Bij denken mensen altijd aan zijn ontwerp: nelson bubble hanglamp. Dit is een zeer klassieke verlichting. Hoewel de buitenkleur van de lamp wit is, zijn er veel verschillende vormen en maten om uit te kiezen.

De nelson hanglamp serie lampen is versierd met verschillende lampen met bolvormige contouren. De nelson lamp kan zachtheid en helderheid toevoegen aan het interieur. De nelson bubble lamp is ontworpen door in 1952 en is gemaakt van een sterk en lichtgewicht stalen frame. Maar de bubble lamp is uniek, of het nu een nelson bubble lamp aan het plafond, op de vloer, op een bureau of aan de muur is.

 

Beste Nelson Lamp

Lamp — Model A

 

Bubble Lamp — Model B

 

Lamp — Model C

Nelson lamp kan worden beschouwd als een zeer representatieve en iconische verlichting. Er zijn tientallen verlichtingsstijlen in de bubble serie, en het uiterlijk van de verlichting zal ook veranderen volgens de veranderingen in de haakjes in de bubble lamp. Naast het uiterlijk en de vorm van de nelson bubble lamp , is het materiaal ook heel bijzonder. Wanneer je deze lamp aanzet, zal het licht door het dunne en lichte materiaal van de nelson bubble lamp gaan en een zacht licht uitstralen. Deze lampen zijn als lantaarns, zeer creatief en kunnen indruk maken op uw gasten.

 

Lamp — Model D

 

Nelson Lamp — Model E

 

Lamp — Model F

De home website voorziet je van een chique en unieke vintage nelson bubble lamp . Zoals je kunt zien, biedt de home-website je verschillende vormen van nelson bubble lamp. Wanneer u de nelson lamp opent, wordt u ondergedompeld in een prachtige ruimte. Nelson bubble lamp kan warm en zacht licht uitstralen. Het eenvoudige en stijlvolle ontwerp van de nelson bubble lamp heeft veel gezinnen ertoe aangezet om het te kiezen om hun interieur te decoreren.

 

Nelson Bubble Lamp — Model G

 

Nelson Apple Bubble Hanglamp — Model H

Het lichtgewicht stalen draadframe van nelson bubble lamp zorgt ervoor dat zijn vorm ook onder spanning onveranderd blijft. Wat een uitstekende nelson vliegende schotel bubble kroonluchter ontwerp! Nelson bubble hanglamp heeft schattige en diverse vormen, zoals een lantaarn, vol Aziatische cultuur. De bubble hanglamp kan een gevoel van retro uitstralen, zelfs als hij niet gloeit. De vorm van de verfrommelde bubbels ziet er anders uit, wat mensen een nieuw gevoel geeft. De klassieke en zachte smaak bloeit met een warme sfeer in de rust. Ik denk dat je de lamp leuk zult vinden.

 

Nu biedt de thuiswebsite u acht stijlen van nelson bubble lamp. De acht vormen van de lamp zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten waaruit u kunt kiezen. Wil je een lamp toevoegen aan je interieur, dan moet bubble een goede keuze zijn.