De blossi lamp ontworpen door Sofie Refer voor Nuura is samengesteld uit prachtige ronde glazen lampenkappen, geïnspireerd op het gouden licht van de Scandinavische herfst, die mensen altijd een eenvoudig, transparant en vrij gevoel geeft. Deze prachtige blossi lamp heeft een zacht en delicaat uiterlijk, met een klassieke en moderne stijl, waardoor een elegante ophangfunctie ontstaat die kan worden geïntegreerd in een verscheidenheid aan privé- en openbare ruimtes in verschillende stijlen.

Het doel van de blossi lampa is om indirect zacht licht te geven. Nuura blossi lamp trekt mensen aan met de schoonheid van complexe metalen details en slank gebogen glas, waardoor een eenvoudig en opvallend ontwerp ontstaat. Blossi lampen kunnen perfect als enkele pendel gebruikt worden of in rijen of groepen op tafel.

 

Beste blossi lamp replica

Blossi hanglamp kopie

De ontwerpster Sofie Refer werd in 1974 in Denemarken geboren. Van 1998 tot 2003 studeerde ze architectuur aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten. Het uiterlijk van blossi hanglamp replica is de perfecte combinatie van Scandinavische eenvoud en luxe. De vloeiende lijnen van het transparante glas van de blossi hanglamp kopie zorgen ervoor dat mensen zich visueel zeer comfortabel voelen.

Het lichtontwerp van de serie blossom lamp design belichaamt de schoonheid van licht. De blossi lamp replica laat ook zien dat verlichting het belangrijkste en krachtigste aspect is van alle omgevingen. Het volstaat om het diepste respect en enthousiasme van ontwerpers voor licht te weerspiegelen. Ontwerpers zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om met licht te spelen en het uit te drukken, en ook door het gebruik van nieuwe technische componenten en lichtbronnen.

 

Blossi tafellamp nuura replica

De serie lampadaire blossi is gemaakt met de nieuwste LED-technologie. In het midden van de blossi lamp replica is een speciale LED-schijf geplaatst.Het licht van de blossi tafellamp replica wordt gereflecteerd in de geblazen glazen lampenkap en het met goud afgewerkte metaal, waardoor zacht en delicaat indirect licht wordt verspreid.

De combinatie van transparante lampenkap en edele metaalkleuren van de blossi tafellamp kopie is zeer veelzijdig inzetbaar, geschikt om te matchen met verschillende tinten meubelen, of deze nu in de woonkamer staat of de ruimte is zeer geschikt, de blossi tafellamp nuura replica moet een goede plek om uw binnenruimte te versieren.

 

Blossi wandlamp replica

Het strakke en verfijnde ontwerp van de blossi wandlamp replica is gemaakt van geblazen glas en gepoedercoat metaal om een ​​elegant en eenvoudig ontwerp te creëren. De blossi wandlamp kopie is uitgerust met een geïntegreerde LED en het warme licht dat ze uitstraalt benadrukt het prachtige gelaagde cirkelvormige ontwerp.De blossi lampa replica vestigt de aandacht op haar charmante centrum.

Het sfeervolle armatuur van de nuura blossi lamp replica kan alleen aan de wand of het plafond worden geplaatst, terwijl de nuura blossi wall lamp replica ook als plafondlamp kan worden gebruikt, of in gezinsruimtes of hotels, restaurants en winkels kan worden gebruikt.

 

Blossi kroonluchter kopie

De blossi lampa replica heeft de meest voorkomende drie stijlen namelijk blossi hanglamp replica, blossi kroonluchter replica, blossi tafellamp nuura replica en blossi wandlamp replica. Welke stijl het ook is, het is zeer veelzijdig en zeer geschikt als uw binnenverlichting. Op de home website vind je de beste blossi lamp kopie, U bent van harte welkom om zoveel te kiezen als u wilt.