Wanneer je een gepersonaliseerde en sfeervolle woondecoratie wilt creëren, is verlichting een essentieel onderdeel. Met de twice lamp van House Doctor krijg je een hele mooie lamp. De house doctor twice lamp is gemaakt van glas en metaal en heeft een elegante en delicate uitstraling. De twice lamp met twee lampen heeft een verbazingwekkend asymmetrisch ontwerp en de twice lamp voegt specialiteit en veelzijdigheid toe aan het huis.

De prachtige messing details van twice lamp geven het een elegante uitstraling, zowel origineel als klassiek. De twice lamp is geschikt om overal in huis te gebruiken. Misschien kun je in je gang, boven de eettafel of in de hoek van de woonkamer een house doctor twice plafondlamp plaatsen. Installeer de house doctor twice plafondlamp op alle plekken waar je geweldige en unieke lichtbronnen wilt hebben. Er zijn drie stijlen van twice lamp, namelijk een twice hanglamp, een twice tafellamp en een twice wandlamp.Elke stijl heeft een andere kleurtint om uit te kiezen, die aan al uw eisen kan voldoen.

Beste house doctor twice lamp

Twice plafondlamp

De twice lamp van House Doctor kan worden beschouwd als zijn klassieker. De elegante en exquise twice plafondlamp is een bijzonder ontwerp gemaakt van opaal en messing. Deze twice hanglamp is erg modieus. Twice hanglamp maakt gebruik van twee bollen van mat opaal glas om op een zeer aangename manier licht uit te stralen.

Twice lamp heeft een unieke artistieke stijl, twice lamp heeft een metalen beugel en een bolvormige lampenkap om de textuur van de hele verlichting te vergroten. De vorm van de twice hanglamp doet denken aan boomtakken, en twee lampenkappen van verschillende afmetingen zijn als vruchten die op de takken dragen. twice lamp heeft een sculpturaal ontwerp en kan een unieke interieurdecoratie zijn.

 

Twice tafellamp

De house doctor lamp twice is een eenvoudige en unieke lamp. De twice lamp heeft een speels design. De vorm van de twice lamp lijkt op een kers, waardoor mensen zich organisch voelen. Bovendien heeft de twice lamp ook Scandinavisch minimalisme. Stijl.

Twice tafellamp bestaat uit twee bolvormige glazen lampenkappen waarvan de ene een grote crèmewitte lampenkap is en de andere een kleinere glazen lampenkap.Er zijn verschillende kleuren om uit te kiezen voor de twice lamp met twee lampen, zoals transparant, rokerig en melkachtig Wit. De lamp kan in elke ruimte worden gebruikt, zeer veelzijdig.

 

House doctor twice wandlamp

Als je wat extra lichtbronnen wilt gebruiken om je binnenruimte te verlichten, dan is deze mooie house doctor twice wandlamp misschien wel de beste keuze. Omdat het een glazen lampenkap is, is het licht dat door de twice wandlamp wordt uitgestraald erg zacht. De twice wandlamp wordt gebruikt in combinatie met de hoofdlamp en de twee reflecteren elkaar, wat zeker een zeer comfortabele binnenomgeving voor u zal creëren . De twice wandlamp is zeer geschikt voor alle kamers en kan het tonale effect in het glas maximaliseren.

Als u kiest voor deze twice lamp , zal twice lamp een chique en elegante sfeer voor u creëren. Zelfs als hij niet aan staat, kan de twice lamp een prachtig kunstwerk zijn, geschikt om overal in huis te plaatsen.