Mila pendant light is een eenvoudige verlichting, bestaande uit een cirkelvormig ringframe en bolvormige glazen bollen. De bolvormige bol en ringvormige buitenring die gloeit van warm geel licht zijn als een parelschat die zacht licht uitstraalt. Het geeft mensen een gevoel van hoop, lightology Mila pendant installeren in huis, Mila lighting is een kunstwerk met grote waardering en waarde. Of het nu een woonkamer of een slaapkamer is, Mila pendant is de sleutel tot het verbeteren van de algehele decoratiestijl.

Het design van Mila pendant kan in elke ruimte een warme sfeer creëren. Mila pendant lamp zijn verkrijgbaar in 2 kleuren en 6 maten. De klassieke zwarte Mila light pendente kan in verschillende interieurstijlen worden geïntegreerd. Het edele en elegante goud kan je de schoonheid van Mila lamp laten voelen. Welke kleur en maat Mila lamp je ook kiest, het zal je interieurstijl zeker versterken.

 

Oval Mila hanglamp

1.Oval Mila hanglamp-Dia20cmxH40cm

Halla lighting Mila is gemaakt van opaalglazen bollen en het buitenste metalen frame omringt home lighting Mila. Mila blown glass pendant interpreteert wat wordt bedoeld met de combinatie van elegantie en eenvoud. De nobele en elegante Mila blown glass pendant maakt het onmogelijk om weg te kijken. Hang de Mila gold pendant in de slaapkamer, de Mila lighting kan een rustige sfeer voor u creëren en u een betere rust geven. De opaalglazen bol van de Mila lighting ziet eruit als een parelmoer en ziet er erg mooi uit.

 

2.Oval Mila hanglamp-Dia20cmxH50cm

De ovale hanglamp Mila ziet eruit als een paperclip ingelegd met parels. Dit ontwerp zorgt ervoor dat de Mila hanglamp er elegant uitziet en tegelijkertijd praktisch is. Binnen installeren is als het kopen van een praktisch kunstwerk. Deze Mila verlichting kan zowel individueel als in combinatie binnenshuis geplaatst worden. Het apart installeren van lightology Mila pendant is een goed product om de interieurdecoratie te verfraaien. Indien in combinatie geïnstalleerd, zal Mila-verlichting een andere gelaagdheid en meer visuele impact hebben.

 

3.Oval Mila hanglamp-Dia25cmxH50cm

Als je de strakke decoratiestijl in de kamer wilt veranderen, dan is het installeren van Mila hanglamp een goede keuze voor jou. Het ophangen van meerdere Mila lighting zal het gevoel van hiërarchie van de ruimte versterken, waardoor de algehele decoratie niet langer rigide is.Meerdere Mila lighting met verschillende hoeken worden binnen op een verspringende manier van boven naar beneden opgehangen, wat veel visuele impact toevoegt. U kunt de ophanghoogte van de Mila light fixture aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur om uw meest bevredigende resultaten te bereiken.

 

Cirkel Mila hanglamp

1.Cirkel Mila hanglamp-Dia25cm

Mila light fixture heeft zeer vloeiende contourlijnen. Het maakt niet uit bij wat voor soort meubel het past, de Mila hanger van geblazen glas kan een nobele sfeer creëren. De warme gloeilamp van hanglamp Mila is de finishing touch. Als je het metalen frame van de Mila light fixture als de horizon beschouwt, dan is de gloeilamp in het midden een heldere maan die uit de horizon oprijst. Mila light pendente zal mensen een gevoel van rust geven, waardoor mensen in zo’n binnenatmosfeer kunnen zijn en zowel lichaam als geest volledig kunnen ontspannen.

 

2.Cirkel Mila hanglamp-Dia30cm

De ronde hanglamp Mila heeft geometrische schoonheid, gecombineerd met strakke en vloeiende lijnen en slanke ophangdraden.Of het nu gaat om de Mila lamp in de woon- of slaapkamer, de ronde home lighting Mila is een zeer veelzijdige keuze. Het metalen frame is omwikkeld met een warmgele centrale bol, die verschillende visuele effecten vanuit verschillende hoeken presenteert. Als de Mila hanglamp combinatie op verschillende hoogtes wordt geïnstalleerd, zal deze meer gelaagd zijn.

 

3.Cirkel Mila hanglamp-Dia35cm

Doordat de Mila 7 pendant een rond metalen frame heeft, zal het mensen altijd een rustig en comfortabel gevoel geven.Of je nu kiest voor een zwart frame of een gouden frame, matthew mccormick studio Mila pendant от imperiumloft is een musthave keuze voor thuisverlichting. Als je Mila hanglamp in je woonkamer hangt, zullen je gasten de Mila hanglamp nooit meer vergeten.

 

HOME-website biedt u de beste kwaliteit Mila pendant light. Koop nu Mila hanglamp en u krijgt een voordelige prijs. Schiet op en kies de producten die u leuk vindt.