Pre-Order beleid

Datum: van 2022-01-10 tot 2022-02-21

De code: PHOME20

Voorverkoop 20% Korting

Days
Hours
Minutes
Seconds

Vanwege de Chinese Nieuwjaarsvakantie zijn de logistieke fabrieken tijdens de voorverkoop gesloten. Om deze reden houden wij een voorverkoop. De pre-sale aanbieding is ook de hoogste korting ooit! Bestellingen zullen worden verwerkt na het einde van de voorverkoopperiode. Een geweldige armatuur is het wachten waard!

VOORBESTELLINGSBELEID

Wat is een pre-order?

Een voorbesteld artikel is een artikel dat u in avant-première kunt kopen uit de nieuwe collectie of een beperkte oplage. Het betekent dat het artikel nog in productie is op het moment van bestellen en niet onmiddellijk beschikbaar is in ons magazijn. Als je eenmaal aan het afrekenen bent, is het belangrijk om te controleren of het product in pre-order is of niet. Levertijden kunnen variëren voor pre-orders.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een artikel in voorbestelling?

Het voordeel van het kopen van een artikel in voorbestelling is dat u de maat of het artikel dat u wilt kunt garanderen zonder het risico te lopen dat het op is zodra het beschikbaar is in ons magazijn. De aanvragen voor bepaalde artikelen kunnen veelvuldig zijn. Daarom kan hun beschikbaarheid opraken zelfs voordat ze fysiek beschikbaar zijn in voorraad.

Wanneer treedt er vertraging op en waarom?

De artikelen van onze collectie zijn exclusief. Daarom vereist het productieproces verschillende productie- en verwerkingsstappen. De productievolgorde is lineair, hoewel fouten kunnen voorkomen.

In het onwaarschijnlijke geval dat er een vertraging optreedt, zal onze Customer Care zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Kan ik artikelen uit voorraad en voorbestellingen combineren?

Absoluut ja! Dat kan:

- Twee afzonderlijke bestellingen aanmaken: één inclusief artikelen die op voorraad zijn en de andere inclusief artikelen in pre-order. De bestelling met de beschikbare artikelen wordt verzonden in overeenstemming met ons beleid inzake verzendtijden.

- Een gecombineerde bestelling plaatsen en wachten tot de artikelen in voorbestelling aankomen. In dat geval wordt de hele bestelling vastgehouden en in zijn geheel verzonden.

- Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over vooruitbestelde producten.

Kan ik een vooruitbesteld artikel annuleren?

U kunt de bestelling op elk moment tijdens de voorbestellingsperiode annuleren.

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Ja, het is mogelijk om de maten van de artikelen in de bestelling te wijzigen, mits de maten beschikbaar zijn en natuurlijk voordat u de bevestigingsmail ontvangt. Vanaf dit moment is het niet meer mogelijk om wijzigingen aan te brengen. Hoe dan ook, wijzigingen zijn niet gegarandeerd en het zal niet mogelijk zijn om de artikelen in de bestelling te wijzigen.

Inloggen

Megamenu