Het ontwerp van spokes lamp is geïnspireerd op retro oriëntaalse lantaarns en gecombineerd met vogelhuiselementen. Het ziet eruit als een rotan lantaarn of een nobele vogelkooi. Spokes lamp kan licht in de kamer filteren met zijn lichtgewicht vorm en vele zachte lijnen. Spokes lamp oogt licht, maar de kwaliteit is erg sterk. Het licht dat door de lijnen van de spokes lamp gaat, kan veel mooie reflecties projecteren.

Spokes lamp omvat drie verschillende uitvoeringen, namelijk: spokes 1, spokes 2 en spokes 3. Hanglamp spokes lamp heeft een breed scala aan maten en stijlen, u kunt het juiste product kiezen op basis van uw behoeften.

 

Beste spokes lamp

Spokes 1 lamp

Spokes 1 hanglamp is een soort magisch licht moderne kroonluchter. De vorm is relatief slank, omgeven door verticale stalen staven, die een elegante ovale diffuser vormen. Spokes lamp 1 verspreidt het licht op slimme wijze naar het oppervlak eronder en de omringende muren, waardoor een magische interactie van reflecties en schaduwen ontstaat.

Spokes 1 hanglamp belichaamt een gevoel van gewichtloosheid. Het De Spokes lamp 1 hanglamp belichaamt een gevoel van gewichtloosheid. Spokes lamp 1 verspreidt omgevingslicht en projecteert caleidoscoopvormige blokken en holtes op omringende oppervlakken en muren. Spokes 1 lamp is gemaakt van duurzaam gelakt staal en aluminium. De stijlvolle en dynamische vorm is geschikt voor verschillende interieurontwerpen, en Spokes 1 kan stijl en persoonlijkheid toevoegen aan uw huis.

 

Spokes 2 lamp

Spokes 2 hanglamp demonstreert volledig zijn lichtgewicht uiterlijk en elegante schoonheid. Het maakt deel uit van de iconische spokes serie. Of het nu alleen wordt opgehangen of als onderdeel van een gecombineerde ophanging, Spokes lamp zijn opvallende werken. De spokes lamp 2 hanglamp heeft een geometrisch raster en het licht wordt van binnenuit gefilterd. Het innovatieve ontwerp van de Spokes 2 lamp is gemaakt van gelakt staal en aluminium, met meerdere kleuren. Het is de perfecte aanvulling op uw huis en voegt een vleugje stijl aan uw ruimte En beeldhouwkunst.

U kunt ervoor kiezen om spokes lamp afzonderlijk of in meerdere combinaties op te hangen. Het aan elkaar hangen van spokes hanglamp in verschillende maten en vormen is een uniek gezicht. Lampe spokes kunnen ook verspringend aan elkaar worden opgehangen.De combinatie van hanglamp spokes in verschillende kleuren en maten is uniek.

 

Spokes lamp 3

De vorm van spokes 3 is relatief vlak, maar kan ook een charmant licht uitstralen. Spokes 3 lamp injecteert charme en innovatief design in de omgeving. Deze lamp, ontworpen, is geïnspireerd op de vorm van fietsbanden en antieke lantaarns.

De Spokes 3 lamp wordt gevormd door een slanke metalen staaf in de vorm van een grote open frame bol, die wordt verlicht door het LED-lampje aan de onderkant van de lamp. Het licht van de spokes 3 lamp vult de kamer met licht en schaduw, en van onderaf gezien vormt het unieke frame een opvallend geometrisch patroon. Zachtjes draaiende spokes 3 ziet er dynamisch uit met een beetje duizeligheid, heel bijzonder.

De Spokes lampis voornamelijk gemaakt van metaal, staal en aluminium. Er zijn nu drie verschillende kleuren en verschillende maten om uit te kiezen op de home-website.De ingebouwde LED-chip is verantwoordelijk voor de lichtbron. Het kan in huizen en bars worden om een ​​zachte en elegante sfeer te creëren. Spokes lamp kunnen ook afzonderlijk of in combinatie worden opgehangen. Hoe je je interieur ook mooier kunt maken.