Als u op zoek bent naar een unieke hanglamp, zal melt light zeker op de lijst staan.

Deze melt lava lamp is ontwerper door de geniale ontwerpe Sinds hij in 2002 zijn naamgenootmerk oprichtte, zijn zijn ontwerpen over de hele wereld populair.  Maar in de tussentijd zal hij een aantal innovatieve elementen toevoegen, die een futuristisch gevoel vormen en mensen interessant mysterie brengen. De meeste van zijn ontwerpen worden verzameld door vele bekende musea.

 

De Melt Lampa

Melt lampa is een van de klassieke verlichtingen. Van de vele verlichtingen wordt melt lamp uitstekend gecrediteerd vanwege zijn unieke uiterlijk en geweldige ontwerpidee.

 

Melt Hanglamp

melt hanglamp is geïnspireerd op de dynamische verandering van het smelten van gletsjers en lava. wanneer vuur energie ijzig koud ontmoet, wat heb je dan het liefst?

Volgens het ontwerpconcept heeft melt lamp een onregelmatige bolvorm, waardoor het een natuurlijke formatie is. Melt light fixture maakt gebruik van de uitstekende transparantie en sterkte van ultradunne PVC. Met het licht produceert de binnenkant van de lamp een prachtige scène en toont de esthetische schoonheid van branden en smelten. Op dat moment, als je een kijkje neemt, zul je het nooit vergeten.

 

Melt Lamp

De melt lamp serie bevat een melt hanglamp, een melt tafellamp en een melt vloerlamp. Met een complete set melt lampa configuratie kan het gemakkelijk worden om het interieur te decoreren als een nieuwe en stralende wereld.

 

Melt Hanglamp

Het lijdt geen twijfel dat melt hanglamp een populaire trend is geworden. Deze melt lamp binnenshuis ophangen is een handig hulpmiddel dat direct de aandacht van mensen kan trekken. melt hanglamp is verkrijgbaar in vier maten en vier kleuren, waardoor mensen kunnen kiezen en een combinatie van hen kunnen maken op basis van hun voorkeur. Melt lava lamp zal een gepersonaliseerde tentoonstelling van hanglampen creëren.

Melt hanglamp neemt lichtgewicht polycarbonaat over, wat bijdraagt aan het veilige gebruik ervan. Zelfs als het grootste model groot melt hanglamp in de lucht hangt, ziet het er vrij zwevend uit. Met een transparante draad breidt het een klein deel van de bovenkant uit in dezelfde kleur, waardoor het vol ontwerp zit.

 

Melt Hanglamp Gold

Melt gold hanglamp is rijk aan elegantie en een belichaming van low-key luxe. Melt mini hanglamp kan worden gecombineerd met eenvoudige licht getinte decoraties, zoals houten meubels. Melt hanglamp is perfect voor Europese binnendecoraties omdat ze de voorkeur geven aan een beknopte uniforme stijl. De onregelmatige hanglamp met filamentatie speelt een rol bij het decoreren van de hele ruimte, die niet zal ontsuizen en het open veld opfleurt.

 

Melt Hanglamp Copper

De vurige melt led hanglamp copper is een symbool van energie en enthousiasme, dat is als een stralende zon die de hele ruimte verlicht. Geen enkel ander ornament kan zijn vlam verbergen. Melt hanglamp copper lijkt op de hoofdpersoon op het podium, die een prachtige kunst laat zien. Als je van heldere decoraties houdt, is melt hanglamp copper de beste keuze. Wanneer melt hanglamp wordt ingeschakeld, creëert het een levendig beeld van lava die uit magma stroomt. Melt hanger is zo interessant en charmant dat het je niet alleen vult met ontzag voor de natuur, maar ook het verlangen naar het leven wekt.

 

Melt Hanglamp Smoke

De nieuwe koude tint-rokerige grijs voegt een futuristisch gevoel toe aan de melt lamp smoke. De appearanc onder de verlichting van licht produceert een mysterieuze scène in de ruimte. Melt mini hanglamp smoke is geen enkele kleur, maar een kleurensysteem vol vergelijkbare kleuren, waardoor je ongrijpbaar wordt. En de donkere kleur kan een speculatieve reflectie vormen, waardoor deze melt hanglamp smoke een unieke versiering krijgt.

 

Melt Hanglamp Chrome

Chroom staat voor metaal en werd voorheen zelden gebruikt in de modewereld, zoals kleding en tassen. Het verschijnt vaak in accessoires. Deze eenvoudige kleur kan gemakkelijk collocate met andere kleuren. In de afgelopen jaren heeft de lasertas mensen echter verbaasd, waardoor ze eindelijk de charme van chroomkleur waarderen. Het maakt niet uit wanneer het is, de charme van melt mini hanglamp chrome zal niet veranderen. Overdag geeft het natuurlijke licht het een unieke glans. Terwijl het ‘s nachts, met warm licht, eruit ziet als een fossiel met goud, met een natuurlijke schoonheid.

 

Melt Hanglamp Sale

Niet iedereen heeft de kans om getuige te zijn van de melt lava en gletsjers, dus deze melt lampe is een echte aanrader voor u, omdat u deze verbazingwekkende natuurlijke schoonheid kunt bekijken, zelfs als u thuis bent.

 

Melt Tafellamp

melt tafellamp heeft een eenvoudige vorm die is samengesteld door een cylindrische lichaam en een onregelmatige bolvormige lampenkap. Melt tafellamp ziet eruit als een kristallen bol met magie, die de dynamische verandering van verbranding laat zien. Melt tafellamp is verkrijgbaar in twee maten en kan overal worden geplaatst om een prachtige versiering te zijn. U kunt genieten van deze schoonheid in de slaapkamer of ervoor zorgen dat melt tafellamp copper gasten aantrekt in de woonkamer. Dixon melt tafellamp is verkrijgbaar in drie kleuren, goud, zilver en rood. Er zijn twee soorten omschakelingen. De ene zit op de lampbehuizing en de andere op de draad.