2021 trendige Vertigo Nova Anhänger Licht - ein tanzendes Entenkraut in der Luft

Wenn Sie jemals von Vertigo Suspension Replicadiese neueste erweiterte Version - Vertigo Nova Suspension wird Sie auch fesseln. Lassen Sie uns diese faszinierende Pendelleuchte auf den folgenden Seiten enthüllen.


Suspension Vertigo Nova LED

Vertigo Nova Hanglamp
Schwindel Pendelleuchte
Vertigo Hängeleuchte

Es besteht kein Zweifel, dass in den letzten Jahren, zierliche Friture vertigo Nova Anhänger in allen europäischen Ländern beliebt war, weil es ein elegantes und schickes Aussehen hat. Außerdem, mit den ungewöhnlichen Materialien macht es weniger wie eine traditionelle Pendelleuchte aussehen, sondern mehr als ein Kunstwerk in der Luft hängen.

Der größte Unterschied Schwindel Pendelleuchte Replik ist die Lichtquelle, die die Verwendung der Glühbirne in einen eingebauten LED-Chip umgewandelt hat, so dass die zuvor ausgesetzte Glühbirne eine geschlossene Form wie eine fliegende Untertasse geworden ist. Das Gesamtbild hat sich von einem eleganten französischen Damenhut zu einem natürlichen schwimmenden Entenkraut gewandelt. Duckweed ist eine kleine Pflanze, die auf der Oberfläche von stillem Wasser wächst, die eine unregelmäßige Form wie ein Kreis oder ein Oval hat. Wenn der Sommer kommt, bedeckt das grüne Entenkraut oft die gesamte Wasseroberfläche. Die schwimmende Entenkraut-Hängeleuchte ist jedoch groß und hat einen Durchmesser von mehr als 1 Meter. Nur ein Stück in der Luft hängen, und es wird die Hauptrolle im Raum sein.


Vertigo Nova Petite Friture

Vertigo Nova Hanglamp

Die französische Designerin Constance Guisset hat diese interessante Reproduktions-Hängeschwindel vor fast zehn Jahren mitgebracht, die ein klassisches Produkt von Petite Friture ist. Der Designer wollte eine Pendelleuchte für den großen Raum schaffen und der Lampe gleichzeitig ein Gefühl von Bewegung vermitteln. Also umreißt und formt sie mit Linien den gesamten Teil und nimmt die Lichtmaterialien an. Wenn Sie die Pendelleuchte sehen, werden Sie es nicht umständlich finden und sich sehr entspannt und komfortabel fühlen. Diese große Pendelleuchte ist beliebt, da sie dem modernen Trend entspricht - minimalistischer Stil. Die besondere Form umreißt den ästhetischen Charme der Geometrie.


Vertigo Nova Lampa

VERTIGO NOVA HANGLAMP

Zowel het ontwerp als de materialen van de vertigo nova led pendant lamp tonen het ingenieuze idee van de ontwerper. Het is gemaakt van glasvezel, polyurethaan, glas, staal en aluminium. De lichtgewicht lijnen zijn verkrijgbaar in zwart of wit, rondom de glazen bol die licht uitstraalt. De lamp ziet eruit als een cirkel van het gebogen oppervlak. Het heeft drie maten, vertigo nova 110, vertigo nova 140 und vertigo nova 190. Naarmate de diameter toeneemt, neemt ook de boog van het oppervlak toe. In tegenstelling tot de vorige suspension vertigo replica, wordt de lichtbron van de vertigo nova lamp omsloten door een bol, dus het zal geen reflectie creëren die mensen een sterke duizeligheid geeft, maar de kamer in een gloed laat baden.


Vertigo Nova Imitation

Deze grote vertigo nova hanglamp samengesteld door lijnen is ideaal om op te hangen in de woonkamer, eethoek en slaapkamer. Er zijn drie maten beschikbaar voor kamers van verschillende grootte. Wanneer het in de lucht hangt, zullen het licht en de wind de slanke lijnen binnendringen, waardoor de hanglamp als dansen in de lucht wordt en een helder landschap creëert. Het maakt niet uit of het verlicht is of niet, het zal een rustige sfeer geven en een lied van elegantie en mode in uw huis zingen. De ronde vorm maakt de hele ruimte compacter. Het kan alleen of in een cluster van verschillende stukken in verschillende maten worden opgehangen.

