Het restaurant is een plek waar meer aandacht is besteed aan het creëren van sfeer in de ruimte.Wil je het vol gezelligheid maken, dan is een hanglamp eettafel onmisbaar. De hanglamp eettafel is de beste keuze voor deze ruimte. Dus waar moet je op letten bij het kiezen van een hanglamp eettafel? Vervolgens raad ik een mooie en praktische hanglamp eettafel aan.

 

Waarom moet je een kroonluchter in het restaurant installeren?

1.Breng de ruimte in evenwicht en verbeter het visuele effect

Als het restaurant ruim genoeg is, is het zeer geschikt om te kiezen voor hanglamp eetkamertafel als belangrijkste lichtbron voor verlichting en sfeer creëren. De maat van hanglamp voor eettafel dient gebaseerd te zijn op de maat van de eettafel als referentiestandaard. Onder normale omstandigheden is de diameter van de hanglamp eettafel de beste helft van de breedte van de eettafel. De afstand tot de eettafel moet tussen 70cm-80cm zijn. Als de ruimte van het restaurant niet bijzonder ruim is, kunt u een kleine kroonluchter kiezen, die mensen geen depressief gevoel geeft, maar het restaurant in de verticale ruimte evenwichtiger maakt.

 

Een paar tips ter referentie:

1.Eettafel onder 1.6m
✔Een hanglamp eettafel van ongeveer 50cm
✔Twee 30~40cmhanglamp eettafel
✔Lange hanglamp eettafel niet meer dan 90cm

 

2.1.6m~1.8m eettafel
✔Een hanglamp eettafel van ongeveer 50cm
✔Twee hanglamp eettafel ca. 40cm
✔Hanglamp eettafel niet groter dan 100cm

 

3.Eettafel boven 1.8m
✔ Meer dan twee hanglamp eettafel van ongeveer 50cm
✔Lange hanglamp eettafel ruim 100cm

 

2.Creëer sfeer en verhoog de eetlust

Het doel van hanglamp eettafel is niet alleen om te verlichten, maar ook om een ​​warme sfeer te creëren, en daarvoor is de warmkleurige hanglamp eettafel de beste keuze. Hanglamp eettafel is een meester in het creëren van sfeer. Met kroonluchters in het restaurant wordt het gevoel van een samen etend gezin warmer. Ook als de gerechten gewoon zijn, kan de zachte verlichting een buitengewoon gevoel verlichten en de eetlust van het gezin vergroten.

 

Hanglamp eettafel aanbevolen

1.houten metalen hanglamp

Deze houten hanglamp eettafel hout is een eenvoudige stijl van verlichting.De lampenkap van echt natuurlijk hout zorgt voor comfortabel licht in uw restaurant. Het heeft ook een eenvoudig en modern ontwerp. Deze hanglamp eettafel design kan je een romantische sfeer geven.

 

2.Nus hanglamp

Nus hanglamp eettafel glas is voornamelijk samengesteld uit metaal, kunststof en staal. Er zijn in totaal vier kleuren om uit te kiezen: transparant, rokerig, taupe en olijfgroen.De vorm van Nus hanglamp eettafel gekleurd glas is als een fruit dat aan een boom groeit. Doordat hij zacht en onopvallend is, kan hij in meerdere combinaties boven de eettafel gehangen worden en kan hij gemakkelijk een romantische en comfortabele sfeer creëren.Wanneer de Nus hanglamp eettafel aanstaat, zal het zachte licht van de lampenkap weerkaatst worden.

 

3.Chiswick hanglamp

De Chiswick hanglamp eettafel metaal hanglamp brengt zeker wat extra gezelligheid in je woonruimte en maakt indruk op je gasten. Chiswick hanglamp eettafel glazen bollen heeft verschillende vormen waaruit je kunt kiezen, je kunt ze mixen en matchen in verschillende lengtes naar jouw smaak. Vorm een ​​gelaagde en diverse visuele effecten.

