Over Jaime Hayon en Formakami lamp replica

Jaime Hayon is een Spaanse ontwerper en heeft aan verschillende stijlen gewerkt, van speelgoed tot meubels en interieurontwerp en kunstwerken. Hij durft te experimenteren en overschrijdt de grenzen van de kunst- en designwereld, waarbij hij zijn eigen stijl moeiteloos samenvoegt. De Formakami lamps is ontworpen door Jaime Hayon in 2015, de Formakami lamp replica geeft een elegant gevoel, een interessante draai aan traditionele Aziatische lantaarns in een moderne uitdrukking.

 

De beste Formakami lamp replica

Formakami hanglamp JH3 replica

Formakami hanglamp replica

Het vormontwerp van de Formakami hanglamp JH3 replica is een combinatie van een cilindrische vorm en een omgekeerde kommond. Formakami hanglamp replica van de Spaanse kunstenaar Jamie Hayon. Formakami lamp replica is geïnspireerd op klassieke papieren lantaarns. Deze poëtische, lichte en elegante Formakami JH3 lamp replica zal zowel visueel als verstandig voor u een comfortabel gevoel creëren.

Formakami hanglamp replica

Formakami hanglamp replica's zijn gemaakt in verschillende vormen. Formakami lamp replica daagt conventie uit met een ontwerp met open bodem. &Tradition Formakami replica vertegenwoordigt het doel van de ontwerper om meer licht in het leven van mensen te brengen, symboliseert het verdrijven van de duisternis en brengt overal hoop.

 

&Tradition Formakami JH4 replica

&Tradition Formakami replica

&Tradition Formakami JH4 replica is ook een Formakami lamp replica die een ovale vorm en een omgekeerde komvorm combineert. Vergeleken met de Formakami JH5 replica heeft de Formakami JH4 hanglamp replica een grotere opening en kan meer licht uitstralen. Van een afstand lijkt de brede opening van de Formakami JH4 replica op de zoom van een witte rok.

&Tradition Formakami replica

&Tradition Formakami JH4 replica is een verlichtingsarmatuur geschikt voor kamers, woonkamers en eetkamers. Het is een elegante en lichte papieren verlichtingsarmatuur. De Formakami JH4 replica wordt in de kamer geplaatst met lichtgekleurde lakens en gordijnen, wat een visueel schone en opgeruimde ruimte zal creëren. De Formakami hanglamp replica zal uw woonsfeer comfortabeler maken.

 

Formakami JH5 replica by Jaime Hayon

Formakami lamp replica

De Formakami JH5 hanglamp replica van &Tradition is Jaime Hayón's moderne versie van de klassieke Aziatische papieren lantaarn. Deze Formakami lamp replica het leven van mensen op een bijzondere manier. Het materiaal van de Formakami JH5 hanglamp replica is ook erg licht en de komvormige onderkant van de Formakami lamp replica maximaliseert de hoeveelheid licht en zorgt voor voldoende verlichting voor mensen.

Formakami lamp replica

Formakami hanglamp replica zwart gebeitst houten ring voegt wat versiering toe aan de witte lampenkap van de Formakami JH5 hanglamp replica. De combinatie van een ovale vorm en een omgekeerde schaal vormen deze unieke en functionele Formakami hanglamp replica.

 

Formakami tafellamp JH18 replica

Formakami JH18 replica
Formakami table lamp replica

Naast de bekende Formakami hanglamp replica is er ook de Formakami tafellamp JH18 replica. Dit is een Formakami tafellamp replica met een brede bovenkant en een smalle onderkant. Van een afstand lijkt het een kleine pop. Als je van plan bent om deze Formakami lamp replica te gebruiken voor een relatief kleine ruimte, dan kan deze Formakami lamp replica zelfs gebruikt worden als vloerlamp om meer gemak in je leven te brengen.

 

Formakami lamp replica

Formakami lamp replica is een bijzonder ogende verlichting die schoonheid en bruikbaarheid combineert. Elk type Formakami hanglamp replica kan je een ander gevoel geven. Of het nu alleen wordt gebruikt of gecombineerd om samen te hangen, Formakami lamp replica is een van de beste keuzes voor uw interieurverlichting.