Verlichting is erg belangrijk in woondecoratie, een goede lamp kan niet alleen een rol spelen bij de verlichting, maar belangrijker nog, een decoratief effect hebben. Bij de keuze voor binnenverlichting zijn er vele soorten lampen om uit te kiezen, zoals plafondlampen, kroonluchters, spots en inbouwspots. Een goede verlichting moet de visie kunnen weerspiegelen dat "het publiek moet kunnen genieten van mooie en nuttige dingen". Het kan gezegd worden dat er geen ziel is zonder een binnenruimte zonder een goede lamp.

Het gebruik van glaselementen in verlichting is een trend geworden Hanglamp glas geeft mensen vaak een etherisch gevoel Hanglamp glas heeft ook vele stijlen afgeleid Dus hoe kies je uit vele hanglamp glas? Hoe de meubels matchen? Ik zal het u hierna voorstellen.

 

1.Momento hanglamp

Momento hanglamp is gemaakt van messing en glas.Het glas van Momento hanglamp glas is speciaal behandeld zodat het zeer fel licht kan uitstralen. De vorm is als een afbeelding van het water in de plaat die op het punt staat naar beneden te druppelen. Het holle deel van de Momento hanglamp doorzichtig glas is als een waterdruppel. Wanneer het licht erop schijnt, verspreidt het heldere licht zich rond en vormt een Het licht en de schaduw zijn als rimpelingen van waterdruppels op het oppervlak van het meer. Het is een soort verlichting met een heel speciale vorm en lichteffect.

 

Meer informatie over het product

 

2.Willekeurige hanglamp

Willekeurige hanglamp is een lichtgewicht hanglamp glazen bol ondersteund door dunne draden.De combinatie van metaal, glas en draad geeft Willekeurige hanglamp glas bol een uniek gevoel van transparantie. Willekeurige hanglamp glazen bollen glas heeft verschillende kleuren, zo kun je jouw favoriet kiezen. Interessant en uniek is de vorm om je binnenruimte leuker te maken door je eigen verlichting te creëren.

 

er informatie over het product

 

3.Capsula hanglamp

Capsula hanglamp is een heel schattige hanglamp van glas. Het uiterlijk is als een fruitvullend snoepje. De transparante schaal en een verscheidenheid aan sandwichkernen maken deze hanglamp glas geschikt voor verschillende binnenstijlen. Capsula hanglamp is vooral geschikt als hanglamp glas eettafel.Het effect van meerdere installaties is beter dan één installatie waardoor een warm en kleurrijk effect ontstaat.

 

er informatie over het product

 

4.Lotus glazen hanglamp

De lotus glazen hanglamp is net zoals zijn naam, het is een bloeiende lotusbloem. De transparante glazen uitstraling is verkrijgbaar in de kleuren geel, paars en transparant. De combinatie van glas en messing geeft lotus hanglamp van glas een retro stijl. Laat u een retro sfeer en rustieke charme in uw huis creëren. Deze hanglamp glas vintage zal een vleugje retro toevoegen aan elke kamer in je huis. Mix en match retro lampen van Westinghouse om aangepaste verlichting voor je huis te creëren.

 

er informatie over het product

 

5.Biossi hanglamp

De combinatie van metaal en glas in Biossi hanglamp glas metaal geeft mensen een eenvoudig en elegant gevoel.De lichtbron van Biossi hanglamp glas design is één opening, waardoor het licht zeer zacht en niet verblindend is. Biossi hanglamp glas kan in parkeerplaatsen, woningen of restaurants worden geplaatst om de omgeving te weerspiegelen. Met behulp van de nieuwste technologie wordt prachtige geleideverlichting weergegeven door de glazen lampenkap. De verlichting boven en onder wordt direct weerkaatst door de glazen lampenkap, waardoor de ruimte zachter, comfortabeler en stralender wordt.

 

er informatie over het product

 

6.lineaire bol hanglamp

De belangrijkste materialen die gebruikt zijn in deze hanglamp met glazen bollen zijn metaal en glas. Op de metalen takken, die eruitzien als takken vol fruit, groeien verschillende bolvormige glazen lampen grillig. Er zijn drie keuzes voor de kleur van het glas: opaal, transparant of amber. De lineaire hanglamp glas kan voor een unieke helderheid en glans zorgen. Het kan in een kamer, gang of een commerciële ruimte worden geplaatst.

 

er informatie over het product

 

7.Mona hanglamp

De lampenkap van Mona hanglamp glas industrieel is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, wit en grijs. Hij heeft ook een dimbare buisvormige LED-lichtbron, die elk een andere kleurtemperatuur kunnen verlichten. Met Mona hanglamp glasverlichting creëer je de perfecte sfeer in elke ruimte. Mona hanglamp glas heeft een breed scala aan toepassingen, geschikt voor elke ruimte die je hebt.

 

er informatie over het product

 

8.Origo hanglamp

Origo hanglamp glasbollen is gemaakt van cement, zwarte zandsteen, witte zandsteen en glas. Er zijn verschillende cementoppervlakkleuren beschikbaar in wit, roze en zwart. Het bolgedeelte is een warmgele opaalbol, die contrasteert met het cementmateriaal en een sterk contrast vormt tussen ruwheid en zachtheid. Of het nu op de eettafel is of in de gang, Origo hanglamp glas is een prachtige verlichting.

 

er informatie over het product

 

9.IC Lights hanglamp

IC hanglamp glas goud is voornamelijk gemaakt van metaal en glas, en het oppervlak is gegalvaniseerd. Deze lamp heeft een mooie naam, een stellaire lamp genoemd, net als het uiterlijk van IC hanglamp glas goud, denk aan een ster die zacht licht uitstraalt, stil en mooi. Dit is een moderne en elegante hanglamp glas. Het eenvoudige en nobele ontwerp maakt deze lamp elegant, ongeacht waar hij binnenshuis wordt geïnstalleerd.

 

er informatie over het product

related articles:Zorg voor de beste IC Lights-replica’s voor uw huis

 

10.Dora led kroonluchter

Dora hanglamp glas metaal is een zeer goede decoratie voor gangen of trappen.De gehele verlichting is semi-transparant en semi-dekkend, wat heel bijzonder is. Harmonieuze rondingen kunnen ook perfect met elkaar gecombineerd worden, zowel in groepen als in rijen. Dora hanglamp glas in ruimtes zoals eettafels en gangen zijn prachtige decoraties.

 

er informatie over het product

 

Het maakt niet uit welke stijl hanglamp glas is, er zijn verschillende stijlen en alle soorten hanglamp glas zijn zeer aanpasbaar.Als je je zorgen maakt over het kopen van binnenverlichting, kun je net zo goed deze hanglamp glas proberen.