Ontwerper-Tom Dixon

Tom Dixon, een autodidactische designmaker in Londen in de jaren 80. Zijn stijl van acteren is uniek, maar zijn werken zullen nooit de ontroerende kern missen, en de waarneming en het verlangen vanuit het diepst van de ziel zijn altijd voelbaar in het werk van Tom Dixon. De door Tom Dixon ontworpen serie Melt lampen kan worden beschouwd als zijn meesterwerk. Melt lamp replica is erg populair vanwege zijn oogverblindende en prachtige uitstraling, Melt lamp replica kan altijd het middelpunt van het interieur zijn.

 

Beste Melt Lamp Replica van Tom Dixon

Melt Large Round Multi-Light Replica

Melt Large Pendant Lamp Replica

De melt large round multi-light replica zet meerdere lichtbronnen op, ze zijn als een verzameling van meerdere melt lamp replica's. De melt large round multi-light replica heeft een moderne gouden afwerking. De melt lamp replica produceert een betoverend smeltend, door warmte geblazen glaseffect wanneer het wordt geopend en een spiegeleffect wanneer het wordt gesloten. En deze melt large round multi-light replica heeft melt lamp replica's met verschillende hoogtes, en de melt hanglamp replica waaruit deze melt large round multi-light replica bestaat zijn van verschillende afmetingen, wat er erg gelaagd uitziet. Deze melt lamp replica is geschikt voor woonkamer, lobby en andere ruime plekken.

 

Melt Hanglamp Replica

melt pendant light replica

De meest voorkomende stijl van melt lamp replica is de replica van de melt hanglamp replica. De melt hanglamp replica heeft een verscheidenheid aan maten en kleuren om uit te kiezen, zodat de keuzes en collocaties van mensen diverser worden. U zult aangenaam verrast zijn door de combinatie van melt mini hanglamp replica koper, melt hanglamp replica chrome en melt lamp replica goud.

 

Melt Mini Hanglamp Replica

melt mini pendant light replica

Melt mini hanglamp replica is de kleinste maat in melt replica hanglamp. Deze melt lamp replica kan worden gebruikt als barverlichting, bedverlichting en eetkamerverlichting, omdat de melt mini hanglamp replica klein van formaat is, een verscheidenheid aan kleuren heeft en minder beperkt is door de ruimte. De melt mini hanglamp replica zal een goed lichteffect hebben, of het nu alleen of in combinatie wordt opgehangen.

 

Melt Tafellamp Replica

melt table lamp replica

Als je een melt tafellamp replica in je huis plaatst, wordt het een prachtig kunstwerk in je huis. Als de melt tafellamp replica niet aan staat, ziet hij er onopvallend uit, maar als je hem aanzet is de melt tafellamp replica als een snoepje met een vloeiend centrum, glinsterend en oogverblindend, waarbij de melt lamp replica het middelpunt van de kamer wordt.

 

Melt Vloerlamp Replica

melt floor lamp replica

Naast melt lamp replica en melt tafellamp replica, melt vloerlamp replica ook goed de schoonheid van melt lamp replica serie verlichting weerspiegelen. Bent u op zoek naar een vloerlamp als extra verlichting, dan moet de melt vloerlamp replica een goede keuze zijn. De takken dragen de lichtbron van de melt vloerlamp replica, als een op de grond staande lolly met een heel bijzondere vorm.

 

Melt lamp replica van tom dixon kan aan uw behoeften voldoen vanuit alle aspecten, een verscheidenheid aan stijlen en kleurkeuzes. De melt lamp replica van tom dixon is een zeer waardevolle lamp om te kopen.