De sky garden hanglamp is een sky garden light 60cm met mysterieuze kleuren. Sinds het is ontworpen, trekt het de aandacht van mensen. Het uiterlijk van de sky garden lamp wordt voornamelijk ondersteund door een halfronde bol en een stalen beugel.Het eenvoudige ontwerp van de sky garden lampada kan natuurlijk opgaan in de leefomgeving van mensen, dus de skygarden is altijd een populair product geweest.

Bovendien heeft het uiterlijk van de  sky garden 2 geen ingewikkeld ontwerp, dus de skygarden recessed zal nooit verouderd zijn. Wanneer deze eruit wordt gehaald, past de kroonluchter skygarden s2 bij het populaire ontwerp van dit moment.

skygarden 60 cm hebben veel kleuren waaruit u kunt kiezen, zoals een heldere witte skygarden , zwarte heldere kroonluchter, roestbruine kroonluchter en gouden kroonluchter. Verschillende kleuren kroonluchters voegen een aantal functies toe aan de skygarden .

U kunt de kleur van de skygarden cambio lampadina naar eigen voorkeur kiezen, en het is ook een goede keuze om een ​​ skygarden te kiezen met een geschikte kleur volgens de stijl van de interieurdecoratie. De geschikte kleur van de skygarden kan een toevoeging zijn aan je binnenruimte en de skygarden 2 mat zwart maakt je binnenruimte meer onderscheidend, wat betekent dat de kroonluchter je kan helpen een unieke stijl te creëren die alleen van jou is.

Heldere skygarden kopie zoals een helderwitte skygarden nachbau en gouden skygarden onderdelen kunnen opvallende kleuren toevoegen aan uw binnenruimte.Een heldere skygarden ophangen kan indruk maken op uw gasten en een skygarden hanglamp kan uw leven verbeteren.

 

Tegelijkertijd kunnen de felle kleuren je ook helpen om een ​​levendige binnenruimte te creëren.De skygarden pendant lamp maken je binnenomgeving niet saai.Terwijl de  skygarden hanglamp je van verlichting voorzien, worden de sky garden hanglamp je binnendecoratie.

Andere kleuren zoals roestbruine skygarden hanglamp kunnen natuurlijk passen bij uw binnenruimte, skygarden hanglamp kunnen natuurlijk opgaan in uw binnenruimte en skygarden lamp kunnen een harmonieus en natuurlijk tafereel voor u creëren. Daarom is een roestbruine skygarden lamp of een zwarte skygarden light fixture in felle kleuren ook een ideale keuze voor uw binnenruimte.

Er zijn drie maten skygarden light waaruit u kunt kiezen.U kunt de grootte van de skygarden lampe kiezen volgens uw voorkeuren.

 

Dia 40 cm x H 20 cm skygarden lampa

Dit formaat skygarden lamp is de kleinste sky garden planter light in deze serie. De skygarden lamp zwart is exquise en compacter dan Dia 60cm x H 30cm skygarden lampara en Dia 90cm x H 45cm Dit formaat skygarden lamp is zeer geschikt om in uw slaapkamer te plaatsen.

Daarnaast heeft de skygarden lighting verschillende kleuren waaruit u kunt kiezen. U kunt kiezen uit een skygarden lamp wit of een zwarte sky garden lamp. Hang de skygarden lamp kopen in uw slaapkamer en laat de skygarden lamp een warme en vertrouwde sfeer voor u creëren. De kleine sky garden ceiling light zal niet overweldigend zijn in je slaapkamer en kan ook je binnenruimte zoveel mogelijk verlichten. Dia 40cm lampa skygarden is de ideale keuze voor uw slaapkamer.

 

Dia 60cm x H 30cm skygarden lampadario

De skygarden led lamp van dit formaat is meer geschikt om in de woonkamer of keuken te plaatsen. In vergelijking met de Dia 40 cm x H 20 cm skygarden light is deze lamp skygarden groter en kan de skygarden light uw binnenruimte beter verlichten. De skygarden hanglamp is voornamelijk gemaakt van metaal, gips en glas en de lamp skygarden ziet er over het algemeen erg gestructureerd uit.

U kunt de skygarden 40 cm in combinatie ophangen, skygarden 90 van verschillende kleuren kiezen en een rij skygarden größe aan het plafond hangen.De prezzi skygarden kunnen heldere decoraties zijn in uw woonkamer of keuken, en de skygarden 2 hanglamp kunnen uw woonkamer of keuken decoreren.

 

Dia 90cm x H 45cm skygarden

Dit formaat skygarden s2 suspension is geschikt om op te hangen in restaurants of commerciële ruimtes. De skygarden 90 cm is voornamelijk gemaakt van een halfronde lampenkap. Er zijn veel unieke en romantische patronen in de skygarden light. Zolang je omhoog kijkt, kun je de romantische patronen in de skygarden s vinden.

Dit formaat skygarden 2 kan uw hele binnenruimte verlichten en van de skygarden recessed een unieke decoratie in uw interieur maken. Verschillende kleuren skygarden goud kunnen u helpen een andere binnenruimte te creëren. De skygarden ampoule kan u futurisme tonen terwijl u het futurisme laat zien. Toon speelse schoonheid.

Het bovenstaande is de grootteselectie van de skygarden 2 prezzo, u kunt de grootte van de skygarden recessed light kiezen volgens uw behoeften. Ik hoop dat het je kan helpen om de lampadario skygarden beter te kiezen en van de lampada skygarden een van de onmisbare huizen in je binnenruimte te maken.