Homelights introduceert de Pulpo oda lamp replica, een perfecte reproductie van duits bekroond ontwerp. Oda lamp glass werd gelanceerd door het Duitse beroemde bedrijf Pulpo, een fabrikant van delicate binnendecoraties. De collectie van Pulpo Oda Replica onthult de schoonheid en verscheidenheid van glas. In deze collectie glazen tafellampen vind je verschillende stijlen.

 

Oda Lamp Pulpo

Oda lampen zijn er in drie maten die gebruikt kunnen worden als tafellamp of vloerlamp. Oda lamp replica bestaat uit een vierbenige metalen basis en een gesloten cilindrische glazen lampenkap. De basis vormt twee kruisen. De grote lampenkap is ingebed in de basis, die is als een ei set in het. De lamphouder bevindt zich in het midden van de bodem. En de draad komt uit de bodem, waardoor de tafellamp eruit ziet als een kikkervisje. Er zijn vier kleuren glas, grijs, amber, lichtblauw en transparant, wat verschillende kenmerken aan deze collectie geeft, zoals de high-end en stijlvolle oda grey floor lamp large. De glazen decoratie is geschikt voor elke binnendecoratie omdat het zijn charme kan tonen en de glamour van anderen niet tegelijkertijd kan verbergen.

 

Pulpo Oda Table Lamp

Oda Small Lamp wordt meestal op tafel geplaatst in de ingang, woonkamer of slaapkamer om deel uit te maken van binnendecoratie en een sfeerverlichting. De afmeting is Dia 28cm × H 47cm, wat de standaardmaat van tafellamp is. De hiërarchische structuur van de glazen lampenkap en de metalen basis breidt het visuele effect uit. De vierbenige basis en het inbeddingsontwerp zorgen ervoor dat de enorme glazen lampenkap gestaag op tafel kan komen te liggen.

Wanneer het wordt verlicht, straalt de oda tafellamp licht uit binnenin en schijnt het glas. De lamp is van buitenaf zichtbaar. Oda kleine tafellamp ziet eruit als een kandelaar, die een brandende vlam heeft die nooit zal worden gedoofd.

 

Oda Medium Lamp

In tegenstelling tot Pulpo Oda Lamp Small kan pulpo lamp oda medium op tafel of op de vloer worden geplaatst. Oda tafellamp heeft een hoogte van bijna 70 cm, die op een lage tafel kan worden geplaatst en eruit ziet als een binnenpotplant. Oda tafellamp replica kan naast de bank worden geplaatst om de enorme glazen potachtige lampenkap te benadrukken. Met warm licht is het als een pot gevuld met zonlicht, waardoor mensen zich ontspannen en gelukkig voelen. Wanneer u een omgevingslicht nodig heeft, kunt u deze oda glass lamp gewoon verlichten. Oda middelste tafellamp is niet nodig om de hanglamp aan te zetten. Het zal je opwarmen.

 

Pulpo Oda Big Lamp

Oda floor lamp heeft een hoge vierbenige basis, die een slanke gestroomlijnde vorm heeft. De grote glazen bol neutraliseert echter zijn minimalistische ontwerp. Oda lampa kopia heeft een hoogte van 88cm, wat geschikt is om op de vloer te worden geplaatst. Wanneer het wordt verlicht, is het als een lichtgevende parel op de plank. Het kan worden gecombineerd met een lage bijzettafel om een afgesloten ruimte te vormen, die romantisch en elegant is. De kleuren van glas hebben invloed op de helderheid van parel. Als u helderder wilt, kunt u lichte glaskleur kiezen, zoals transparant, lichtblauw en amberkleurig glas. Als je van de kleur en de glans van het glas zelf houdt, kun je kiezen voor grijs glas.

 

Oda Light Pulpo

Modern Oda capsule table lamp is een prachtige lamp als je het op het eerste gezicht ziet. U kunt onder de indruk zijn van de grote glazen lampenkap, de zichtbare lamp of de slanke viervoetige basis. U kunt zich ook zorgen maken dat het eruit ziet als een fragiele versiering. Maar het kunstzinnige ontwerp en de supertechnologie zorgen voor een veilig gebruik van deze glazen lamp. Het keurt een speciaal dik glas goed, dat een uitstekende transparantie en de hardheid tezelfdertijd houdt. Het gladde en ronde oppervlak geeft een comfortabel visueel en aanraakgevoel. Zonder meer versieringen toont het ontwerp zelf een elegante en high-end mode.

 

Oda Lamp Replica

Oda lampa is een klassieke collectie glazen lampen. Het is populair over de hele wereld sinds het werd gelanceerd. Veel mensen voelen zich aangetrokken door het eenvoudige maar gedurfde ontwerp. De enorme pot is niet gevuld met water, maar licht. Soms, als je de basis niet kon opmerken, vind je het misschien een magische pot die in de lucht zweeft en die lijkt op een kleurrijke ballon. Het maakt gebruik van de helderheid en emissie van licht om een geleidelijke band te creëren. Het licht wordt bedekt door deze grote lampenkap en verspreidt zich binnenin. Oda capsule lamp is geschikt voor een decoratieve lamp in de woonkamer en de ingang om uw gast aan te trekken. Het kan ook een nachtkastjelamp zijn om u ‘s nachts te vergezellen.

 

Oda Light

Een verscheidenheid aan maten en kleuren maakt deze collectie glazen lampen geschikt voor een breed scala aan behoeften en voorkeuren. U kunt zelfs meerdere stukken plaatsen om een hoek te versieren met verschillende maten en kleuren. De transparante glazen tafellamp toont duidelijk de lichtgevende lamp, en met een retro Edison-lamp toont hij een chique vorm van lamp en brandende filamenten, die een charme bevat. Het lichtblauwe glas is relatief zeldzaam in verlichting. Lichtblauw is een kleur vol poëtische toon, die de zee en de lucht symboliseert. De lichtblauwe tafellamp maakt de kamer fris en romantisch. Met filamenten die het amberkleurige glas laten glanzen, speelt het een elegant en retro ritme van klassieke muziek. Grijze glazen tafellamp is een symbool van high-end en low-key luxe. Het is de belichaming van modern minimalistisch design.