2021 Trendy Vertigo Nova Pendant Light - Un'anatra danzante nell'aria

Se sei mai stato attratto da Vertigo Suspension Replicaquest'ultima versione avanzata - Vertigo Nova Suspension vi affascinerà anche. Riveliamo questa affascinante lampada a sospensione nelle pagine seguenti.


Suspension Vertigo Nova LED

Vertigo Nova Hanglamp
lampada a sospensione vertigo
Lampada pendente Vertigo

Non c'è dubbio che negli ultimi anni, petite friture vertigo nova pendant è stato popolare in tutti i paesi europei perché ha un aspetto elegante e chic. Inoltre, l'uso di materiali non comuni lo fa sembrare meno una lampada a sospensione tradizionale ma più di un'opera d'arte appesa all'aria.

La più grande differenza replica lampada a sospensione vertigo è la sorgente luminosa, che ha convertito l'uso della lampadina in un chip led incorporato, quindi la lampadina precedentemente esposta è diventata una forma chiusa come un disco volante. Il look generale è cambiato da un elegante cappello da donna francese a un'erba d'anatra galleggiante naturale. Duckweed è una piccola pianta che cresce sulla superficie dell'acqua ferma, che ha una forma irregolare come un cerchio o un ovale. Quando arriva l'estate, le alghe verdi coprono spesso l'intera superficie dell'acqua. Tuttavia, la lampada a sospensione galleggiante a forma di anatroccolo è grande, che ha un diametro di oltre 1 metro. Basta appendere un pezzo in aria, e sarà il ruolo principale nella stanza.


Vertigo Nova Petite Friture

Vertigo Nova Hanglamp

Il designer francese, Constance Guisset, ha portato questa interessante vertigine di sospensione di riproduzione quasi dieci anni fa, che è un prodotto classico di Petite Friture. Il designer voleva creare una lampada a sospensione per la grande stanza e dare alla lampada un senso di movimento allo stesso tempo. Quindi usa le linee per delineare e formare l'intera parte e adotta i materiali leggeri. Quando vedi la lampada a sospensione, non la penserai ingombrante e ti sentirai molto rilassato e a tuo agio. Questa grande lampada a sospensione è stata popolare poiché corrisponde alla tendenza moderna : lo stile minimalista. La forma speciale delinea il fascino estetico della geometria.


Vertigo Nova Lampa

VERTIGO NOVA HANGLAMP

Zowel het ontwerp als de materialen van de vertigo nova led pendant lamp tonen het ingenieuze idee van de ontwerper. Het is gemaakt van glasvezel, polyurethaan, glas, staal en aluminium. De lichtgewicht lijnen zijn verkrijgbaar in zwart of wit, rondom de glazen bol die licht uitstraalt. De lamp ziet eruit als een cirkel van het gebogen oppervlak. Het heeft drie maten, vertigo nova 110, vertigo nova 140 e vertigo nova 190. Naarmate de diameter toeneemt, neemt ook de boog van het oppervlak toe. In tegenstelling tot de vorige suspension vertigo replica, wordt de lichtbron van de vertigo nova lamp omsloten door een bol, dus het zal geen reflectie creëren die mensen een sterke duizeligheid geeft, maar de kamer in een gloed laat baden.


Vertigo Nova Imitation

Deze grote vertigo nova hanglamp samengesteld door lijnen is ideaal om op te hangen in de woonkamer, eethoek en slaapkamer. Er zijn drie maten beschikbaar voor kamers van verschillende grootte. Wanneer het in de lucht hangt, zullen het licht en de wind de slanke lijnen binnendringen, waardoor de hanglamp als dansen in de lucht wordt en een helder landschap creëert. Het maakt niet uit of het verlicht is of niet, het zal een rustige sfeer geven en een lied van elegantie en mode in uw huis zingen. De ronde vorm maakt de hele ruimte compacter. Het kan alleen of in een cluster van verschillende stukken in verschillende maten worden opgehangen.

Vertigo Nova Hanglamp

Vertigo Nova Replica

Vertigo Nova Hanglamp

Er zijn twee kleuren vertigo nova replica en ze zullen een ander visueel gevoel geven. De zwarte vertigo nova hanglamp zit vol mysterieuze zintuigen. De combinatie van de koele toon en het uiterlijk van de vliegende schotel laat het lijken alsof je door de Melkweg zwerft. Wanneer het wordt verlicht, is er een duidelijk contrast tussen de heldere, volledige lichtbron in het midden en de donkere, holle lijnen eromheen, wat het ontwerp accentueert. De zwarte vertigo nova petite friture is perfect voor gebruik in moderne woonkamers en eetgedeeltes, wat niet te ingewikkeld maar elegant is.


Het witte vertigo nova light heeft een zachte ziel omdat wit zuiverheid vertegenwoordigt. De eenvoudige afwerking maakt het mogelijk om gemakkelijk op te gaan in elk interieur. Tegelijkertijd is de hele lamp bedekt in dezelfde kleur zonder extra delen tussen de lichtbron en de lijnen, wat natuurlijk lijkt te zijn geproduceerd en een perfecte visuele impact heeft. De hanglamp in lichte kleur is perfect om samen te stellen met andere donker getinte meubels om een contrast te creëren en het gevoel van lagen te vergroten. Het zal een eeuwige frisheid in de kamer brengen en je humeur verlichten.


Vertigo Nova Pendelleuchte

VERTIGO NOVA HANGLAMP

Luminaire vertigo nova heeft een set verlichtingsarmaturen, waaronder hanglamp, wandlamp en vloerlamp. Het is moeilijk om precies de inspiratie van deze roman en grappig ontwerp te vertellen, maar het lijdt geen twijfel dat het een prachtige lamp in elke ruimte is. De mode van minimalistische stijl wordt volledig weerspiegeld in deze serie en geen enkel ontwerp kan zijn geometrische schoonheid opnieuw graveren. Het beschikt ook over een prachtige coördinatie met licht, wat een briljante reflectie op de muur creëert, zoals de bloeiende zonnebloem, waardoor mensen een geweldige visuele ervaring krijgen. Er zal verschil zijn als je deze lamp vanuit verschillende hoeken bekijkt, omdat het geen statisch ontwerp is op een plat oppervlak. Het is een dynamische lamp die de ontwerper wil uitdrukken. Het zit vol energie en blijft in slow motion.


Vertigo Nova LED Hanglamp Replica

Vertigo Nova Hanglamp

Over het algemeen staat deze grote Vertigo Nova hanglamp replica bovenaan de trend. Zelfs als uw huis niet groot is, kunt u er een hebben om uw huis te versieren. Het kenmerk van lijnen maakt het niet omvangrijk. Bovendien zorgen het gebogen oppervlak en het flexibele materiaal ervoor dat het er zacht uitziet. Als uw huis groot is, aarzel dan niet, want deze hanglamp is oorspronkelijk gemaakt voor een grote ruimte. Het maakt binnenruimte zoals het buitenleven, wat een fris gevoel behoudt. Het licht en de wind zijn zijn speelkameraadjes. Als ze zich verzamelen, zal de lamp dansen en de omgeving laten schijnen. U kunt ervoor kiezen om het over de tafel te hangen. Aan de ene kant, als de lamp de tafel volledig bedekt, projecteert het een regelmatige reflectie op de tafel met licht dat door de lijnen gaat, wat een dynamische decoratie aan de tafel toevoegt. Aan de andere kant kunt u vertigo nova small ook combineren met grote tafels, zodat het het visuele bereik van mensen uitbreidt en de ruimte compacter maakt.

Vertigo Nova Hanglamp
Vertigo Nova Hanglamp

lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *