De taccia lamp, ontworpen in 1962, is een klassieker van het merk tevens een schat in de collecties van vele musea over de hele wereld. Taccia lamp is gemaakt van aluminium, glas en speciale kopermaterialen, is de pionier van het materiaalfusieproces en is uitgegroeid tot het meest elegante model.

De samenwerking tussen flos en de gebroeders Castiglioni ontwierp de taccia lamp in 1962, waarbij gebruik werd gemaakt van gereflecteerde lichtbronnen om een ​​zachte sfeer te creëren, waardoor de lamp niet langer een hulpmiddel is, maar een hulpmiddel om de sfeer van het leven vorm te geven en de sfeer van de ruimte te veranderen. In 1962 voltooide de lampada taccia het definitieve ontwerp en werd een ander klassiek product van FLOS.


Je kunt nu een hoogwaardige taccia table lamp kopen op de HOME-website.Er zijn in totaal drie meest veelzijdige kleuren en twee maten waaruit je kunt kiezen.

 

Taccia table lamp-bronzen

De vorm van de taccia tafellamp bestaat uit een metalen voet en een halfronde lampenkap, die eruitziet als een omgekeerde kroonluchter en vanwege zijn uiterlijk ook wel een “radarlamp” wordt genoemd. Op de cilindrische voet van de taccia table lamp bevindt zich een transparante glazen diepe schaal. Het oppervlak van de schaal is bedekt met een aluminium diepdrukplaat. Het door de lamp geprojecteerde licht wordt gereflecteerd door de aluminium plaat en verspreid door de glazen schaal.
De grillige vorm en opvallende vorm van de taccia lamp zorgen voor een onderscheidende manier voor dagelijkse verlichting en voegen een beetje plezier toe aan het leven.

 

Taccia tafellamp -zilver

 

producten voldoen niet alleen aan de basisbehoeften aan functionaliteit, maar streven ook naar een poëtische uitdrukking van esthetische concepten. Taccia table lamp is zo’n product.

De lamphouder van de taccia tafellamp is vergelijkbaar met het lantaarnpaalontwerp van de Romeinse zuil, met metaalkleuren, het algehele uiterlijk is groots, elegant en prachtig. De glazen lampenkap van taccia lamp is bedekt met wit en het licht werpt heldere kleuren van binnen naar buiten, wat een doorschijnende visuele ervaring oplevert. Taccia lamp is een tafellamp met zachte verlichting. Het licht van taccia lamp wordt gebroken door de glazen lampenkap om een ​​warm licht te geven. Taccia is zeer charmant, mooi en elegant, taccia lamp laat je genieten van het wazige gevoel in een prachtige ruimte.

 

Taccia lamp -zwart

Taccia, gemaakt van aluminium, glas en speciaal mat, is een pionier in de versmelting van materialen en een toonbeeld van elegante woondecoratie. Zwart is gebruikt als basiskleur van de taccia tafellamp, zodat de taccia tafellamp beter kan integreren met het effen meubilair. Het plaatsen van de taccia in een willekeurige ruimte zal niet opdringerig overkomen. De interessante en speciale vorm van de taccia tafellamp is het meest speciaal gedeelte van de taccia. Als je een tafellamp voor in huis wilt kopen, maar niet weet hoe je moet kiezen, dan kan de taccia lamp niet fout gaan.

 

Taccia lamp interieur renderings 

Lampe taccia is een klassieke tafellamp die nooit uit de mode zal raken. Het heeft een zeer eenvoudig structuurontwerp zonder zijn specialiteit te verliezen. De lampenkap van de taccia table lamp staat op een opvallende decoratieve voet en reflecteert het licht door een groot glas met een concave reflector. Zijn speelse uitstraling zal een aanvulling zijn op een verscheidenheid aan interieurs en ruimtes, ongeacht waar het in het interieur wordt geplaatst, taccia table lamp kunnen hun eigen rol spelen.
Nu kan de HOME-website je direct voorzien van taccia lamp van hoge kwaliteit. Als je erg geïnteresseerd bent in mid century lampada taccia imitazione, ga dan naar de productdetails pagina voor meer informatie.