Als je van glanzende en romantische dingen houdt, dan zal je deze heracleum , omringd door vele vuurvliegjes, geweldig vinden.

Wat heracleum het meest overbrengt, is een inspiratie, een bijzondere ontwerpstijl die past bij de persoonlijkheid van de ontwerper. Mensen kunnen deze speciale ontwerpstijl niet definiëren, maar als je deze heracleum , zal de heracleum je ogen zeker doen stralen. Wanneer u heracleum in uw kamer plaatst, zal heracleum zeker voor het eerst de aandacht van u of uw gasten trekken en het mooiste brandpunt in de ruimte worden.

Er is nu de beste manier om heracleum te kopen, en dat is de home website. Hier kunt u kiezen uit in totaal twee formaten en drie kleuren heracleum kroonluchter .U koopt de beste kwaliteit heracleum en geniet van de beste service.

Heracleum — 30 hoofden

De heracleum is relatief klein van formaat en heeft minder lichtgevende punten, net als sporadische vuurvliegjes die aan de uiteinden van takken rusten. Als u heracleum in de eetkamer wilt installeren, is het aan te raden een kleiner formaat te kiezen. Als u heracleum als uw binnenverlichting wilt, dan is een groot formaat geschikter. Dit hangt natuurlijk ook af van de hoogte van je binnenvloer.

 

detailleerde selectie van restaurantkroonluchters

Waarom raad ik het van een hanglamp eettafel sterk aan?

 

Heracleum — 45 hoofden

Heracleum kroonluchter is geschikt voor installatie in elke scène. Het ontwerp van heracleum ii is geïnspireerd op eenzame levende planten. Ongeacht de grootte van de heracleum kroonluchter , de vorm is zeer puur en heracleum is samengesteld uit een metalen draadframe, ultrafijne ophangdraad en polycarbonaat lens. Het bijzondere materiaal geeft de heracleum ook een bijzondere textuur. Hij vliegt als een vuurvlieg en ziet er extreem wendbaar en elegant uit.

De ontwerper gaf de heracleum een rijke vorm, licht en schaduw. Heracleum geeft ook een zeer goed visueel effect. De heracleum kroonluchter als een sterrenstelsel, of het nu afzonderlijk of in combinatie wordt. Met de heracleum zal de interieurstijl zeker een stuk verbeterd worden. De twee maten 30 hoofden en 30 hoofden zijn de meest voorkomende dagmaten, die zeer geschikt zijn voor de eetkamer, woonkamer en kamer van het huis.

 

heracleum big

Naast de meer maten van 30 en 45 koppen, is het ook vermeldenswaard dat de heracleum big o, de grote heracleum kroonluchter en de klein heracleum er totaal anders uitzien, de heracleum big o is Een hele grote ring met stippen van lichtgevende bollen boven de ring. Heracleum de grote o led kroonluchter is ook als een kroon. Als de heracleum wordt aangezet, straalt het een verblindend licht uit. Kies een heracleum met 135 koppen of een formaat groter dan 135 koppen om deze heracleum te krijgen.

 

heracleum ii hanglamp

Behalve de heracleum kroonluchter , die lijkt op een bloem of ring, als u kiest voor de heracleum met de afmetingen 81 en 108, is deze langwerpig. De langwerpige heracleum is ofwel een enkele ophanging of meerdere gesplitste ophangingen. zijn zeer goede visuele effecten. Als je ervoor kiest om meerdere lange heracleum bij elkaar te hangen, krijg je een sprankelend sterrenstelsel, dat heel romantisch en opvallend is.

 

Hier kunt u een heracleum  van goede kwaliteit krijgen, er zijn twee meest gangbare formaten van heracleum kroonluchter waaruit u kunt kiezen.