Als je op zoek bent naar een unieke verlichting, dan moet de vibia wireflow replica die ik vandaag ga aanbevelen geschikt voor je zijn. Vibia wireflow hanglamp kopie is anders dan gewone kroonluchters. Het uiterlijkontwerp is gedurfd en innovatief, waardoor mensen een helder gevoel krijgen. Wat is naast het charmante uiterlijk de charme van wireflow vibia replica? Laten we er samen naar kijken.

Ari Levy

Arik Levy is een ontwerper uit Israël die vroeger in Japan werkte. Zijn werken zijn gedurfd en innovatief en worden door vele musea over de hele wereld verzameld. Lampa vibia wireflow is een van zijn trotse werken.

Beste Vibia Wireflow Replica

Lampa wireflow vibia maakt gebruik van kabels om verschillende vormen aan elkaar te koppelen. Vibia wireflow hanglamp breekt met het traditionele ontwerpconcept van kroonluchters en creëert een serie kroonluchters met driedimensionale vormen. Laten we eens kijken naar de verschillende vormen van vibia wireflow kroonluchter replica, welke u het meest aanspreekt.

vibia wireflow kroonluchter replica

Vibia Wireflow Kroonluchter Replica - 4 Koppen

De 4 koppige lampe wireflow vibia is klein genoeg om in kleine woonkamers te hangen. Het uiterlijk van vibia wireflow replica ziet er van een afstand uit als een voortreffelijke transparante doos. Vibia wireflow lampa kan niet alleen zorgen voor verlichting van je woonkamer, maar ook voor een decoratief effect.

lamp wireflow vibia

Vibia Wireflow Hanglamp Replica - 6 Koppen

De lampy wireflow is zorgvuldig ontworpen als een kunstwerk. De vibia wireflow replica met 6 koppen heeft de vorm van een perfect geslepen diamant. Het maakt niet uit waar de vibia wireflow kroonluchter replica hangt, het kan de aandacht van mensen trekken.

Vibia wireflow kroonluchter replica

Wireflow 3D Achthoekige Hanglamp

De wireflow lampa gebruikt kabels om het frame te vormen, en niets daartussenin blokkeert je zicht. Je kunt dus door de vibia wireflow hanglamp zien wat erachter zit. Hangende wireflow vibia replica maakt uw ruimte niet drukker, maar brengt u ook een prachtige visuele ervaring.

wireflow vibia-replica

Het formaat van de vibia wireflow hanglamp kopie is relatief praktisch en kan overal worden opgehangen. Vibia wireflow 301 heeft 8 lampen. Als de wind waait, zullen de 8 bollen van lampe wireflow vibia met de wind mee deinen, wat er erg mooi uitziet.

vibia wireflow hanger kopie

Vibia Wireflow 0325

De 6 cups vibia wireflow hanglamp is geschikt om op sommige smalle plekken op te hangen. Vibia wireflow linear is een gecombineerde kroonluchter die bestaat uit 3 zeshoekige vormen. Van voren gezien ziet de wireflow lampa eruit als drie tekenfilmhamburgers, heel schattig.

vibia draadstroom lineair

Lampe wireflow vibia ontwerp is erg interessant. Het ingenieuze ontwerp van vibia wireflow hanglamp replica zorgt ervoor dat het er vanuit verschillende richtingen anders uitziet. Als je vanaf de zijkant naar de kroonluchter wireflow kijkt, zie je geen enkele vorm, alleen zwarte kabels zijn te zien.

6 kopjes vibia wireflow hanglamp replica

Vibia Wireflow Replica - 8 Kopjes

De 8 cups vibia wireflow hanglamp replica is smaller en langer dan de 6 cups vibia wireflow replica. De wireflow lamp replica en de witte muur contrasteren elkaar. Van een afstand lijkt het alsof er met zwarte stift een schilderij aan de muur is gemaakt, vol artistieke sfeer.

draadstroom lamp replica

Vibia Wireflow Kroonluchter 0315

Als je een hoog plafond hebt, stel ik voor dat je een 20 kopjes vibia wireflow hanglamp replica ophangt. De vorm van vibia wireflow replica belichaamt volledig de esthetiek van lijnen. Er branden 20 lampen tegelijkertijd, zodat de wireflow lamp replica een grote oppervlakteverlichting voor de ruimte kan bieden.

20 kopjes vibia wireflow hanglamp replica

Vibia Wireflow-replica - 42 kopjes

De elementen van vibia wireflow light replica zijn heel eenvoudig, alleen kabels en lampen. Hierdoor ademt de wireflow lamp replica een industriële sfeer uit. Wil je een industrieel element aan je eetkamer toevoegen, dan is een wireflow van vibia een goede keuze.

vibia wireflow lichtreplica

Vibia Wireflow Kroonluchter 0374

De vibia wireflow kroonluchter 0374 is groot en ziet er prachtig uit. Vibia wireflow hanglamp replica kan in het atrium van de wenteltrap worden opgehangen. Hierdoor kun je op verschillende hoogtes staan om op elk moment de schoonheid van de vibia wireflow hanglamp kopie te waarderen.

vibia wireflow hanger exemplaar

Er zijn zoveel vormen van vibia wireflow replica, ik geloof dat je al een favoriet hebt. U kunt de meest geschikte vibia wireflow light replica kiezen op basis van uw eigen behoeften. Geloof me, als je geen hanglamp in huis hebt, moet vibia wireflow hanglamp replica een goede keuze zijn.