De aim hanglamp is ontworpen door de ontwerper in 2012 en de aim hanglamp heeft vanaf de eerste blik een diepe indruk achtergelaten. De aim led hanglamp is voornamelijk gemaakt van aluminium en acryl.

De aim hanglamp gebruikt uitstekende materialen om een ​​eenvoudige en royale aim klein multipoint led pendant light te creëren. De aim klein hanglamp is vele malen getransformeerd en ontworpen en nu is de aim hanglamp een van de meest geschikte en comfortabele verlichting geworden.

De sling van de aim hanglamp heeft veel aandacht getrokken. In tegenstelling tot andere aim die voornamelijk worden ondersteund door een verticale stalen beugel, kan de sling van deze aim lamp worden aangepast en gebogen.

De sling van de aim hanglamp is herkenbaar aan deze aim lamp. Een van de ontwerpen. De slinger van de aim klein hanglamp kan worden verplaatst, zodat de euroluce aim lampe kan worden aangepast aan uw behoeften, zodat het licht van de aim hanglamp kan worden geplaatst waar u moet verlichten en de aim hanger de hele binnenruimte voor u kan verlichten.

De aim light heeft twee kleuren waaruit u kunt kiezen, zwart light aim en witte aim light fixture Tegelijkertijd heeft de aim lamp twee maten, namelijk Dia 18cm x H 15cm bouroullec aim lamp en Dia 24,5cm x H 18cm aim lamp. Aim lampa in verschillende kleuren en maten zorgen voor een andere beleving in je binnenruimte.

 

Aim lamp

 

Zwart aim lamp

De zwart aim lampa is een klassiek ontwerp onder de aim lampada. De veelzijdige kleuren zorgen ervoor dat de hanglamp aim aan de behoeften van elke stijl kan voldoen. U kunt de zwart hanglamp aim klein in elke sfeer binnenshuis plaatsen.

 

De zwart aim hanglamp zal natuurlijk opgaan in uw binnenruimte. Tegelijkertijd kan de aim hanglamp u ook helpen een retro en mysterieuze sfeer te creëren. Terwijl u een retro sfeer voor u creëert, kan de hanglamp aim kan ook dienen U zorgt voor heldere verlichting.

 

Wit aim hanglamp

De wit aim hanglamp maakt het makkelijker om een ​​eenvoudige en royale binnenruimte voor je te creëren. De witte aim hanglamp kan ook worden gecombineerd met het binnenhuis en de witte aim light is ook een veelzijdige keuze. Maar vergeleken met de zwart hanglamp aim is de wit aim lamp schoner en opgeruimder en is de witte hanglamp aim de ideale keuze voor meer mensen.

U kunt de kleur van de aim hanglamp kiezen volgens uw voorkeuren. Zowel de witte aim hanglamp als de zwarte aim hanglamp zijn zeer veelzijdige en natuurlijke ontwerpen, dus welke kleur aim hanglamp 3-flammig je ook kiest, het kan je helpen een unieke en natuurlijke ruimtesfeer te creëren.

 

Aim light

 

Aim hanglamp: Dia 18cm x H 15cm

Deze aim light is verfijnder en mooier dan de aim small 3 van 24,5 cm. Het plaatsen van de lampada aim in de slaapkamer neemt geen ruimte in beslag. Je kunt de aim ook laten helpen bij het creëren van een unieke binnenruimte.

 

De lampe aim heeft een uniek ontwerp, wat meer is dan traditionele aim di prezzo. Met gevoel voor design kan de aim de ook een uniek decoratief kunstwerk in het interieur worden en u voorzien van verlichting.

 

Aim hanglamp : Dia 24.5 cm x H 18 cm

In vergelijking met de lampa jak aim van 18 cm heeft deze jak aim een groter oppervlak. De aim zwart is geschikt om in de woonkamer te plaatsen. De aim zubehör zal indruk maken op uw gasten. De aim zal de hele ruimte maximaal verlichten.

Of de aim kunnen ook op openbare plaatsen zoals hallen worden geplaatst. De aim kleine creëert een unieke stijl voor de hal. U kunt de aim lamp in een combinatie ophangen zodat de aim bianca de ruimte verlicht. Tegelijkertijd kan de aim bianco u helpen een eenvoudige en stijlvolle moderne woonsfeer te creëren.

 

Heeft u ook interesse in deze aim light , neem dan gerust de aim hanglamp mini mee naar huis!