De opkomst van elke ontwerpstijl hangt nauw samen met de geografische, culturele, milieu- en klimaatfactoren, en de Scandinavische stijl is daarop geen uitzondering. Scandinavië, het grootste schiereiland van Europa, is de bakermat van de Scandinavische stijl.

 

Omdat het op hoge breedtegraden ligt en dicht bij de Noordpool ligt, heeft het extreem lange winternachten. Dergelijke geografische en klimatologische kenmerken hebben Scandinaviërs in staat gesteld een unieke manier van denken over het leven te vormen wanneer ze worden geconfronteerd met de afwisseling van de zon en de maan, duisternis en licht, kou en warmte, en de unieke behoeften op het schiereiland hebben ook buitengewone ontwerpideeën opgeleverd.

 

Scandinavische stijl

De verzameling en vermenging van deze ideeën leverde uiteindelijk een elegante en eenvoudige huisstijl op met helende eigenschappen. We noemen deze stijl “Scandinavische stijl”.

 

Kenmerken Scandinavische hanglamp

1.Gebruik neutrale tinten

Scandinavisch hanglamp design gebruikt niet al te opvallende kleuren maar geeft de voorkeur aan pure en ingehouden neutrale kleuren.

Een groot aantal pure kleuren en items uit dezelfde kleurserie worden gebruikt om een rustige en comfortabele sfeer te creëren. Lichte kleur is de basis kleur van de Scandinavische stijl.

De Scandinavische hanglamp is eenvoudig, gecombineerd met haar vloeiende vormen en lijnen, om de ruimte te verfraaien met kleur.

 

2.Eenvoudige ontwerpstijl:

Scandinavische hanglamp zijn anders dan andere ontwerpen die mode en commerciële waarde nastreven.

Scandinavische hanglamp staat voor eenvoud en bruikbaarheid, belichaamt de eenheid van mens en natuur en houdt vorm en overdrijving in. Scandinavisch licht pleit ervoor dat het product verenigd is in vorm en functie.

Door deze stijl van lichtontwerp te observeren, heeft elk product geen overbodige patronen en patroondecoraties, alleen lijnen en kleurblokken worden gebruikt om de verfraaiing te onderscheiden. Op deze manier wordt een comfortabele, natuurlijke en rustige omgeving gecreëerd.

 

3.Gebruik natuurlijke materialen

Hanglampen in Scandinavische stijl benadrukken natuurlijk comfort en warmte, dus de gebruikte materialen zijn een belangrijk element van deze stijl.Zo zijn hout, rotan, etc. allemaal gebruikte elementen. Het gebruik van dit verlichtingsmateriaal zal uw binnenruimte vol natuurlijke smaak maken, schoon en eenvoudig maar niet warm.

Zo zijn hout, rotan, etc. allemaal gebruikte elementen. Het gebruik van dit verlichtingsmateriaal zal uw binnenruimte vol natuurlijke smaak maken, schoon en eenvoudig maar niet warm.

Door binnen een Scandinavische lamp te installeren, met de groene planten en natuurlijk licht in huis, wordt het leven heel comfortabel.

Over het algemeen weerspiegelt de Scandinavische ontwerpstijl de gediversifieerde cultuur, politiek, taal en traditie van Scandinavische landen – consistentie in vorm en functie, en waardering voor natuurlijke materialen.

 

De Scandinavische ontwerpstijl van verlichting besteedt niet alleen aandacht aan de praktische functies van het product, maar benadrukt ook de menselijke factoren in het ontwerp, waarbij te rigide en harde geometrische vormen worden vermeden, waardoor een soort moderne esthetiek wordt geproduceerd die rijk is aan “menselijke aanraking”, dus het wordt algemeen verwelkomd door mensen.

Als je ook meer wilt weten over moderne Scandinavische hanglampen, raad ik je een van de beste winkels aan die dit soort verlichting verkopen.

 

Deze winkel heeft het beste productieteam en het professionele verkoopteam. Als u op zoek bent naar Scandinavisch licht, ga dan naar deze website om Scandinavische verlichting te kopen.

 

Deze Scandinavische hanglamp vind je hier

1.Rieten hanglamp

De Wicker hanglamp van deze kroonluchter is gemaakt van wicker materiaal, dat zeer licht en ademend is.

Het is een zeer klassiek product in Scandinavische stijl, dat de eenheid van natuur en moderniteit belichaamt.

Het is zeer geschikt of het nu in de woonkamer of de kamer is geïnstalleerd, en het voelt alsof je in de natuur bent.

 

2.CoCo hanglamp

Deze CoCo hanglamp heeft de Scandinavische stijl kenmerken in uiterlijk, vorm en kleur van het design.

De lijnen zijn erg glad en de kleuren zijn eenvoudig en monochroom, waardoor mensen visueel een schoon en comfortabel gevoel krijgen.

CoCo hanglamp met het eenvoudige monochromatische huis, deze Scandinavische hanglamp kan thuis een comfortabele en eenvoudige omgeving creëren.

 

3.EENVOUDIGE Scandinavische hanglamp

De SIMPLE Scandinavische kroonluchter heeft een eenvoudig ontwerp in de vorm van een vliegende schotel, die erg plat is en erg licht aanvoelt.

SIMPLE Scandinavische hanglamp is zeer geschikt voor installatie in restaurants en eetruimtes omdat de vorm van de SIMPLE Scandinavische hanglamp erg lijkt op het servies dat mensen gebruiken bij het eten, wat de eetlust van mensen visueel verhoogt.

De SIMPLE Scandinavian Pendant Light kan zeer goede resultaten opleveren, of het nu gaat om een enkele installatie of een combinatie van meerdere groepen.

 

4.BELL Scandinavische hanglamp

BELL Scandinavische hanglamp heeft een heel schattig uiterlijk, en het uiterlijk van dit product is zoals de naam al doet vermoeden, het product zelf lijkt erg op een bel.

BELL Scandinavian Pendant Light is ook verlichting die de Scandinavische stijl heel goed kan weerspiegelen.

De kleuren van BELL Scandinavian pendant Light zijn allemaal eenvoudig en monochroom, en de verbinding tussen de bovenkant van de lampenkap en het lampkoord is slim gebruikt met een houten decoratie, die een zeer goed verfraaiingseffect geeft.

 

5.STASSIS Scandinavische hanglamp

STASSIS Scandinavian pendant Light maakt gebruik van elementen van Aziatisch hout en opaal glas. STASSIS Scandinavian Pendant Light straalt warme verlichting, eenvoudige lijnen en natuurlijke materialen uit, zonder ingewikkelde elementen.

De algehele look van STASSIS Scandinavische hanglamp is zeer elegant en warm. Deze Scandinavische hanglamp is zeer geschikt voor installatie in de dagelijkse rust- en ontspanningsruimtes van mensen, zoals recreatieruimtes en leesruimtes.

De sfeer die STASSIS Scandinavian Pendant Light creëert, kan ervoor zorgen dat mensen van vermoeidheid afkomen en zich fysiek en mentaal gelukkig voelen.

 


 

Bovenstaande is slechts een korte introductie van enkele Scandinavische design hanglampen. Als u erg geïnteresseerd bent in deze stijl en gerelateerde producten wilt bekijken, ga dan naar deze website voor meer gedetailleerde informatie.