Gatto, wat kitten betekent in het Italiaans, de gatto lamp genoemd naar "kitten" is het trotse werk van de gebroeders Castiglioni uit Italië. De eenvoudig ogende gatto tafellamp trekt mensen aan met zijn unieke schoonheid, dus laten we genieten van de unieke charme van de gatto piccolo .

 

DE ONTWERPACHTERGROND VAN GATTO LAMP

De drie broers Castiglioni, werden allemaal geboren in Milaan, in de Noord-Italiaanse regio Lombardije. Het werk van de broers omvat tentoonstellingsontwerp, meubel- en lichtontwerp, inclusief gatto, en architectonisch ontwerp. Het ontwerp gericht op de betekenis van het object zelf komt terug in de lampa gatto grande en de gatto grande zal de ontwerpfilosofie en filosofie van de gebroeders Castiglioni erven.

 

WITTE KLEUR VAN GATTO PICCOLO

Uiteraard ziet de gatto piccolo tafellamp er op het eerste gezicht wit uit, maar het wit van de gatto piccolo is niet zo helder en oogverblindend, men kan zeggen dat het wit van de gatto lampa erg zacht is, en het wit van de gatto lampa cocoon zorgt ervoor dat mensen zich erg op hun gemak voelen. Wit komt veel voor in de natuur en in het echte leven, zoals sneeuw, wolken, melk, ijsberen, enz. Daarom wordt de lampada gatto in het wit weergegeven, het geeft je een soort intimiteit. In tegenstelling tot zwarte objecten kunnen witte objecten zichtbaar licht reflecteren en verstrooien. Met andere woorden, een wit gatto lampa zal niet al te saai zijn in vergelijking met zijn omgeving, en een onverlichte gatto lampada kan ook een elegante decoratie worden.

 

UNIEKE UITSTRALING VAN DE GATTO GRANDE

Het uiterlijk van de gatto ziet er heel eenvoudig uit, de kop en staart zijn groot en het midden is klein, een beetje zoals een heteluchtballon, maar het externe ontwerp van de gatto tafellamp is niet willekeurig. Net als het oorspronkelijke idee van de ontwerper om deze gatto lampa te ontwerpen, is de gatto lamp de belichaming van het modernisme. Of misschien beïnvloed door zijn vader, die beeldhouwer is, heeft de ontwerper bij het maken van de gatto licht de vloeiende lijnen en het driedimensionale gevoel van de sculptuur perfect geïntegreerd in de gatto lamp , die een klassieke charme heeft.

 

VERSCHILLENDE MATEN GATTO LAMP

De gatto lamp is verkrijgbaar in twee maten, kleine gatto met een hoogte van 31 cm en grote gatto lamp met een hoogte van 58 cm. Twee lampa gatto van verschillende grootte kunnen afzonderlijk of in paren worden gebruikt. Als je gatto lamp in een groep gebruikt, kun je proberen een grote en een kleine gatto tafellamp bij elkaar te zetten, zodat de bij elkaar geplaatste gatto lampa lijkt alsof er een soort macht is, zoals voogdij over broers of zussen, of partners.

* Gatto Mini - Dia21cm x H31cm

Kleine gatto lampa cocon ziet er over het algemeen kleiner en schattig uit. Door zijn relatief kleine formaat kan de lampada gatto van dit formaat op een klein bureau, nachtkastje en andere plaatsen worden geplaatst waar relatief geconcentreerde of kleinschalige verlichting nodig is.

* Gatto Lampa- - Dia38,5 cm x H58 cm

De hoogte van de grote gatto lampada is bijna twee keer zo hoog als de klein gatto lampa, geeft een meer rechtopstaand gevoel en kan gebruikt worden in grotere ruimtes, zo kan de grote gatto in de tv kast geplaatst worden in de woonkamer, salontafel in de woonkamer etc.

GATTO TAFELLAMP GEMAAKT VAN SPECIAAL MATERIAAL

Het uiterlijk van de gatto tafellamp ziet er eenvoudig uit, maar in feite onthult het fabricagemateriaal het hoogwaardige gevoel van de gatto lamp . De lampenkap van gatto lamp is gemaakt van kostbare moerbeizijde, terwijl het interieur van de gatto tafellamp copy wordt ondersteund door metaal. Zachte zijde en hard metaal, het verschil tussen de twee verschillende texturen is zo groot, maar ze zijn slim gecombineerd in de gatto lamp .

Het metaal dat als binnenste steun wordt gebruikt, maakt de gatto lampa sterk en stabiel; de zijde die wordt gebruikt als stof van de lampenkap zorgt ervoor dat het oppervlak van de gatto lamp comfortabel kan worden aangeraakt en heeft een goede lichtdoorlatendheid, terwijl het tegelijkertijd het licht van de interne lichtbron van de gatto zacht kan verspreiden zonder te verblinden .

 

DE HEILIGE MISSIE VAN DE GATTO LAMP

Zoals Achille, een van de ontwerpers van Castiglioni, zei: "Een goed project moet worden ontworpen, niet gedreven door ambitie, ook al gaat het om een klein verlangen: communiceren met de gebruiker", de gatto lampa werd ontworpen, het kwam uit met de goede wensen van de ontwerper. Tegelijkertijd hoopte de ontwerper dat werken zoals de gatto lampa cocoon hun eigen onderscheidende kenmerken zouden hebben, waardoor gebruikers in tijd en ruimte met de ontwerper kunnen communiceren via de gatto tafellamp.

 

Als u naast de gatto lamp die in dit artikel wordt geïntroduceerd, nog meer lampen van hoge kwaliteit wilt weten, zal HOME LIGHTS zeer vereerd zijn om u te bezoeken!