Van coffeeshops tot thuiskeukens, hanglampen zijn een chique aanvulling geworden op elke goed ontworpen ruimte. Net als verzonken lichten,hanglampen zijn ook een van de gemakkelijkste verlichting upgrades die u maken om uw huis. Ervan uitgaande dat u het vervangen van een armatuur die al gebruik gemaakt van een junction box, zal het slechts vier stappen en ongeveer een half uur om u te installeren modieuze hanglamp.

 

Stap voor stap

Voordat u begint

Voordat u begint, zorg ervoor dat de stroom af te sluiten om de kamer op de stroomonderbreker en monteren van de benodigde gereedschappen en apparatuur. Je hebt niet veel gereedschap nodig- alleen een schroevendraaier, een paar draadstrippers en wat draadmoeren. Het is ook een goed idee om een masker en een bril te dragen om je gezicht te beschermen tegen gipsplaten puin en isolatie.

 

Stap 1: Verwijder de bestaande armatuur

De meeste plafondverlichting en kroonluchters zijn op dezelfde manier gemonteerd en zijn gemakkelijk te vervangen door een hanger. Verwijder de luifel die de aansluitdoos bedekt, koppel de draden los en demonteer de armatuur door de schroeven uit de montagebeugel te verwijderen.

 

Stap 2: Zet het hanglampje

Schroef de schroefdraadstaaf los die de oude armatuur aan de montagebeugel hecht en schroef de stang van de hanger aan de montagebeugel. Vervang met uw schroevendraaier de montagebeugel. Je nieuwe hanger is bijna klaar!

 

Stap 3: Elektrische verbindingen maken

Bevestig de draden van de hanger aan de draden in de verbindingsdoos met draadstrippers en draadmoeren. Sluit groen aan op groen (meestal kan de grond ook kaal koper zijn), zwart tot zwart en wit tot wit. Stop de draden in de verbindingsdoos en bevestig de luifel.

 

Stap 4: De installatie voltooien

Tot slot, installeer de schaduw en de lamp, zet dan de stroom weer aan. Gefeliciteerd! Je hebt nu een hanglamp geïnstalleerd.