Random Light

Random II Hanglamp

Random ii hanglamp heeft een bolvormig uiterlijk, en het materiaal van het uiterlijk lijkt verweven met talloze willekeurige lijnen. Random light van Moooi levert eenvoud, lichtheid en magie in een eigentijdse stijl. Elke random light ii van Moooi is uniek. De random light is misschien niet bepaald rond, maar altijd mooi transparant en delicaat.

 

Random Vloerlamp

Naast moooi random hanglamp, omvat random ii serie verlichting ook random vloerlamp. De random vloerlamp is verkrijgbaar in twee kleuren. Als je wat extra verlichting aan je huis wilt toevoegen, is moooi random light een van de beste keuzes voor je huis. Vooral de random light van Bertjan Pot zorgt voor diffuus licht dat elke donkere hoek verlicht. Even eenvoudig en licht, de random vloerlamp is een prachtige lamp.

 

Non Random Light

Non Random Suspension

non random hanglamp is verkrijgbaar in twee maten en twee kleuren waaruit mensen kunnen kiezen. Non random ziet eruit als netjes opgerolde wol. Deze lijnen waaruit de non random light bestaat, zijn vrij en willekeurig. non random light D71 is de grotere maat en non random light D48 is de kleinere maat. Je kunt proberen twee Bertjan Pot non random light van verschillende afmetingen aan elkaar te hangen, het verspringende visuele effect is erg interessant.

 

NR2 Lamp

NR2 LED Hanglamp

NR2 Medium Suspension

nr2 Lamp replica is een elegante en heldere platte bubbellamp met wit of zwart draden verweven. Het roosterpatroon van de  nr2 led hanglamp zorgt voor een fijn gaas dat straalt in het licht. De nr2 hanglamp heeft de kenmerkende stijl van Bertjan Pot. Installeer de moooi nr2 hanglamp in de kamer. Het geeft een zachte en magische gloed af. De nr2 hanglamp is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en maten, de kleuren zijn zwart en wit, met de moooi nr2 medium hanglamp  nr2 grote hanglamp replica.

 

NR2 Vloerlamp

Ook de nr2 vloerlamp ontworpen door Bertjan Pot ziet eruit als een holle lijn. Het holle ontwerp zorgt ervoor dat de nr2 led vloerlamp het zicht niet belemmert. De nr2 vloerlamp kan overal in je huis worden geplaatst waar extra licht nodig is, zoals een donkere gang of naast je favoriete leesruimte. De nr2 vloerlamp is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, nr2 vloerlamp zwart en nr2 vloerlamp wit.

De lampen ontworpen door zijn heel bijzonder en praktisch. Als je op zoek bent naar bijzondere en praktische verlichting voor in huis, dan zijn deze Moooi style lampen van Bertjan Pot een goede keuze.