Oluce is een Italiaans verlichtingsmerk opgericht in 1945. Het doel is niet alleen om geweldige lampen te produceren, maar ook om symbolen en tekens te creëren die de Italiaanse designcultuur kunnen vertegenwoordigen. De atollo tafellamp replica is het meest representatieve en invloedrijke product van het merk Oluce.

Oluce’s atollo tafellamp werd geboren in 1977 en werd ontworpen door ontwerper Vico Magistretti.

De atollo lamp replica heeft de Italiaanse Golden Compasses Award gewonnen. De ontwerper, Vico Magistretti, is een van de belangrijkste industriële ontwerpers van de 20e eeuw en een representatieve figuur in de Italiaanse ontwerpschool na de Tweede Wereldoorlog. Halfrond, kegel en cilinder, drie geometrische vormen vormen de unieke vorm, zonder extra lijnen, bijna perfect. Het is meer een kunstwerk dan een lamp.

Het effect van oluce atollo replica is anders onder verschillende kleuren en materialen. De gouden metalen textuur is superieur, luxueus en elegant; wit is zachter dan metaal, een beetje als een witte paddestoel in het bos, speels en schattig; zwart is veelzijdig en kan niet ga fout De kleurafstemming is zeer geschikt, ongeacht waar deze binnenshuis wordt geplaatst.

De beste kwaliteit oluce atollo tafellamp replica koop je nu op de HOME website, er zijn drie kleuren en twee maten waaruit je kunt kiezen.Vervolgens laat ik je het indoor effect zien van de atollo tafellamp replica in drie verschillende kleuren.

 

Atollo Tafellamp Goud

Atollo tafellamp replica is een zeer klassieke verlichting, ook met het verstrijken van de tijd zal hij zijn licht niet verliezen. Zijn verschijning is samengesteld uit halve cirkels, cilinders en kegels. De cilinder is de lamphouder onder de oluce atollo replica tafellamp, de halve cirkel is de lampenkap van de atollo tafellamp en de kegel verbindt de lampenkap en de lamphouder.
De hele atollo gold lamp replica heeft niet al te veel vormen of prachtige decoratieve versieringen. Atollo metalen lamp replica lijkt een monochromatische verlichting met vloeiende lijnen, maar atollo lamp replica lijkt mensen altijd op hun gemak te stellen. Wanneer de atollo lamp replica goud aan staat, vullen het warmgele licht en de gouden schelp elkaar aan, waardoor het helder en prachtig is.

 

Atollo Tafellamp Wit

De wit atollo tafellamp replica in combinatie met de verlichting maakt de atollo tafellamp transparanter en zachter. Als de wit atollo tafellamp replica op een donkere plek staat, gloeit de witte oluce atollo lamp replica als een kleine paddestoel die op de grond opduikt, vol speelsheid en schattigheid.
Plaats de replica atollo lamp in je dagelijkse rustruimte. Als je je favoriete boek leest, staat er een atollo lamp kopie naast, alsof je humeur er beter van wordt. Of zet atollo tafellamp klein in de badkamer om je van licht te voorzien, maar tegelijkertijd siert de veelzijdige en eenvoudige vorm van de atollo tafellamp ook je badkamer.

 

Atollo Tafellamp Zwart

Goede dingen doen mensen altijd blijven hangen, net als deze unieke oluce atollo lamp replica, met uniforme textuur, die het voortreffelijke vakmanschap benadrukt, prachtig gesneden solide basis, stabiel en vlak, waarbij elk detail nooit wordt verwaarloosd; plus unieke kleine paddenstoelen Het uiterlijk voegt een unieke look en feel toe aan het.
De zwarte atollo lamp is mysterieuzer en geavanceerder, waardoor mensen een gevoel van rust krijgen, en zwart is een veelzijdige kleur, elke scène waar de zwarte atollo lamp in de kamer wordt geplaatst, zal bij geen enkel meubel er abrupt uitzien.

 


 

Winkel op de HOME-website, we bieden drie meest klassieke kleuren en twee maten waaruit je kunt kiezen. Het kleine formaat is klein en voortreffelijk, en het grote formaat is veelzijdig en eenvoudig. Welke kleur atollo lamp tweedehands ook kiest, met zijn eenvoudige en gladde vorm zal hij je interieur verfraaiing rijker maken. Zonder overdreven uiterlijk en oogverblindende kleuren, moet het een van de beste keuzes zijn voor uw huisverlichting.