Een unieke lamp kan een goede sfeer in huis creëren. Bent u ook op zoek naar zo'n lamp met persoonlijkheid en waarde? Dan staat misschien de dipping lamp op uw lijst met opties.

Dipping hanglamp heeft een opvallend kleurrijk ontwerp en het charmante verloop ziet er dromerig en romantisch uit. Ik geloof dat dipping light je de beste ervaring geweldig moet kunnen bieden. Laten we vervolgens eens kijken naar deze dipping lamp die het beste bij u thuis past.

Dipping Lamp

Dipping lamp, Sinds de lancering in 2019 is de dipping light geliefd bij het publiek. Dipping lamp is geïnspireerd op een experiment waarbij het oppervlak van een open gloeilamp in verf werd gedompeld.

Jordi Canudas creëerde deze fascineren de dipping light door concentrische kleurlagen op geblazen glas te schilderen. Het kleurverloop op de dipping hanglamp kan de intensiteit van het licht in verschillende gradaties verminderen, om zo een prachtig lichteffect te bereiken.

Dit innovatieve en unieke vakmanschap verbetert de textuur van de dipping hanglamp aanzienlijk. De prachtige dipping hanger hangt in de lucht, behendig en levendig. Elke dipping lamp is uniek in de wereld. Hoe romantisch en poëtisch het is.

De dipping lamp is verkrijgbaar in drie maten met een diameter van 13,5, 20 en 30 cm. Het dipping light is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze zijn amber, wit, blauw, roze, groen, zwart.

U kunt ervoor kiezen om dipping lamp individueel op te hangen of dipping light 30 van verschillende kleuren en maten te combineren tot dynamische clusters. Maar welke ophangmethode je ook kiest, dipping hanglamp relica produceert de beste lichteffecten die betoverend zijn.

1. Dipping Hanglamp Amber

Jordi Canudas staat bekend als de alchemist van het licht, de dipping light amber is de perfecte belichaming van zijn concept van "design light". De gradiënt van amber geeft de lampe dipping light een verleidelijke toon en textuur.

'S Nachts straalt de dipping light bernstein een warme gele gloed uit, waardoor een warm en stil gevoel ontstaat. Zelfs zonder de lichten aan, valt de dipping lamp op als een poëtisch kunstwerk en creëert het een warme en comfortabele sfeer.

Lampa dipping light zijn geweldig om in de buurt van ramen te plaatsen. Van een afstand ziet van de amberkleurige lampe dipping light eruit alsof hij warm zonlicht verzamelt in een kleine glazen bol. Hang de dipping lamp amber thuis, en de gradiënt amberkleur is als een prachtige zonsondergang, straalt een verleidelijke charme uit en is verfrissend.

2. Dipping Lamp Wit

Vergeleken met andere heldere vergelijkbare lampen is lampa dipping wit zuiverder en helderder. Het algehele ontwerp van de dipping light is erg strak en de eenvoudige lijnen zijn meer in lijn met de esthetische behoeften van moderne en populaire huisdecoratie.

Helderwitte geblazen glazen bollen met gelaagde verf hangen in de lucht voor een betoverend visueel effect. Wanneer het licht van het raam naar binnen schijnt, is de dipping hanglamp kristalhelder, puur en romantisch als een elf, slim en levendig. Ik geloof dat deze dipping lamp je zeker de beste ervaring zal brengen.

3. Dipping Lamp Blauw

Als je niet weet welke kleur je moet kiezen voor de dipping hanglamp, dan zal dipping hanglamp blauw je zeker de meest memorabele indruk geven. Het gradiëntblauw van dipping hanglamp is zeer fris en elegant, mooi en delicaat.

Dipping licht blauw heeft een mysterieuze esthetische impact, die een ontspannen en rustige ruimtesfeer kan creëren. Als je de sfeer die het creëert goed voelt, voel je dat je in een koele zomer bent, de wind waait, de bloemen bloeien, het is geweldig. Dipping hanglamp is een van de beste keuzes voor je aankoop.

4. Dipping Light Roze

Als er een lamp is die romantiek kan bevriezen, dan moet dipping light roze die lamp zijn. De dipping lamp is in staat om elke kamer een vleugje kleur en opwinding te geven, waardoor je meteen gefascineerd raakt door zijn warme en romantische kleuren.

Dipping hanglamp roze is ongetwijfeld het beste om de ruimte te decoreren. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of een hoek is, dipping light hanglamp kan een dromerige, romantische, warme en energieke ruimtesfeer creëren, een warme kamer vol warmte creëren en u op elk belangrijk moment begeleiden.

5. Dipping Lamp Groen

Door de elegante groene kleur van dipping light groen voelt het alsof je de natuur in huis hebt gehaald. De koele en elegante ruimte-atmosfeer gecreëerd door dipping hanglamp kan ervoor zorgen dat u zich 's ochtends vol levendigheid en vitaliteit voelt.

Zelfs als de lichten niet aan zijn, is het licht van de dipping light helder en puur. Onder het zachte licht van de dipping light wordt de ruimte helderder en natuurlijker. Ik weet zeker dat je deze dipping lamp groen geweldig zult vinden.

6. Dipping Hanglamp Zwart

Als je je interieur eenvoudiger en rustiger wilt maken, mis dan deze eenvoudige en unieke dipping lampe zwart niet. Dipping licht zwart kan een rustige en stille kamersfeer creëren en de rijke gelaagdheid zal de hele kamer charmanter maken.

Zwart dipping licht is perfect om op te hangen in de woonkamer waar gasten worden uitgenodigd. De combinatie van rustig, diep zwart en elegant grijs maakt deze dipping hanglamp zwart perfect. Het ophangen van de dipping hanglamp zwart in de woonkamer kan de textuur van de gehele woonkamer woondecoratie verbeteren en van je woonkamer een gelaagde ruimte maken.

Bovenstaande is de volledige inhoud van de dipping lamp die aan u is voorgesteld.

U kunt meer leren over de dipping lamp bij onze website door op de link te klikken. Het allerbelangrijkste is dat ze beschikken over een professioneel team, hoogwaardige service en handig transport, zodat uw consumptiegedrag het beste gegarandeerd kan worden.