 

4.Diamond hanglamp

Deze hanglamp eettafel moderns is handgemaakt van vierkante stalen staven en uitgevoerd in mat goud of mat zwart, die in verschillende ruimtes een eyecatcher zijn. Deze hanglamp eettafel maakt gebruik van metalen materiaal om de vorm van een diamant te vormen.De glanzende bol in het midden van deze hanglamp eettafel is bijzonder opvallend. Om een ​​industriële feel aan het interieur toe te voegen, combineert de diamond hanglamp eettafel industrieel perfect de rijke feel met de industriële en fashionable moderne sfeer belichaamd door het staaldraad.

 

5.Flowerpot VP1 hanglamp

De Flowerpot VP1 hanglamp is voornamelijk gemaakt van metaal, ijzer en aluminium. De lampenkap is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De trendy hanglamp eettafel is ontworpen als een verzadigde snoepkleur, met zijn ronde uiterlijk ziet het er interessanter en schattiger uit. Doordat Flowerpot hanglamp eettafel voor verschillende kleuren kan kiezen, kun je verschillende kleuren Flowerpot hanglamp eettafel naar eigen voorkeur matchen, zodat de moderne stijl jouw ruimte direct kan verlichten.

Misschien vind je dit artikel leuk:

De meest populaire replica van een flowerpot lamp

 

6.Multi-Lite hanglamp

Multi-Lite hanglamp eettafel modern kenmerkt zich door zijn unieke en speelse lampenkap. De voet van de lamp bestaat uit drie basisvormen, twee vaste cilinders en een halve bol. De halve bol is verdeeld in twee delen, dus de twee helften zijn verplaatsbaar. Je kunt de hoek van het licht veranderen door de positie van de halve cirkel aan te passen. Door de helft van de lampenkap te draaien verandert de lamp niet alleen visueel, maar ook het uiterlijk van de verlichting. Multi-Lite hanglamp eettafel dimbaar is een heel bijzondere verlichting.

Misschien vind je dit artikel leuk:

De Meest Flexibele Lamp—Multi-Lite Hanglamp

 

7.PH 5 hanglamp

De PH5-kroonluchter maakt gebruik van een gelaagde dennenappelvorm, die eruitziet als meerdere schalen en schalen die in een speciale combinatie bij elkaar zijn geplaatst. De meerlaagse lampenkap van de PH5 chique hanglamp eettafel reflecteert het licht om zacht diffuus licht te vormen, wat een nieuwe verlichtingsstandaard opent op basis van menselijk comfort, een mijlpaal in lichtontwerp. PH5 hanglamp eettafel heeft een meerkleurige schaal om uit te kiezen.De pure kleur is eenvoudig en praktisch, en de kleur is levendig en speels.Je kunt de juiste kleur kiezen volgens het decoratiekleurensysteem van je huis.

Misschien vind je dit artikel leuk:

Chique en populaire replica van PH5 pendant

 

8.Copenhagen hanglamp

Copenhagen hanglamp eettafel heeft een stijlvolle industriële stijl en buitengewoon praktisch. De eyecatching Copenhagen hanglamp eettafel is gemaakt van hoogwaardig metaal en stof en staat prachtig op een indoor restauranttafel. De Copenhagen hanglamp eettafel zwart metaal weegt slechts 1 kg, hierdoor is hij zo licht dat je nooit bang hoeft te zijn dat hij te zwaar is voor een vast punt. Als je van moderne lampen in industriële stijl houdt, is dit je ideale keuze.

 

Onnodig te zeggen dat het belang van verlichting, de verandering van licht en schaduw rechtstreeks van invloed is op de kwaliteit van een foto, een voorstelling en een film, en uw binnenruimte is daarop geen uitzondering. Verlichting is een noodzakelijke voorwaarde voor een goede eettafel en een goede eetlust, aarzel niet! Eettafel en kroonluchters zijn een betere match!