Betalingsmethode

Veilige betalingsopties op homelights.nl:

1.PayPal

Met PayPal u eenvoudig, snel en veilig betalen bij homelights.nl. Selecteer tijdens uw bestelproces 'PayPal' als betalingsmethode. Log dan in op je persoonlijke PayPal account met je e-mailadres en PayPal wachtwoord en bevestig het betalingsbedrag. Betalen met PayPal is altijd gratis. Als u een probleem hebt tijdens het winkelproces, u geen geschil starten bij PayPal en neem contact met ons op [email protected]. Wij zullen elke zaak goed voor u afhandelen.

rCc3PW9OUYfRJF8.png

2.Creditcard

Handige en betrouwbare methode: het is gemakkelijk om betalingen te doen met een creditcard (VISA, MasterCard). U voert uw creditcardnummer, vervaldatum en verificatiecode in. Deze gegevens worden niet door ons opgeslagen, maar rechtstreeks naar BS PAYONE GmbH verzonden via veilige 128-bits SSL-versleuteling. Uw creditcard moet worden geregistreerd door de uitgevende bank, zodat u het identiteitsverificatieproces volgen dat is geverifieerd door VISA en MasterCard SecureCode. De identiteitsverificatie met een persoonlijke beveiligingscode wordt veilig uitgevoerd tussen u en uw bank. Voor ontvangst van de bestelling blijft het bedrag op uw creditcard staan. Het bedrag op de creditcard wordt direct na het verzenden van de bestelling verlaagd.Deze eenvoudige en snelle betaalmethode is voor u volledig gratis.

3.Ideal

Het is een eenvoudige en veilige betaalmethode voor mensen in Nederland. Wanneer u met Ideal betaalt, moet u eerst de bank kiezen. En voer dan je bankrekening in. Via een beveiligde verbinding wordt u doorverwezen naar uw online bankrekening bij uw bank.

Inloggen

Megamenu