Rituals lampen zijn elegant, veelzijdig en sfeervol. Foscarini Rituals replica doen denken aan papieren lantaarns die in de oosterse cultuur worden gebruikt, maar ze zijn gemaakt van geblazen glas, een materiaal met een duizend jaar oude Venetiaanse traditie, met verschillende vormen die elkaar aanvullen. De lampen uit de Rituals serie zijn er in veel verschillende vormen en soorten, en ze trekken individueel of in groepen de aandacht.

De Foscarini Rituals lamp omvat Rituals hanglamp, Rituals tafellamp, Rituals wandlamp, Rituals plafondlamp en Rituals vloerlamp. Laten we vervolgens meer te weten komen over de bijzonder populaire Rituals hanglampen en Rituals tafellampen.

Foscarini Rituals hanglamp

Het exquise effect van de Foscarini Rituals hanglamp wordt bereikt door zijn prachtige ronde vorm, glasslijping en bijzonder industrieel vakmanschap, dat doet denken aan oud vakmanschap. De ruwe materialen van de Rituals hanglamp zijn overal terug te vinden op het geblazen glas met satijneffect. Ook in gesloten toestand behoudt de Rituals hanglamp zijn decoratieve waarde.

Foscarini Rituals hanglamp zijn onder andere Foscarini Rituals 1 hanglamp, Foscarini Rituals 2 hanglamp en Foscarini Rituals 3 hanglamp.

Foscarini Rituals 1 hanglamp

Foscarini Rituals 1 hanglamp is vol organische indruk en licht, vrij effect. Geïnspireerd door exotische papieren lantaarns, is de Rituals hanglamp gemaakt van geblazen satijnglas en kan in drie maten worden besteld om aan individuele behoeften te voldoen. Hang de Rituals 1 hanglamp individueel of in verschillende groepen op voor opvallende visuele effecten. De schaduw verspreidt het licht enigszins om de helderheid te verzachten en voor sfeerverlichting te zorgen. Met zijn charmante rondingen is de Rituals 1 hanglamp een van de meest opwindende werken in de serie.

Foscarini Rituals 2 hanglamp

De Rituals 2 hanglamp is majestueus en straalt een warm, zonnig licht uit. De Rituals 2 hanglamp creëert een coole interactie tussen licht en schaduw door middel van getextureerde schaduwen, waardoor interessante ontwerpen door de kamer worden geprojecteerd. Dit is niet alleen een goede keuze voor sfeerverlichting, maar ook een prachtige wanddecoratie. De Rituals 2 hanglamp meet 19 x 34 cm, de diameter van de kap is 12 cm en de diameter van de diffuser is 34 cm.

Foscarini Rituals 3 hanglamp

De Foscarini Rituals 3 hanglamp neemt een natuurlijke en elegante vorm aan die erg lijkt op een bijenkorf. Deze Rituals hanglamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en maten, perfect om warmte en warmte toe te voegen aan je huis. Stapel Rituals 3 hanglamp van de centrale armatuur om een ​​modern watervaleffect te creëren, of gebruik ze alleen in je huis voor een eenvoudige en elegante touch. Er zijn veel combinaties van Rituals hanglampen om uit te proberen, en ze zullen zeker een aanvulling zijn op je binnenruimte. De Rituals 3 hanglamp is gemaakt van glas en metaal. De lamp zelf is stevig en duurzaam, met een duurzame kwaliteit.

Foscarini Rituals tafellamp

De Foscarini Rituals tafellamp biedt drie vergelijkbare vormen met diameters van 20 cm, 24 cm en 34 cm – die allemaal doen denken aan een honingraat. Bovenop de driepotige bruine metalen beugel bevindt zich de opaalglazen kap. Rituals tafellampen kunnen gebruikt worden in de lounge, woonkamer of studeerkamer om de verlichting en sfeer te vergroten.

Foscarini Rituals tafellamp zijn onder andere Foscarini Rituals 1 tafellamp, Foscarini Rituals 2 tafellamp en Foscarini Rituals 3 tafellamp.

Foscarini Rituals 1 tafellamp

De Rituals 1 tafellamp is ontworpen door Ludovica en Roberto Palomba, met een mondstuk van satijnglazen lampenkap. De organische en mooie Rituals 1 tafellamp straalt warm en sterk licht uit, dat doet denken aan traditionele Japanse papieren lantaarns. Rituals tafellampen hebben verschillende soorten lampen en verschillende vormen, die zeer in het oog springen voor groepen en individuen. De mondgeblazen witte glazen kap van de Rituals 1 tafellamp is geweldig.

Foscarini Rituals 2 tafellamp

De Foscarini Rituals 2 tafellamp is onderdeel van de Rituals lampenserie. Het maakt gebruik van hoogwaardig mondgeblazen glas om dag en nacht het beste omgevingslichteffect voor de kamer te bieden. De stijlvolle combinatie van geblazen glas en geverfde metalen beugels past goed bij elk interieur. Deze Rituals 2 lamp met stekker heeft een snoer van 200 cm met schakelaar. De Rituals 2 tafellamp zal een onderscheidende touch toevoegen, vooral in combinatie met andere lampen of kroonluchters van verschillende maten en vormen uit de Rituals-serie.

Foscarini Rituals 3 tafellamp

De Foscarini Rituals 3 tafellamp is een perfecte lamp die gecombineerd kan worden met verschillende unieke lampdesigns uit de Rituals serie om een ​​harmonieus en ontspannend licht voor je kamer te creëren. De verandering van matglas zorgt voor een aangename sfeer. De designpartners van Ludovica en Roberto Palomba combineren moderne en historische elementen in hun unieke en gepersonaliseerde ontwerpen. Deze prachtige Rituals 3 tafellamp is perfect om op een plank of bijzettafel te plaatsen.

De beste Rituals lamp zijn een van de beste keuzes voor het kopen van lampen. De verschillende collocaties van de Rituals-serie zijn meer onderscheidend.