verlichting kan de kwaliteit van het interieur snel verbeteren. De Flos IC lamp is ontworpen door ontwerper Michael Anastassiades.De IC serie lampen hebben verschillende stijlen vloerlampen, kroonluchters, tafellampen en wandlampen die stuk voor stuk een klassieker zijn.

 

Michael Anastassiades

Michael Anastassiades studeerde industrieel ontwerp en engineering aan het Royal College of Art en Imperial College London. Hij richtte in 1994 zijn eigen ontwerpstudio in Londen op en begon te werken met veel gerespecteerde bedrijven, waaronder Studio Mumbai. Michael Anastassiades heeft gewerkt met enkele van ‘s werelds toonaangevende architecten, waaronder David Chipperfield en John Pawson, en interieurontwerpers zoals Studio Ilse. Zijn lichten zijn te zien in hotels, restaurants en winkels over de hele wereld, waaronder het Stockholm Hotel, Soho House in New York en Sergio Rossi-boetieks over de hele wereld.

 

Designer Michael kan worden omschreven als de “Poet of Light”. Deze groep werken bevat de conceptuele inspiratie van eenvoudige stijl en geometrische symbolen. IC lamp Flos is zeer herkenbaar: de extreem dunne messing beugel in combinatie met de witte bolvormige lampenkap heeft de minimalistische esthetiek tot het uiterste gebracht.

 

IC Lights hanglamp

Flos IC lamp replica is gebaseerd op het ontwerpconcept van het verstrijken van de tijd. IC light is als het toevoegen van een kleine en schattige cirkel aan de capabele lijnen. IC light Flos zijn als ronddraaiende sterren, die een tijdloze en elegante halo uitstralen en elegant en charmant diffuus licht in de ruimte presenteren.De eenvoudige en elegante uitstraling van Flos IC is onvergetelijk. Installeer Flos IC lights in je kamer, zelfs als je de lichten niet aandoet, Flos IC replica zijn de beste interieurdecoraties. De klassieke gestroomlijnde vorm en het nobele en eenvoudige ontwerp van Flos IC light replica zetten de aristocratische sfeer van het merk FLOS voort.

 

IC Lights wandlamp

Flos IC copy is diffuus licht dat wordt geleverd door een opalen lichtbol, ​​ondersteund door een geometrisch gevormd messing frame. Flos IC lights kopia belichaamt het spel van de ontwerper met reflecterend metaal en geometrische ruimte, en belichaamt de kenmerken van eenvoud maar vol sculpturaal gevoel. Het eenvoudige maar bijzondere ontwerp stelt Flos IC wandlamp in staat om aan de behoeften van verschillende interieurs te voldoen. Flos IC 1 wall zijn verkrijgbaar in twee maten waaruit u kunt kiezen Of het nu gaat om een ​​enkele installatie of meerdere gecombineerde installaties, Flos IC wandleuchte kunnen een zeer goede rol spelen door u te voorzien van zachte verlichting en verfraaiing van de binnenruimte.

 

IC Lights tafellamp

Het zogenaamde “Bright is a lamp, dark is a work of art” verwijst naar IC Lights. De combinatie van bollen en lijnen is altijd onweerstaanbaar. IC table lamp Flos neemt de minimalistische esthetiek tot het uiterste, zelfs met gedurfde kleuren meubels of huisstijl kan het er perfect in worden geïntegreerd. IC lights table lamp is samengesteld uit een dunne stalen voet.De voet draagt ​​de opalen bol lampenkap om een ​​mooie combinatie te vormen.De IC table lamp kan gedraaid en gebogen worden in een bepaalde hoek. IC t2 table lamp replica is een bureaulamp met zacht licht, die kan worden aangepast door de dimmer op het stroomsnoer.

 

IC Lights vloerlamp

De IC-vloerlamp is een uitgebalanceerde case study. Michael Anastassiades bekeek de videoclip van het contact met de jongleur en werd geïnspireerd door de vaardigheid om de bol rond het lichaam van de jongleur te draaien en te bewegen. Zijn uitgangspunt was om het moment vast te leggen waarop de bol leek te bevriezen op de rand van de armen en vingers van de jongleur, en de IC-vloerlamp was geboren. De IC light products combineert de verkenning van licht met gedurfde experimenten in vorm, materiaal en LED-technologie, waardoor de elegante en beknopte stijl tot het uiterste wordt gebracht.

 

Er is nu een van de beste kanalen om IC Lights te kopen. De HOME-website zal u voorzien van IC Lights van hoge kwaliteit. Als uw interieur te weinig licht heeft, dan moet IC Lights een goede keuze voor u zijn.