Homelights introduceert de oda lamp, een perfecte reproductie van duits bekroond ontwerp. Oda lamp werd gelanceerd door het Duitse beroemde bedrijf, een fabrikant van delicate binnendecoraties. De collectie van oda lamp onthult de schoonheid en verscheidenheid van glas. In oda lamp vind je verschillende stijlen.

 

Oda Vloerlamp

Oda lamp zijn er in drie maten die gebruikt kunnen worden als tafellamp of vloerlamp. Oda vloerlamp bestaat uit een vierbenige metalen basis en een gesloten cilindrische glazen lampenkap.

 

De voet van oda lamp vormt een kruis. De lampenkap van de oda vloerlamp is als een kristallen bol in de voet ingebed. De lampenkap van oda lampe bevindt zich in het midden onderaan. En de draden komen uit de onderkant, waardoor de lamp eruitziet als een kikkervisje.

Het glas van oda vloerlamp heeft vier kleuren: grijs, amber, lichtblauw en transparant Verschillende kleuren oda lamp zullen mensen een ander gevoel geven. Oda lamp is geschikt voor installatie in elke ruimte, oda lamp kan altijd de aandacht van mensen trekken.

 

Oda Tafellamp

Oda klein lamp worden meestal op tafel in de woonkamer of slaapkamer geplaatst als onderdeel van interieurdecoratie en sfeerverlichting. De maat van oda lamp is de standaard maat van tafellampen. De hiërarchische structuur van de glazen lampenkap en metalen voet van oda lamp vergroot het visuele effect.

De vierpootsvoet en het ingebedde ontwerp van de oda tafellamp zorgen ervoor dat de kristallen glazen lampenkap stabiel op de tafel kan worden geplaatst. Als hij brandt, gloeit de oda lamp inwendig en het glas gloeit. De oda klein lamp ziet eruit als een kandelaar, brandend met een vlam die nooit dooft.

 

Oda Lamp

De oda vloerlamp ziet eruit als een kamerplant. De oda lamp kan naast de bank worden geplaatst en de oda grote vloerlamp straalt een warm licht uit, net als een pot vol zonlicht, waardoor mensen zich ontspannen en gelukkig voelen. Als je verlichting nodig hebt, hoef je deze van de oda lamp alleen maar aan te steken om een ​​comfortabele omgeving voor je te creëren.

 

Oda Grote Lamp

De oda vloerlamp heeft een hoogpootige vierpoot lamphouder met een slanke en gestroomlijnde vorm. Wanneer de oda vloerlamp op de vloer brandt, is oda lamp als een lichtgevende parel op de plank, romantisch en elegant.

 

De kleur van het glas zal de helderheid van de verlichting enigszins beïnvloeden. Als je feller wilt zijn, kun je kiezen voor lichtgekleurde glazen oda lampa, zoals transparant, lichtblauw en amberkleurig glas. Als je van de kleur en glans van het glas zelf houdt, kun je grijs glas kiezen.

 

Oda Light

Oda is een lamp die je in één oogopslag mooi vindt. U zult misschien onder de indruk zijn van de grote glazen lampenkap en de slanke vierpootsvoet van de oda lamp . Je kunt je ook zorgen maken dat oda klein lamp eruitziet als een fragiele decoratie, maar het slimme ontwerp en de supertechnologie zorgen voor een veilig gebruik van lampe oda. Er wordt speciaal verdikt glas gebruikt met behoud van uitstekende transparantie en hardheid.

Het gladde en ronde oppervlak van oda geeft een comfortabel visueel en tactiel gevoel. Er is geen verfraaiing meer in oda Lamp, het ontwerp zelf toont een elegante en hoogwaardige mode.

 

Oda Lamp

Misschien vindt u de oda lamp als een magische pot die in de lucht zweeft. De helderheid en emissie van oda lamp om een ​​geleidelijke combinatie tot stand te brengen. Het licht werd tegengehouden door deze grote lampenkap en verspreidde zich naar binnen.

oda lampa is geschikt voor decoratieve verlichting in de woonkamer en deuropening om gasten aan te trekken. Het kan ook worden gebruikt als bedlampje om je de nacht in te begeleiden.