Als u op zoek bent naar een unieke hanglamp, zal Tom Dixon Melt Light zeker op de lijst staan.

 

Deze Melt Lava Lamp is ontwerper door de geniale ontwerper – Tom Dixon, die een beroemde Britse interieurontwerper is. Sinds hij in 2002 zijn naamgenootmerk oprichtte, zijn zijn ontwerpen over de hele wereld populair. Tom Dixon is goed in het gebruik van ongewone materialen zoals marmer, messing en plastic om industriële stijlen te creëren. Maar in de tussentijd zal hij een aantal innovatieve elementen toevoegen, die een futuristisch gevoel vormen en mensen interessant mysterie brengen. De meeste van zijn ontwerpen worden verzameld door vele bekende musea.

 

De Melt Lampa

is een van de klassieke verlichtingen van Tom Dixon. Onder vele verlichtingen wordt Melt Lamp Tom Dixon uitstekend toegeschreven aan zijn unieke uiterlijk en geweldige ontwerpidee.

 

Melt Pendant Light Tom Dixon

IS GEÏNSPIREERD OP DE DYNAMISCHE VERANDERING VAN GLETSJERS SMELTEN EN LAVA. WANNEER VURIGE ENERGIE IJZIGE KOU ONTMOET, WELKE HEB JE DAN LIEVER?

Volgens het ontwerpconcept heeft Melt Lamp een onregelmatige bolvorm, waardoor het een natuurlijke formatie is. Melt Light Fixture maakt gebruik van de uitstekende transparantie en sterkte van ultradunne PVC. Met het licht produceert de binnenkant van de lamp een prachtige scène en toont de esthetische schoonheid van branden en smelten. Op dat moment, als je een kijkje neemt, zul je het nooit vergeten.

 

Tom Dixon Melt Lamp Replica

BEVAT MELT PENDANT, MELT TABLE LAMP EN MELT FLOOR LIGHT. EEN COMPLETE SET CONFIGURATIE MAAKT HET GEMAKKELIJK OM HET INTERIEUR TE VERSIEREN ALS EEN NIEUWE EN OOGVERBLINDENDE WERELD.

 

Melt Pendant Lamp Tom Dixon

Het lijdt geen twijfel dat Melt Pendant Light replica een populaire trend is geworden. Deze tom dixon melt lamp replica binnenshuis ophangen is een handig hulpmiddel dat direct de aandacht van mensen kan trekken. Tom Dixon Melt Ceiling Light is verkrijgbaar in vier maten en vier kleuren, waardoor mensen kunnen kiezen en een combinatie van hen kunnen maken op basis van hun voorkeur. Melt lava lamp zal een gepersonaliseerde tentoonstelling van hanglampen creëren.

Melt Pendant by Tom Dixon neemt lichtgewicht polycarbonaat over, wat bijdraagt aan het veilige gebruik ervan. Zelfs als het grootste model Tom Dixon Large Melt Pendant in de lucht hangt, ziet het er vrij zwevend uit. Met een transparante draad breidt het een klein deel van de bovenkant uit in dezelfde kleur, waardoor het vol ontwerp zit.

 

Melt Pendant Gold Tom Dixon

Melt Gold Pendant Light is rijk aan elegantie en een belichaming van low-key luxe. Melt mini pendant kan worden gecombineerd met eenvoudige licht getinte decoraties, zoals houten meubels. Melt pendant light is perfect voor Europese binnendecoraties omdat ze de voorkeur geven aan een beknopte uniforme stijl. De onregelmatige hanglamp met filamentatie speelt een rol bij het decoreren van de hele ruimte, die niet zal ontsuizen en het open veld opfleurt.

 

Melt Copper Pendant Light

De vurige Melt LED Pendant Copper is een symbool van energie en enthousiasme, dat is als een stralende zon die de hele ruimte verlicht. Geen enkel ander ornament kan zijn vlam verbergen. Melt pendant copper lijkt op de hoofdpersoon op het podium, die een prachtige kunst laat zien. Als je van heldere decoraties houdt, is Tom Dixon Melt Pendant Copper de beste keuze. Wanneer melt pendant replica wordt ingeschakeld, creëert het een levendig beeld van lava die uit magma stroomt. Melt pendel replica is zo interessant en charmant dat het je niet alleen vult met ontzag voor de natuur, maar ook het verlangen naar het leven wekt.

 

Tom Dixon Melt Pendant Smoke

De nieuwe koude tint-rokerige grijs voegt een futuristisch gevoel toe aan de Melt Lamp Smoke. De appearanc onder de verlichting van licht produceert een mysterieuze scène in de ruimte. Melt mini pendant smoke is geen enkele kleur, maar een kleurensysteem vol vergelijkbare kleuren, waardoor je ongrijpbaar wordt. En de donkere kleur kan een speculatieve reflectie vormen, waardoor deze Melt Pendant Light Smoke een unieke versiering krijgt.

 

Tom Dixon Melt Pendant Chrome

Chroom staat voor metaal en werd voorheen zelden gebruikt in de modewereld, zoals kleding en tassen. Het verschijnt vaak in accessoires. Deze eenvoudige kleur kan gemakkelijk collocate met andere kleuren. In de afgelopen jaren heeft de lasertas mensen echter verbaasd, waardoor ze eindelijk de charme van chroomkleur waarderen. Het maakt niet uit wanneer het is, de charme van Melt Mini Pendant Chrome zal niet veranderen. Overdag geeft het natuurlijke licht het een unieke glans. Terwijl het ‘s nachts, met warm licht, eruit ziet als een fossiel met goud, met een natuurlijke schoonheid.

 

Tom Dixon Melt Pendant Sale

Niet iedereen heeft de kans om getuige te zijn van de smeltende lava en gletsjers, dus deze melt lampen is een echte aanrader voor u, omdat u deze verbazingwekkende natuurlijke schoonheid kunt bekijken, zelfs als u thuis bent.

 

Melt Table Lamp Tom Dixom

Tom Dixon Melt Table Lamp Replica heeft een eenvoudige vorm die is samengesteld door een cylindrische lichaam en een onregelmatige bolvormige lampenkap. Melt table light ziet eruit als een kristallen bol met magie, die de dynamische verandering van verbranding laat zien. Melt tafellamp replica is verkrijgbaar in twee maten en kan overal worden geplaatst om een prachtige versiering te zijn. U kunt genieten van deze schoonheid in de slaapkamer of ervoor zorgen dat replica melt table lamp copper gasten aantrekt in de woonkamer. Dixon melt table lamp is verkrijgbaar in drie kleuren, goud, zilver en rood. Er zijn twee soorten omschakelingen. De ene zit op de lampbehuizing en de andere op de draad.