Verlichtingstrends veranderen voortdurend. Binnenverlichting is de kern van het interieurontwerp. Verschillende soorten lampen en lampen hebben een grote invloed op de sfeer in huis. Het lichtontwerp van elke kamer is ook anders vanwege de ruimtefunctie. De lampen die geschikt zijn voor de woonkamer zijn niet per se geschikt voor de keuken of de slaapkamer. De keuze van verlichtingsproducten is meer om de functie en sfeer van elke ruimte te benadrukken.

Of het nu gaat om mode of decoratie, vooral de keuze van lampen is belangrijk. Hier zijn 6 geweldige verlichtingstrends 2023.

Verlichtingstrend 1 —— minimalistische stijl

In de verlichtingstrend 2023 beginnen steeds meer mensen te neigen naar eenvoudig verlichtingsontwerp. De verlichtingsdecoratie is minimalistisch, het is gemakkelijk om een ​​gevoel van ruimte in de ruimte te creëren en het zal visueel niet te omslachtig zijn. In de huidige snelle, lichte decoratie is een goede keuze.

Klassiek exterieurdesign, nooit verouderd

Kleurrijk en speels, kan vitaliteit toevoegen aan interieurdecoratie

Practical and easy to match

Verlichtingstrend 2 —— symmetrisch of asymmetrisch ontwerp

Symmetrisch ontwerp geeft mensen visueel een prachtig plezier, dat stabiel en gecoördineerd is. Asymmetrie heeft visuele spanning, die interessanter en dynamischer is. Of het nu gaat om een ​​symmetrisch of asymmetrisch ontwerp, het is belangrijk om balans te bereiken, omdat een onevenwichtig ontwerp mensen een ongemakkelijk gevoel kan geven.

Symmetrical design expresses the beauty of lines

Asymmetrisch ontwerp toont unieke charme

Verlichtingstrend 3 —— multifunctionele combinatie

Voor mensen die in kleinere ruimtes wonen, is verlichting met meerdere functies een ideale keuze. Let bij het kopen niet alleen op de bruikbaarheid van de lamp, maar let ook op het decoratieve effect. Multifunctionele verlichting kan voldoen aan de diversiteit aan verlichtingsbehoeften.

Zoals prachtige kunstwerken, elegant en romantisch

Wandlamp en leeslamp in één

Verlichtingstrend 4 —— Gebruik natuurlijke materialen

Lampen geweven van natuurlijke materialen zoals bamboe, hout en rotan worden steeds populairder en brengen mensen dichter bij de natuur en het leven. De handgemaakte lampen hebben eigenlijk meer betekenis in veel verlichtingsproducten en kunnen het verlangen naar een beter leven in de natuur laten zien.

Ontworpen in verschillende vormen, geschikt voor verschillende binnenruimtes

Uniek exotisch ontwerp, modieuzer

Combinatie van traditie en innovatie, meer onderscheidend

Verlichtingstrend 5 —— innovatieve retrostijl en industriële stijl

De industriële stijl heeft mensen altijd een eenvoudige indruk gegeven, waarbij de nadruk ligt op het gebruik van neutrale kleuren en metalen. Tegenwoordig is de populaire industriële stijl diverser in kleur en design. Het verlichtingsontwerp in retro industriële stijl is zeer geschikt voor keukens, restaurants, wandlampen en andere ruimtes, en kan ook worden gebruikt als decoratie in tentoonstellingshallen voor kunst en tentoonstellingshallen voor thuis.

Innovatief ontwerp toont de charme van de industrie

Combinatie van lampenkap en ketting, klassiek en stijlvol

Verlichtingstrend 6 —— gepersonaliseerde aanpassing

De diversificatie van verlichtingsproducten is altijd erg populair geweest. Beïnvloed door meerdere culturen, weerspiegelen consumenten steeds meer hun unieke persoonlijkheden en streven ze naar een gevoel van verschil. Met de voortdurende verbetering van de economische kracht van de consument en de groei van het verbruik, neemt ook de vraag naar gepersonaliseerde verlichtingsproducten toe.

Heb een sterke flexibiliteit, kan de richting van de kabel en de lampenkap ontwerpen

Zorg voor een verscheidenheid aan ontwerpen, afhankelijk van de grootte van de ruimte

Dit zijn de 6 geweldige verlichtingstrends die Homelights voorspelt in 2023. Ik hoop je te helpen de producten te kopen die je wilt.