Zwart, mysterieus en charmant, heeft een onvervangbare positie in de kleurenfamilie en is een van de tijdloze klassieke kleuren. Evenzo hebben objecten met een zwarte kleur dezelfde charme, bijvoorbeeld de volgende wandlamp zwart die zal delen. De wandlamp zwart is niet alleen een eenvoudig verlichtingsapparaat, maar ook een unieke decoratie.

 

* SERGE MOUILLE WANDLAMP ZWART *

Deze wandlamp zwart is zeer functioneel, met een lange arm en een draaibare kap om het licht te richten waar jij het wilt. Serge mouille wandlamp zwart is een eenvoudige moderne wandlamp, de bijzondere vorm van de rechte arm en lampenkap maakt deze simpele zwarte wandlamp modieus.

Verwante Lectuur: Beste replica van serge mouille lamp.

 

* KLASSIEK AJ WANDLAMP ZWART *

De AJ wandlamp zwart is ontworpen door Arne Jacobsen sinds 1957. De wandlamp zwart oogt gecombineerd met het witte interieur voor een modern minimalistisch design. Deze wandlamp zwart heeft een asymmetrische vorm en de draad kan zowel in de muur als extern worden geschakeld. AJ wandlamp zwart is over de hele wereld populair vanwege zijn simpele en stijlvolle uitstraling.

Verwante Lectuur: De klassieke aj lamp replica van de beste kwaliteit.

 

* CIRCLE WANDLAMP ZWART*

De lichtbron van deze wandlamp zwart zit achter de wandlamp zwart kap met aan de buitenzijde een metalen ring. Het indirecte licht van de ronde wandlamp zwart kap is zacht maar niet hard. Circle wandlamp zwart samengesteld uit schijven en ringen, met een delicate en bijzondere uitstraling.

 

* SCANDINAVISCH WANDLAMP ZWART *

Deze wandlamp zwart met zwarte kap en voet is eenvoudig van ontwerp maar krachtig in verlichting. De houten paal van deze wandlamp zwart geeft een zen-gevoel en verwarmt de kamer. Hang een wandlamp zwart met een simpel bruin leren bandje aan een houten bar voor een geraffineerde look. Scandinavische wandlamp zwart is gemakkelijk te combineren met licht en pastelkleuren om oneindige combinaties van wandlamp zwart en ruimtes te creëren.

Verwante Lectuur: Natuurlijke en eenvoudige Scandinavische hanglamp.

 

* CARRONADE WANDLAMP ZWART *

Deze wandlamp zwart maakt deel uit van de bekende Carronade collectie. De buitenkant van deze wandlamp zwart is zwart, en er zijn gouden metalen verbindingsdelen tussen de lampenkap en de lampvoet. Bij gebruik als wandlamp zwart kan de carronade wandlamp zwart de ruimte met het licht van deze wandlamp zwart via meerdere hoeken verlichten door de draaiing van de lampvoet of lampenkap.

 

* MUTATIO WANDLAMP ZWART *

Deze wandlamp zwart, ook lid van de serie, is de Mutatio serie van Le Klint. De mutatio wandlamp zwart is een bijzondere geometrie, wanneer de mutatio wandlamp zwart sluit is het een zwarte cilinder; wanneer de mutatio wandlamp zwart open is, is de witte binnenkant te zien, in navolging van het uiterlijk van de wandlamp zwart. Zodra je deze wandlamp zwart aanzet, is de eenvoudige transformatie van het uiterlijk en het licht opwindend.

 

* INGEBEDDE WANDLAMP ZWART *

Het bijzondere ontwerp van deze wandlamp zwart is dat deze in gesloten toestand gelijk met de wand aansluit en weinig ruimte inneemt. Deze wandlamp zwart heeft in- en niet-inbouw schakelaars, de lampkop van wandlamp zwart met LED lichtbron komt in rechthoekige en cilindrische vorm. De ingebedde wandlamp zwart creëert een verscheidenheid aan kijkcombinaties, met verschillende schakelmethoden en lampkopvormen, enz. Ingebedde wandlamp zwart is uw ideale bedlampkeuze.

 

* IRIDE WANDLAMP ZWART *

Deze wandlamp zwart kan worden genoemd als een sculptuur van metalen lijnen en schijven. De geometrie van de iride wandlamp zwart heeft een sterk decoratief effect dat doet denken aan het kunstwerk van Kandinsky. Wanneer het licht aan is, creëert de acrylschijf van de wandlamp zwart een eclips-achtig halo-effect, wat verbazingwekkend is. Deze wandlamp zwart is niet alleen geschikt voor in de woonkamer, maar ook geschikt voor gebruik in de slaapkamer of andere plekken.

 

* LINE LED WANDLAMP ZWART *

Alles wat je ziet aan deze wandlamp zwart is zwart en het ziet er verenigd uit. Waar deze met de muur is verbonden is de ronde voet van deze wandlamp zwart, de lange buis van de wandlamp zwart met LED lichtbron is niet verbonden met de muur. De lineaire LED wandlamp zwart kan alleen worden gebruikt, of de line LED wandlamp zwart kan in combinatie worden gebruikt. De magie van deze lijn wandlamp zwart is dat ze niet alleen als wandlamp zwart maar ook als plafondlamp gebruikt kan worden.

 

* CUBE LED WANDLAMP ZWART *

Strak design brengt modern gevoel voor deze wandlamp zwart. De minimalistische stijl creëert eindeloze matchmogelijkheden op deze wandlamp zwart. De cube LED wandlamp zwart is klein, de boven- en onderkant van de wandlamp zwart kap zijn uitgehold, zodat het licht van de wandlamp zwart voor verlichting naar boven en beneden zorgt. Deze wandlamp zwart kan binnenshuis worden gebruikt of op buitenmuren worden geïnstalleerd, zelfs in heggen.

 

Bovenstaande is een korte introductie van de wandlamp zwart. Als u meer wandlamp zwart of andere gerelateerde informatie wilt weten, bezoek dan de HOME LIGHTS-website.