Bij George Nelson denken mensen altijd aan zijn ontwerp: nelson bubble hanglamp. Dit is een zeer klassieke verlichting. Hoewel de buitenkleur van de lamp wit is, zijn er veel verschillende vormen en maten om uit te kiezen.

De nelson hanglamp replica serie lampen is versierd met verschillende lampen met bolvormige contouren. De nelson lamp replica kan zachtheid en helderheid toevoegen aan het interieur. De nelson bubble lamp is ontworpen door George Nelson in 1952 en is gemaakt van een sterk en lichtgewicht stalen frame. Maar de bubble lamp replica is uniek, of het nu een nelson bubble lamp kopia aan het plafond, op de vloer, op een bureau of aan de muur is.

 

Beste Nelson Lamp Replica

George Nelson Lamp Replica — Model A

 

Bubble Lamp Replica — Model B

 

George Nelson Lamp Replica — Model C

Nelson lamp replica kan worden beschouwd als een zeer representatieve en iconische verlichting. Er zijn tientallen verlichtingsstijlen in de george nelson bubble replica serie, en het uiterlijk van de verlichting zal ook veranderen volgens de veranderingen in de haakjes in de bubble lamp replica. Naast het uiterlijk en de vorm van de nelson bubble lamp kopie, is het materiaal ook heel bijzonder. Wanneer je deze lamp aanzet, zal het licht door het dunne en lichte materiaal van de nelson bubble lamp replica gaan en een zacht licht uitstralen. Deze lampen zijn als lantaarns, zeer creatief en kunnen indruk maken op uw gasten.

 

George Nelson Lamp Replica — Model D

 

Nelson Lamp Replica — Model E

 

George Nelson Lamp Replica — Model F

De home website voorziet je van een chique en unieke vintage nelson bubble lamp kopie. Zoals je kunt zien, biedt de home-website je verschillende vormen van nelson bubble lamp replica. Wanneer u de nelson lamp replica opent, wordt u ondergedompeld in een prachtige ruimte. Nelson bubble lamp replica kan warm en zacht licht uitstralen. Het eenvoudige en stijlvolle ontwerp van de nelson bubble lamp replica heeft veel gezinnen ertoe aangezet om het te kiezen om hun interieur te decoreren.

 

Nelson Bubble Lamp Replica — Model G

 

Nelson Apple Bubble Hanglamp — Model H

Het lichtgewicht stalen draadframe van nelson bubble lamp replica zorgt ervoor dat zijn vorm ook onder spanning onveranderd blijft. Wat een uitstekende nelson vliegende schotel bubble kroonluchter ontwerp! Nelson bubble hanglamp replica heeft schattige en diverse vormen, zoals een lantaarn, vol Aziatische cultuur. De george nelson bubble hanglamp replica kan een gevoel van retro uitstralen, zelfs als hij niet gloeit. De vorm van de verfrommelde bubbels ziet er anders uit, wat mensen een nieuw gevoel geeft. De klassieke en zachte smaak bloeit met een warme sfeer in de rust. Ik denk dat je de george nelson lamp replica leuk zult vinden.

 

Nu biedt de thuiswebsite u acht stijlen van nelson bubble lamp replica. De acht vormen van de george nelson lamp replica zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten waaruit u kunt kiezen. Wil je een lamp toevoegen aan je interieur, dan moet george nelson bubble replica een goede keuze zijn.