Houten lamp zijn een populair item voor woningverbetering, houten lampje zijn niet alleen verlichtingsarmaturen, maar ook decoraties die de stijl van huisdecoratie kunnen verbeteren. Als je wilt dat houten lampen hun effecten volledig tot hun recht laten komen, is de keuze erg belangrijk. Laten we eens kijken hoe u houten lamp kiest.

 

HOUT VOOR HET MAKEN VAN HOUTEN LAMP

De houten lampje is gemaakt van natuurlijk hout en zit vol natuurlijke smaak. Er zijn veel houtkeuzes: bijvoorbeeld palissander, walnoot, iep, grenen, etc. Het hout voor het maken van houten lampen kan hardhout zijn met een hoge dichtheid en zwaar aanvoelend, of zachthout met een lage dichtheid en lichtheid.

Hardhout
Kurk

KLEUR VOOR HOUTEN LAMP

In het algemeen, gebruik origineel kleurhout om een houten lampje beter te maken, natuurlijker gevoel. Het gebruik van houtkleurig hout om houten lampen te maken kan er echter enigszins eentonig uitzien, dus bij het kiezen van andere kleuren houtlampen kunt u ook andere kleuren kiezen om kleur aan de ruimte toe te voegen.

Primaire Kleur Houten Lamp
Gekleurde Houten Lampen

VERCHILLEND HOUTEN LAMP DESIGN

Als het houten deel van de houten lampje uit een heel stuk hout is gemaakt, zoals: houten lampenkap, houten lampenvoet, enz., is het productieproces relatief eenvoudig, waardoor de houten lamp er stabieler uitziet; als het houten deel van de houten lampen is van hout. Hij is uitgehold, hoewel de productie relatief ingewikkeld is, maar dat zal een gevoel van beweging geven aan de houten lamp.

Massief Houten Lamp
Holle Houten Lamp

AANBEVELING VAN HOUTEN LAMP

Scandinavische wooden lamp hanging met een modern en stijlvol design, de houten lamp lichtmast lijkt je mee te nemen in de wereld van de natuur. Deze houten lamp heeft een bruine band die de kap op een houten lamp lichtmast, die wordt gecombineerd met een witte of zwarte kap voor een verfijnde look. Deze houten lamp hang is er in verschillende maten en is perfect voor in de woonkamer of eetkamer.

 

De Cesta houten tafellamp is een van Miguel Milá's meest iconische lampen. Deze houten lamp heeft een houten lampje voet en houten lampen handvat, die gemakkelijk kan worden opgepakt en gedragen. De glazen kap van deze houten lamp wordt ondersteund door een mooie kersen houten lampenstandaard. Door de draagbaarheid van de houten lampenstandaard kan de cesta houten tafellamp niet alleen als tafellamp maar ook als vloerlamp gebruikt worden.

 

De metalen houten lamp hangend is de perfecte combinatie van metaal en hout. Het licht van de houten lampenkap zorgt voor een comfortabele helderheid in uw woonruimte. Deze houten lamp hang bestaat uit een houten lampenkap aan de bovenzijde en een holle metalen strip. De metalen houten lamp hangend heeft een eenvoudig en modern design dat je een romantische sfeer zal geven.

 

Dit is een traditionele Aziatische kooi houten lamp hangend, deze houten lamp hang presenteert de betekenis van Japanse Zen en Chinese theeceremoniekunst. Er zijn zes verschillende stijlen kooi houten lamp hang, die flexibel in verschillende ruimtes kunnen worden gecombineerd. De rustige sfeer die deze houten lampje creëert, zorgt ervoor dat je je thuis voelt in je slaapkamer, woonkamer en zelfs in je keuken.

 

De compacte LED houten lamp plafond, charmant door zijn elegantie en natuurlijkheid, kan alleen of in een set houten lampe worden gebruikt. Houten lampenkap van eikenhout, verkrijgbaar in cilinder- en kubusuitvoering, geschikt voor gerichte ruimteverlichting. Eenvoudig houten lampontwerp en natuurlijke houten lamplook zorgen ervoor dat LED houten lamp plafond elke ruimte een hoge stijl kunnen geven.

 

ONDERHOUND VAN HOUTEN LAMPEN

Introduceer hoe u houten lampe kiest en praat ten slotte over hoe u voor houten lampen moet zorgen:

  • Vermijd bij het plaatsen van houten lamp hoge temperaturen en droge plaatsen en probeer direct zonlicht te vermijden;
  • Houten lampje mogen niet op zeer vochtige plaatsen worden geplaatst om te voorkomen dat het hout uitzet als het nat is;
  • Het is niet aan te raden om met zware voorwerpen op het oppervlak van de houten lampen te slaan om beschadiging van het oppervlak te voorkomen;
  • Gebruik geen bijtende vloeistoffen om houten lampe te schrobben of af te vegen.

 

Het bovenstaande is de introductie van de houten lamp, als je andere lampproducten wilt weten, bezoek dan de website van HOME LIGHTS.