despre noi

homelights
homelights

Homelights is een online retailer die gespecialiseerd is in de export van verlichtingsarmaturen over de hele wereld.Homelights.nl is erop gericht om de Nederlandse en Belgische markt aan te gaan om aan de grootste eisen van klanten te voldoen. Wij zijn toegewijd aan het aanbieden van niet alleen een goede kwaliteit tegen een favoravle prijs, maar ook de beste service.

homelights

Wij bieden zowel binnen- als buitenverlichting die zowel klassiek als trendy zijn. Daarnaast bieden wij aanpassen service. Als u een exclusieve lamp wilt hebben, u contact met ons opnemen met uw ideeën. Homelights is het creëren van meer ontwerpen en het verbeteren van de service voor klanten. Al uw feedbacks zijn gunstig en belangrijk voor ons.

Tegenwoordig, lamp functies niet alleen het verstrekken van licht, maar ook een versiering die het milieu kan maken. Een mooie en efficiënte hanglamp, tafellicht, vloerlicht, plafondlicht en kroonluchter is belangrijk om een gezellige en huiselijke sfeer te versieren. Hier vindt u functionele lampen, evenals decoratieve, modieuze evenals klassieke en populaire evenals uniek.

Onze Voordelen

Diferite modele

Oferim tipuri de lămpi, inclusiv lămpi de masă, lămpi suspendate, plafoniere, lămpi de podea și candelabru.

De bună calitate și preț favorabil

Fiecare produs este examinat înainte de a fi expediat. Oferim ambalaje standard cu folie cu bule. Prețul este determinat pe baza materialelor și a costurilor de expediere.

Serviciu bun pentru clienți

Suntem gata să vă răspundem la întrebări în orice moment. Dacă aveți vreo problemă în timpul procesului de cumpărături, vă rugăm să ne contactați [email protected]. Wij geven u binnen 12 uur antwoord.

Cooperare câștig-câștig

Suntem gata să fim un bun furnizor pentru dvs. Dacă doriți să stabiliți o cooperare cu noi, vă rugăm să ne contactați.

Dacă aveți comentarii cu privire la acest site, vă rugăm să le trimiteți prin e-mail la [email protected]