De verlichting in de Slamp-collectie werd voor het eerst bedacht in 1994 door de Italiaanse ontwerper Roberto Ziliani. Met hun klinkende slogan "From Italy to Eternity" legde Slamp de basis voor hun nieuwste, meest avant-garde collectie. Gerangschikt als een van de weinige innovatieve en baanbrekende verlichtingsbedrijven. Onder hen is de serie A. Spalletta slamp gemmy lampen het populairst. De serie lampen omvat een gemmy tafellamp en een gemmy hanglamp.

A. Spalletta slamp gemmy lamp

 

Slamp gemmy hanglamp

A. Spalletta gemmy hanglamp is een lichtarmatuur geschikt voor plaatsing in elke ruimte van het interieur. slamp gemmy hanger van ontwerpers A. Spalletta, C. Croce, M. Wijffels, T. Ragnisco. De slamp gemmy hanglamp van A. Spalletta, C. Croce, M. Wijffels, T. Ragnisco straalt een betoverende gloed uit. Het gefacetteerde ontwerp is als een juweel dat in de lucht hangt. De A. Spalletta gemmy hanglamp is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren om elk interieur in kleurstijl perfect aan te vullen.

 

Slamp gemmy prisma hanglamp

A. Spalletta slamp gemmy prisma hanglamp Naast kleur zijn er drie metaalkleuren die erg populair zijn, namelijk Gemmy prisma pendel van slamp, gemmy gold hanglamp en slamp、 gemmy gold hanglamp amber. Deze drie kleuren van A. Spalletta gemmy lamp maken gemmy prisma hanglampen glanzender. Als de gekleurde slamp gemmy suspension hanglamp als een kristalheldere fruitsnoep is, dan is A. Spalletta gemmy gold hanglamp de mooiste interieurdecoratie.

 

Gemmy prisma tafellamp van slamp

Gemmy prisma tafel van spalletta, croce, ragnisco, wijffels hebben hetzelfde aantrekkelijke licht als gemmy prisma hanglamp, het speciale facet van elke kleur brengt mensen vreugde, zoals het kijken naar de veranderende kleuren van een caleidoscoop. De verschillende kleuren van de A. Spalletta gemmy prisma tafellamp zijn als fruitsnoepjes in verschillende smaken. Je kunt de slamp gemmy tafellamp in de kamer of woonkamer zetten, de gemmy prisma tafellamp slamp wordt een oogverblindende decoratie.

 

Slamp gemmy tafellamp

De A. Spalletta Slamp gemmy tafellamp is een minimalistisch ontworpen, kleurrijk stuk dat frisheid en elegantie toevoegt aan veel ruimtes in je interieur. Slamp A. Spalletta gemmy tafellamp is er in verschillende kleuren, de slamp gemmy LED tafellamp is ontworpen met meerdere facetten, elk facet heeft een andere kleur. Kies uit gemmy table design lamps slamp om je te helpen een unieke ruimte te creëren.

Slamp gemmy lampe zal je niet teleurstellen. slamp gemmy tafellamp en slamp gemmy suspension design lampen zullen een dromerig en interessant huis voor je creëren.