De status van lampen in de interieurdecoratie is erg belangrijk. Naast het creëren van een artistieke sfeer, zal de verlichting van verschillende lampen mensen ook een ander thuisgevoel geven. Goede verlichting kan de kwaliteit van het interieur snel verbeteren. De Flos ic lamp replica serie heeft verschillende stijlen ic vloerlamp replica, ic hanglamp replica, ic t1 lage tafellamp, ic t1 hoge tafellamp en ic wandlamp, allemaal klassiekers.

 

Michael Anastassiades

Designer Michael kan worden omschreven als de “Poet of Light”. Deze groep werken bevat de conceptuele inspiratie van eenvoudige stijl en geometrische symbolen. ic lamp Flos is zeer herkenbaar: de extreem dunne messing beugel in combinatie met de witte bolvormige lampenkap heeft de minimalistische esthetiek tot het uiterste gebracht.

 

flos ic lamp replica

Flos ic lamp replica is gebaseerd op het ontwerpconcept van het verstrijken van de tijd. ic lamp flos is als het toevoegen van een kleine en schattige cirkel aan de capabele lijnen. ic lamp flos zijn als ronddraaiende sterren, die een tijdloze en elegante halo uitstralen en elegant en charmant diffuus licht in de ruimte presenteren.De eenvoudige en elegante uitstraling van flos ic lamp replica is onvergetelijk. Installeer flos ic lamp replica in je kamer, zelfs als je de lichten niet aandoet, flos ic lamp replica zijn de beste interieurdecoraties. De klassieke gestroomlijnde vorm en het nobele en eenvoudige ontwerp van Flos ic lights suspension zetten de aristocratische sfeer van het merk flos voort.

 

flos ic lamp replica-wall

Flos ic w1 lamp is diffuus licht dat wordt geleverd door een opalen lichtbol, ​​ondersteund door een geometrisch gevormd messing frame. flos ic lamp replica belichaamt het spel van de ontwerper met reflecterend metaal en geometrische ruimte, en belichaamt de kenmerken van eenvoud maar vol sculpturaal gevoel. Het eenvoudige maar bijzondere ontwerp stelt ic light wall in staat om aan de behoeften van verschillende interieurs te voldoen. ic wall lamp replica zijn verkrijgbaar in twee maten waaruit u kunt kiezen Of het nu gaat om een ​​enkele installatie of meerdere gecombineerde installaties, flos ic lamp replica kunnen een zeer goede rol spelen door u te voorzien van zachte verlichting en verfraaiing van de binnenruimte.

 

ic table lamp flos replica

Het zogenaamde “Bright is a lamp, dark is a work of art” verwijst naar flos ic lamp replica. De combinatie van bollen en lijnen is altijd onweerstaanbaar. ic table lamp flos neemt de minimalistische esthetiek tot het uiterste, zelfs met gedurfde kleuren meubels of huisstijl kan het er perfect in worden geïntegreerd. ic t1 low table lamp is samengesteld uit een dunne stalen voet.De voet draagt ​​de opalen bol lampenkap om een ​​mooie combinatie te vormen.De flos ic lamp replica kan gedraaid en gebogen worden in een bepaalde hoek. ic t1 low table lamp is een bureaulamp met zacht licht, die kan worden aangepast door de dimmer op het stroomsnoer.

 

flos ic lamp replica-floor

De flos ic lamp replica is een uitgebalanceerde case study. Michael Anastassiades bekeek de videoclip van het contact met de jongleur en werd geïnspireerd door de vaardigheid om de bol rond het lichaam van de jongleur te draaien en te bewegen. Zijn uitgangspunt was om het moment vast te leggen waarop de bol leek te bevriezen op de rand van de armen en vingers van de jongleur, en de ic lamp flos was geboren. De flos ic lamp replica products combineert de verkenning van licht met gedurfde experimenten in vorm, materiaal en LED-technologie, waardoor de elegante en beknopte stijl tot het uiterste wordt gebracht.

 

Er is nu een van de beste kanalen om flos ic lamp replica. De HOME-website zal u voorzien van ic lamp flos van hoge kwaliteit. Als uw interieur te weinig licht heeft, dan moet ic lamp flos een goede keuze voor u zijn.