Vertigo Nova Hanglamp

Vertigo Nova Replica

Vertigo Nova Hanglamp

Er zijn twee kleuren vertigo nova replica en ze zullen een ander visueel gevoel geven. De zwarte vertigo nova hanglamp zit vol mysterieuze zintuigen. De combinatie van de koele toon en het uiterlijk van de vliegende schotel laat het lijken alsof je door de Melkweg zwerft. Wanneer het wordt verlicht, is er een duidelijk contrast tussen de heldere, volledige lichtbron in het midden en de donkere, holle lijnen eromheen, wat het ontwerp accentueert. De zwarte vertigo nova petite friture is perfect voor gebruik in moderne woonkamers en eetgedeeltes, wat niet te ingewikkeld maar elegant is.


Het witte vertigo nova light heeft een zachte ziel omdat wit zuiverheid vertegenwoordigt. De eenvoudige afwerking maakt het mogelijk om gemakkelijk op te gaan in elk interieur. Tegelijkertijd is de hele lamp bedekt in dezelfde kleur zonder extra delen tussen de lichtbron en de lijnen, wat natuurlijk lijkt te zijn geproduceerd en een perfecte visuele impact heeft. De hanglamp in lichte kleur is perfect om samen te stellen met andere donker getinte meubels om een contrast te creëren en het gevoel van lagen te vergroten. Het zal een eeuwige frisheid in de kamer brengen en je humeur verlichten.


Vertigo Nova Pendelleuchte

VERTIGO NOVA HANGLAMP

Luminaire vertigo nova heeft een set verlichtingsarmaturen, waaronder hanglamp, wandlamp en vloerlamp. Het is moeilijk om precies de inspiratie van deze roman en grappig ontwerp te vertellen, maar het lijdt geen twijfel dat het een prachtige lamp in elke ruimte is. De mode van minimalistische stijl wordt volledig weerspiegeld in deze serie en geen enkel ontwerp kan zijn geometrische schoonheid opnieuw graveren. Het beschikt ook over een prachtige coördinatie met licht, wat een briljante reflectie op de muur creëert, zoals de bloeiende zonnebloem, waardoor mensen een geweldige visuele ervaring krijgen. Er zal verschil zijn als je deze lamp vanuit verschillende hoeken bekijkt, omdat het geen statisch ontwerp is op een plat oppervlak. Het is een dynamische lamp die de ontwerper wil uitdrukken. Het zit vol energie en blijft in slow motion.


Vertigo Nova LED Hanglamp Replica

Vertigo Nova Hanglamp

Over het algemeen staat deze grote Vertigo Nova hanglamp replica bovenaan de trend. Zelfs als uw huis niet groot is, kunt u er een hebben om uw huis te versieren. Het kenmerk van lijnen maakt het niet omvangrijk. Bovendien zorgen het gebogen oppervlak en het flexibele materiaal ervoor dat het er zacht uitziet. Als uw huis groot is, aarzel dan niet, want deze hanglamp is oorspronkelijk gemaakt voor een grote ruimte. Het maakt binnenruimte zoals het buitenleven, wat een fris gevoel behoudt. Het licht en de wind zijn zijn speelkameraadjes. Als ze zich verzamelen, zal de lamp dansen en de omgeving laten schijnen. U kunt ervoor kiezen om het over de tafel te hangen. Aan de ene kant, als de lamp de tafel volledig bedekt, projecteert het een regelmatige reflectie op de tafel met licht dat door de lijnen gaat, wat een dynamische decoratie aan de tafel toevoegt. Aan de andere kant kunt u vertigo nova small ook combineren met grote tafels, zodat het het visuele bereik van mensen uitbreidt en de ruimte compacter maakt.

Vertigo Nova Hanglamp
Vertigo Nova Hanglamp

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.