De Taccia tafellamp, ontworpen in 1962, is een klassieker van het merk FLOS en tevens een schat in de collecties van vele musea over de hele wereld. Flos taccia table lamp is gemaakt van aluminium, glas en speciale kopermaterialen, is de pionier van het materiaalfusieproces en is uitgegroeid tot het meest elegante model.
De samenwerking tussen FLOS en de gebroeders Castiglioni ontwierp de la taccia lampada in 1962, waarbij gebruik werd gemaakt van gereflecteerde lichtbronnen om een ​​zachte sfeer te creëren, waardoor de lamp niet langer een hulpmiddel is, maar een hulpmiddel om de sfeer van het leven vorm te geven en de sfeer van de ruimte te veranderen. In 1962 voltooide de Taccia tafellamp het definitieve ontwerp en werd een ander klassiek product van FLOS.

 


 

Nu op de HOME-website kun je Taccia lamp reproduction van hoge kwaliteit kopen.Er zijn in totaal drie meest veelzijdige kleuren en twee maten waaruit je kunt kiezen.

 

Taccia tafellamp-Bronzen

De vorm van de Taccia lamp replica bestaat uit een metalen voet en een halfronde lampenkap, die eruitziet als een omgekeerde kroonluchter en vanwege zijn uiterlijk ook wel een “radarlamp” wordt genoemd. Op de cilindrische voet van de lampada Taccia vintage bevindt zich een transparante glazen diepe schaal. Het oppervlak van de schaal is bedekt met een aluminium diepdrukplaat. Het door de lamp geprojecteerde licht wordt gereflecteerd door de aluminium plaat en verspreid door de glazen schaal.
De grillige vorm en opvallende vorm van de la Taccia lampada zorgen voor een onderscheidende manier voor dagelijkse verlichting en voegen een beetje plezier toe aan het leven.

 

Taccia tafellamp-Zilver

FLOS-producten voldoen niet alleen aan de basisbehoeften aan functionaliteit, maar streven ook naar een poëtische uitdrukking van esthetische concepten. Lampada Taccia replica is zo’n product.

 

De lamphouder van de Flos Taccia replica is vergelijkbaar met het lantaarnpaalontwerp van de Romeinse zuil, met metaalkleuren, het algehele uiterlijk is groots, elegant en prachtig.De lampenkap ziet eruit als een fonograafluidspreker. De glazen lampenkap is bedekt met een witte kap , en het licht wordt van binnen naar buiten geprojecteerd.Van buiten naar binnen weerspiegelt het de helderwitte en doorschijnende visuele ervaring. Dit is een bureaulamp met zachte verlichting. Het licht onthult een warm licht door de breking van de glazen kap. Het is zeer charmant, prachtig en elegant, waardoor je kunt genieten van het wazige gevoel in een prachtige ruimte.

 

Taccia tafellamp-Zwart

Flos Taccia vintage, gemaakt van aluminium, glas en speciaal mat, is een pionier in de versmelting van materialen en een toonbeeld van elegante woondecoratie. Zwart is gebruikt als basiskleur van de Taccia table lamp, zodat de flos Taccia big beter kan integreren met het effen meubilair. Het plaatsen van de Flos Taccia kopia in een willekeurige ruimte zal niet opdringerig overkomen. De interessante en speciale vorm van de flos Taccia bordslampa is het meest speciaal gedeelte van de Taccia tafellamp zelf. Als je een tafellamp voor in huis wilt kopen, maar niet weet hoe je moet kiezen, dan kan de Taccia table lamp replica niet fout gaan.

 

Taccia tafellamp interieur renderings

Flos Taccia table lamp is een klassieke tafellamp die nooit uit de mode zal raken. Het heeft een zeer eenvoudig structuurontwerp zonder zijn specialiteit te verliezen. De lampenkap van de Flos taccia staat op een opvallende decoratieve voet en reflecteert het licht door een groot glas met een concave reflector. , Zijn speelse uitstraling zal een aanvulling zijn op een verscheidenheid aan interieurs en ruimtes, ongeacht waar het in het interieur wordt geplaatst, Flos Taccia table lamp kunnen hun eigen rol spelen.
Nu kan de HOME-website je direct voorzien van Taccia tafellampen van hoge kwaliteit. Als je erg geïnteresseerd bent in mid century Taccia table lamp, ga dan naar de productdetails pagina voor meer informatie.