Over Bertjan Pot

Bertjan Pot werd geboren in Nieuwleusen, Nederland in 1975. Hij studeerde in 1998 af aan Design Academy Eindhoven en begon te werken met ontwerper Daniel White onder de naam Monkey Boy. In 2003 ging Bertjan Pot aan de slag onder de naam Studio Bertjan Pot. Hij is gepassioneerd door alles wat leuk is en zijn werk omvat naast verlichting ook ambachten. Moooi Random light replica en Non Random hanglamp replica zijn zeer populaire verlichtingsarmaturen ontworpen door Bertjan Pot.

 

Moooi Random Light Replica

Moooi Random II Hanglamp Replica

Moooi Random II pendant light

Moooi Random II hanglamp replica heeft een bolvormig uiterlijk, en het materiaal van het uiterlijk lijkt verweven met talloze willekeurige lijnen. Random Light replica van Moooi levert eenvoud, lichtheid en magie in een eigentijdse stijl. Elke Random Light II van Moooi is uniek. De Moooi Random Light replica is misschien niet bepaald rond, maar altijd mooi transparant en delicaat.

 

Moooi Random Vloerlamp Replica

Moooi Random Floor Lamp II

Naast Moooi Random hanglamp replica, omvat Moooi Random II serie verlichting ook Random vloerlamp replica. De Random vloerlamp replica is verkrijgbaar in twee kleuren. Als je wat extra verlichting aan je huis wilt toevoegen, is moooi random light replica een van de beste keuzes voor je huis. Vooral de Mooi Random light replica van Bertjan Pot zorgt voor diffuus licht dat elke donkere hoek verlicht. Even eenvoudig en licht, de Random vloerlamp replica van Moooi is een prachtige lamp.

 

Moooi Non Random Light Replica

Non Random Pendant by Moooi
Non Random Suspension

Moooi Non Random hanglamp replica is verkrijgbaar in twee maten en twee kleuren waaruit mensen kunnen kiezen. Non Random replica van Moooi ziet eruit als netjes opgerolde wol. Deze lijnen waaruit de Moooi Non Random light replica bestaat, zijn vrij en willekeurig. Moooi Non Random light replica D71 is de grotere maat en Non Random light replica D48 is de kleinere maat. Je kunt proberen twee Bertjan Pot Non Random light replica van verschillende afmetingen aan elkaar te hangen, het verspringende visuele effect is erg interessant.

 

Moooi NR2 Lamp Replica van Bertjan Pot

Moooi NR2 LED Hanglamp Replica

Moooi NR2 Pendant
NR2 Medium Suspension

Moooi NR2 Lamp replica is een elegante en heldere platte bubbellamp met witte of zwarte draden verweven. Het roosterpatroon van de Moooi NR2 LED hanglamp replica zorgt voor een fijn gaas dat straalt in het licht. De NR2 hanglamp replica heeft de kenmerkende stijl van Bertjan Pot. Installeer de Moooi NR2 hanglamp replica in de kamer. Het geeft een zachte en magische gloed af. De NR2 hanglamp replica is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en maten, de kleuren zijn zwart en wit, met de Moooi NR2 medium hanglamp replica en de Moooi NR2 grote hanglamp replica.

 

Moooi NR2 vloerlamp replica

NR2 LED Floor Lamp by Moooi
NR2 LED Floor Lamp by Moooi

Ook de NR2 vloerlamp replica ontworpen door Bertjan Pot ziet eruit als een holle lijn. Het holle ontwerp zorgt ervoor dat de Moooi NR2 LED Vloerlamp replica het zicht niet belemmert. De Moooi NR2 vloerlamp replica kan overal in je huis worden geplaatst waar extra licht nodig is, zoals een donkere gang of naast je favoriete leesruimte. De NR2 vloerlamp replica is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, Moooi NR2 vloerlamp zwart en Moooi NR2 vloerlamp wit.

De lampen ontworpen door Bertjan Pot voor Moooi zijn heel bijzonder en praktisch. Als je op zoek bent naar bijzondere en praktische verlichting voor in huis, dan zijn deze Moooi style lampen van Bertjan Pot een goede keuze.