De flowerpot lamp is een iconisch ontwerp. De flower pot lamp is in 1969 ontworpen door een ontwerper. De flowerpot light laten je de charme van de jaren 60 zien. Het kan gezegd worden dat enerzijds de flowerpot lamp voor jou de retro sfeer behoudt, anderzijds zal de flowerpot lampe je met de ontwikkeling van de tijd meer van de charme van de huidige ontwerpen laten zien.

De flower pot light is voornamelijk verdeeld in twee series kroon flowerpot en flowerpot lampa. De flower pot lamp is voornamelijk uitgevoerd in effen kleuren. Een eenvoudig en royaal flowerpot lamp biedt u meer mogelijkheden. In flowerpot lamp met flowerpot lamp sontwerp is deze flowerpot lamp gemakkelijker te matchen met binnenhuizen, dus flowerpot lamp kan een minimalistische stijl voor je creëren.

Er zijn veel kleuren flowerpot lamp om uit te kiezen. U kunt de kleur van de flowerpot light kiezen op basis van uw voorkeuren, en flowerpot lamp zwart kunnen verschillende binnenruimtes voor u creëren.

 

Flowerpot Tafellamp

De flowerpot vp3 is een populair product in deze serie. De flowerpot tafellamp vp3 is een ideale keuze voor moderne mensen. Veel mensen hebben een lamp nodig in hun binnenomgeving. De aanwezigheid van flowerpot lamp vp3 kan ons helpen de binnenruimte te verlichten met zachte flowerpot tafellamp en een comfortabele en natuurlijke sfeer te creëren.

Deze flowerpot lamp vp9 heeft maar één maat waaruit je kunt kiezen. De afmeting van de flowerpot tafellamp vp4 is voornamelijk 23cmxH49cm in diameter. Het formaat van de flowerpot lamp vp4 is erg klein, waardoor de beweging van de flowerpot vp3 licht blauw erg handig is. Je kunt de flowerpot vp9 licht blauw overal plaatsen waar flowerpot portable vp9 licht blauw nodig is. De flowerpot vp3 light grijs verlicht je ruimte en de flowerpot vp9 light grijs kan je helpen bij leesactiviteiten, dus je kunt zeggen dat de flowerpot vp3 and lightje bureau is of de ideale keuze voor.

De flowerpot vp3 tafellamp is voornamelijk gemaakt van metaal en aluminium. De boven- en onderkant zijn gemaakt van twee halfronde bollen en het midden wordt ondersteund door een stalen beugel. De flowerpot vp4 tafellamp ziet er retro en mooi uit en is populair geweest bij mensen van vroeger tot nu. Hoewel de tafellamp flowerpot je de charme van flowerpot tafellamp laat zien, kan de flowerpot tafellamp ook de perfecte decoratie zijn voor je binnenruimte. De flowerpot tafellamp vp9 zorgt voor een retro sfeer voor jou.

Flowerpot lamp zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder donkerrode flowerpot lampe, donkergroene flowerpot lamp, gele flowerpot lampa , gepolijste koperen flowerpot lamp, grijze flowerpot lamp klein, mat zwarte flowerpot lamp, roze flowerpot lamp en witte flowerpot lamp.

Door flowerpot lamp met flowerpot lamp vp kleuren binnenshuis te plaatsen, ontstaan ​​verschillende effecten. Flowerpot light in felle kleuren zoals rood, groen en geel kunnen je helpen een levendige en mooie ruimte te creëren, en light blue flower pot kunnen kleur toevoegen aan je interieur. Zwart-witte flowerpot light kunnen op natuurlijke wijze in elke binnenruimte worden geïntegreerd, waardoor een harmonieuze en natuurlijke ruimte voor u ontstaat.

 

Flowerpot Hanglamp

De flowerpot hanglamp wordt aan het plafond gehangen, het is gemakkelijker om de aandacht van de gasten te trekken dan de bureaulamp. Daarom is het noodzakelijk om meer aandacht te besteden aan de kleurselectie van de flowerpot vp2 en een geschikte kleurencombinatie van de flowerpot vp7 te vinden. Er zijn twee formaten flowerpot hanglamp waaruit u kunt kiezen. Als je interesse hebt, lees dan verder.

 

Flowerpot vp2 hanglamp: diameter 23 cm x hoogte 16 cm

Het uiterlijk van deze flowerpot hanglamp is voortreffelijk en klein, en dat is het doel dat door veel mensen wordt nagestreefd. De kleine flowerpot hanglamp met een effen kleur dessin aan de buitenkant wordt in de binnenruimte geplaatst en neemt geen ruimte in beslag. Tegelijkertijd kan de flowerpot hanglamp vp7 ook voor u een heldere en levendige sfeer creëren.

U kunt kiezen uit verschillende kleuren flowerpot hanglamp vp1 mat zwart. Door de gecombineerde ophangmethode te, wordt de flowerpot vp1 hanglamp een prachtig decor in uw binnenruimte. Het ophangen van een rij flowerpot hanglamp vp7 kan uw keukenomgeving verlichten, en de combinatiekroonluchters zijn ook ideaal voor hotelfoyer en bar.

 

Flowerpot hanglamp vp2: diameter 37 cm x hoogte 26 cm

Deze flowerpot hanglamp rood valt meer op dan de eerste flowerpot hanglamp vp7 en de flowerpot hanglamp zwart kan de aandacht van gasten trekken. De flowerpot vp1 hanglamp blauw van dit formaat heeft ook een verscheidenheid aan kleuren waaruit u kunt kiezen. Het is geschikter om alleen te plaatsen dan de combinatiekroonluchter. U kunt de flowerpot hanglamp blauw naast het in de slaapkamer of op de bank in de woonkamer plaatsen.

De flowerpot vp7 hanglamp zal proberen uw ruimte te verlichten en uw binnenruimte te versieren. De heldere uitstraling van de flowerpot hanglamp zal een levendigere sfeer toevoegen aan uw interieur. De flower pot hanging lamp is geschikt voor mensen die van warme en comfortabele stijl houden.

Zowel flowerpot lights als tafellampen zijn gewild bij moderne mensen. Hier kunt u tegen zeer gunstige prijzen matt light grey flowerpot lampa en klein flower pot light. Als u ook geïnteresseerd bent in dit soort flowerpot lampe, schiet op!