Lampen zijn een noodzaak, een decoratie en een uiting van smaak en stijl. Het kiezen van verschillende lampen en lantaarns kan verschillende stijlen van ruimte creëren. Het is duidelijk dat de keuze van lampen erg belangrijk is. Vandaag laten we een klassieke lamp zien: lampen uit de AJ-serie Lampen.

Het ontwerp van AJ lampen kwam van Arne Jacobsen. De designcirkel gaf hem de titel “Vader van het Scandinavische modernisme”. Nu zijn veel designproducten in Scandinavische stijl op de markt door hem beïnvloed. De AJ-serie is een serie in de All-Star Design. , De lampvoet van de AJ lamp is zeer convergerend van licht, waardoor mensen zich erg kunnen concentreren. Het is zeer geschikt om te gebruiken als tafellamp en leeslamp. De vorm van de AJ lamp is eenvoudig en glad, wat kan worden gezegd dat het een zeer klassiek werk is.

 

Arne Jacobsen

AJ lamp is een Scandinavische representatieve lamp met tientallen jaren geschiedenis.De Deense ontwerper Arne Jacobsen ontwierp de AJ tafel, vloer- en wandlamp voor het SAS Royal Hotel in Kopenhagen in 1957 en gebruikte deze als het algehele ontwerp van het hotel Part.
Als architect heeft Arne Jacobsen zeer sterke .De AJ lamp is een van de meest populaire lampen van Arne Jacobsen.

 

AJ tafellamp

Deze klassiek design AJ tafellamp is de keuze uit gerichte verlichting en hoekverlichting. Het heeft een asymmetrische vorm en een schuine kop en is door dit speciale ontwerp het meest geschikt voor plaatsen waar heldere en geconcentreerde verlichting nodig is. Het kan op uw vensterbank, nachtkastje of zelfs op uw bureau worden geplaatst.
Wanneer je serieus werkt of studeert, kan de AJ tafellamp je van zeer geconcentreerd licht voorzien, waardoor je sneller kunt investeren in werk en studie. Het uiterlijk van de AJ tafellamp is erg klein, neemt geen ruimte in beslag, het uiterlijk is eenvoudig en het gebruik is erg breed.

 

AJ wandlamp

De serie wandlampen van AJ heeft ook een asymmetrische vorm en een kantelbare kop, waardoor ze het meest geschikt is voor plaatsen die heldere en geconcentreerde verlichting nodig hebben. De zwarte buitenkant contrasteert met de witte binnenkant. Deze combinatie is heel eenvoudig en veelzijdig. AJ wandlamp is geschikt om op het bed van de slaapkamer te plaatsen. Het kan je van goede verlichting voorzien en het kan ook ‘s nachts een warme en heldere sfeer creëren.

 

Stel je voor dat wanneer je op bed ligt, er een AJ lamp aan het hoofdeinde van het bed is, die een zacht licht om je heen verspreidt. Je kunt het gebruiken om je favoriete boeken te lezen of gewoon jezelf leegmaken. Dit is echt een bestelling. scène waar mensen zich op hun gemak voelen.

 

AJ vloerlamp

De AJ vloerlamp is samengesteld uit een slanke mast en een sterke zwarte voet. Door de veelzijdige vorm en kleur van de AJ vloerlamp kan de AJ vloerlamp overal in huis worden geplaatst zonder opdringerig te zijn. Of het nu een woonkamer, een kamer of een vrijetijdsruimte is, De AJ vloerlamp kan ook in uw garderobe worden gebruikt en kan u een zeer geconcentreerd licht geven wanneer u uw kleding matcht, waardoor een zeer heldere omgeving ontstaat om kleding te passen. als u een lamp aan uw huis wilt toevoegen, dan moet de AJ vloerlamp een optie zijn die uw overweging waard is.

 

Bovenstaande inhoud is een korte introductie over de AJ classic serie verlichting. Wilt u meer weten over dit product, ga dan naar onze website, daar moet u vast iets weten.