PH3/2 lampen zorgen voor de meest comfortabele verlichting

The PH lamp is named after the initials of the Danish designer Poul Henningsen. This design was as early as 1925 at the Paris International Exposition, and it was as outstanding as the famous architect Le Corbusier’s century-old building “New Spirit Pavilion” Designed and won the gold medal, and it is still a best-selling product in the international market. Become the best footnote interpretation of Danish design “There is no time limit style”.

Poul Henningsen

Poul Henningsen (1894-1967) is een beroemde Deense ontwerper en staat bekend als de meest vooraanstaande designtheoreticus in Denemarken.Hij studeerde aan de Technische School in Kopenhagen en het Deense Instituut voor Technologie.
Het beroemde werk van Poul Henningsen is de meerdelige lampenkaplamp die hij ontwierp in 1924. Dit werk werd tentoongesteld op de Internationale Expositie van Parijs in 1925 en oogstte veel lof en won de gouden medaille. Deze lamp werd bekroond met de “Paris Lamp”-reputatie. Henningsen heeft zijn hele leven de ingenieuze ontwerpprincipes van de “Paris Lamp” behouden.

Ontwerpkenmerken van de PH3/2 lamp

  • Al het licht van de PH 3/2 lampa bereikt het werkoppervlak na minstens één reflectie, om een ​​zacht en gelijkmatig lichteffect te verkrijgen en duidelijke schaduwen te vermijden;
  • De louis poulsen PH 3/2 kan de lichtbron vanuit geen enkele hoek zien, om de ogen niet te irriteren met verblinding
  • De ph lamp 3/2-lamp compenseert het spectrum van de gloeilamp om de juiste lichtkleur te verkrijgen;
  • De PH3/2 lamp verzwakt de helderheid van de rand van de lampenkap en laat een deel van het licht overstromen, waardoor overmatig contrast van binnenverlichting wordt vermeden.

De PH 3/2 lampeskærm serie verlichting omvat kroonluchters, tafellampen en wandlampen. Welke stijl ph lamp 3/2 deze voordelen ook hebben, zij kunnen u voorzien van hoogwaardige verlichting. Zo’n uitstekende PH lamp 3/2 staat nu op de HOME-website, welke stijl je ook kunt kopen.

Lampă suspendată PH 3/2

Hoewel de PH 3/2 pendant lamp een extreem hoge esthetische waarde heeft, omdat het ontwerpprincipe van de PH 3/2 pendant light is afgeleid van het wetenschappelijke principe van verlichting, is het gebruikseffect zeer goed. De louis poulsen PH 3 /2 pendant belichaamt volledig de onderscheidende kenmerken van Scandinavisch design. De vorm van de louis poulsen PH 3/2 pendant is zeer gelaagd en de buitenring van de lamp wordt van boven naar beneden geleidelijk kleiner en progressief.
De perfecte combinatie van wetenschap en kunst heeft het uithoudingsvermogen van ph-lampen wereldwijd bevorderd. Kunst en wetenschap gaan van scheiding naar nabijheid, en bereiken dan complementaire voordelen.De ph-lamp is een goed voorbeeld.

Lampă de masă PH 3/2

PH-lampen worden nog steeds door veel mensen thuis gebruikt. Louis poulsen PH 3/2 table lamp hebben de vorm van overlappende schalen, de lamp is volledig bedekt door het lamplichaam, er is geen lichtbron vanuit elke hoek te zien, om de ogen niet te irriteren door verblinding, elk licht zal na één keer op de tafel worden verstrooid of meer reflecties om een ​​zacht en uniform lichteffect te verkrijgen.
De PH 3/2 table lamp copper verschuift ook het spectrum van de gloeilamp naar een warmere toon om een ​​aangename lichtkleur te verkrijgen. Als je een PH 3/2 table op het bureau of aan het hoofdeinde van het bed plaatst, zal het comfortabele licht van de PH 3-2 table amber je van verlichting voorzien en je zeker doen ontspannen.

Lampă de perete PH 3/2

De PH 3/2 wall lamp behoudt het uiterlijk van de bekende drielaagse lampenkap van de ph serie verlichting. Dit ontwerp maakt gebruik van de “gelijke spiraal” in het wiskundige principe om nauwkeurige hoekberekeningen uit te voeren om verblinding en geconcentreerd licht te verminderen en de verlichting te verbeteren om ervoor te zorgen dat gebruikers niet direct aan licht worden blootgesteld. Plaats de PH 3/2 wall op het bed en op hoeken waar het licht onvoldoende is. De warme gele vezel die door de louis poulsen ph 3/2 wall wordt uitgestraald, zal je zeker een veiliger gevoel geven.


De HOME-website biedt u de beste kwaliteit en meest betaalbare PH2/3 lamp replica. Ga naar de pagina met productdetails voor meer informatie en u zult zeker de informatie vinden die u zoekt.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *